Registracija
Upoznavanje.net vam pomaže da se povežete sa drugim ljudima iz vašeg života.

od
Ona je trenutno u nekakvom rascepu i sa samom sobom i sa svojim životom i sa ostatkom sveta. Ne zna ni sama šta zaista želi i hoće, a još manje šta je stvarno u stanju da uradi. Zna samo da je užasno umorna i da joj je dosta svega.

Ali to nije kraj ove komplikovane epizode. Uostalom svakome se to ponekad dešava. Ali, u takvom trenutku, gore opisanom, svaka pogrešna reč je suvišna. A bujica takvih reči ili čak krajnje pogrešne konstatacije i kvalifikacije? Čemu to može poslužiti? Kome to može pomoći?

Da li je moguće da ljudi koji žele da budu bliski sa nekim i da mu pomognu, mogu toliko da ranjavaju zarad "višeg cilja"? Ako to neko radi zbog nekoga, onda je valjda taj neko "viši cilj", ma koliko on bio slab ili nemoćan u tom trenutku. Oduvek se pitala u čemu je njena krivica? U tome što je iskrena? Što nije folirant? Što je emotivna?

A svi dušebriznici ovoga sveta ne mogu je raniti više no što ona ranjava samu sebe. I njih nije briga za to. Ona to zna. Ali najbitnije u tome je jedno: njena konačna odluka je njen viši cilj. Kakva god bila...