Registracija
Upoznavanje.net vam pomaže da se povežete sa drugim ljudima iz vašeg života.

Na pitanje šta to ženu čini dobrom u krevetu odgovor najbolje mogu dati muškarci, a iako su njihovi odgovori različiti, najčešće se (ne)očekivano žale na račun ženske nezainteresovanosti za seks, opterećenosti sopstvenim izgledom, sramežljivosti i nepoznavanja materije. Dakle, drage devojke, čak ni isprobavanje 56 različitih položaja iz Kamasutre neće vam pomoći da postanete najbolje ljubavnice na svetu ukoliko se pronađete u sledećim muškim odgovorima.

Ne znaju dovoljno o seksu - odnosno o muškim delovima

Ona uvek počne da se smeje kada joj pokušavam objasniti kako treba da me dodiruje i šta me zapravo uzbuđuje. Žene misle da je smejuljenje slatko, ali ja smatram to uvredljivim. Ne samo da ne zna kako funkcioniše moj penis, već i pokazuje nedovoljno interesa da to nauči, rekao je jedan muškarac o jednom od najčešćih problema.

U ovom slučaju muškarci su u pravu. Devojke bi zaista trebalo da znaju neke osnove o tome kako funkcioniše i muško telo. Svi mi možemo sesti za računar i tipkati sa dva prsta, ali nikada nećemo biti dobri kao neko ko je išao na kurs i naučio da tipka sa svih deset prstiju. Zato kupite dobar vodič kroz seks i pomno ga proučite. Nešto ćete već naučiti iz njega i, zaboga, prestanite da se kikoćete! Jednom kada savladate osnove kombinujte teoriju s praksom i od devojke koja se glupavo smejulji postaćete bolja ljubavnica.

Žene očekuju od muškaraca da im čitaju misli

Pitao sam je da li je doživjela orgazam i rekla mi je da nije. Na pitanje zašto nije, odgovorila mi je da je htela oralni seks koji joj nisam pružio, često kažu muškarci.

Očekivati od partnera da prepozna svaku vašu želju totalna je glupost. To što neko dobro poznaje drugu osobu i želi joj udovoljiti ne znači da ima i kristalnu kuglu koja čita baš sve njene skrivene želje. Dakle, recite ih jasno i dovoljno glasno.


Čini se da žene vole seks samo na početku, a jednom kada veza postane ozbiljna izgube interes

Tako je bilo sa svakom devojkom s kojom sam bio. Na početku su stalno po tebi, a nakon nekog vremena postaju nezainteresovane, tvrde mnogi muškarci.

Naime, oni uglavnom misle da žene u dužoj vezi gube interes za seks. Smatraju da se žene na početku pretvaraju, a kasnije pokažu šta zaista misle i koliko im je seks važan u životu. Odgovor na to je krajnje logičan. Ženama postane dosadno kada seks postane predvidiv. A kada im je dosadno, teško postižu orgazam jer im treba dosta mentalne i fizičke stimulacije da bi ga doživele.

Mnogi ljudi ne žele svaki dan da jedu isti obrok, a ipak mnogi parovi upadnu u rutinu u seksu. Promenite bar jednu stvar svaki put kada imate seksualni odnos. To može biti druga poza, druga soba, različita rasveta, nov donji veš ili nešto slično. Upotrebite samo malo mašte i dogodiće se čudo.

Žene su previše opterećene svojim telom

Mrzi seks na boku zato što joj stomak tako izgleda debelo. Ne želi da stoji gore jer misli da joj grudi ne izgledaju dobro. Neće čak ići ni na WC ako ne obećam da neću gledati u njenu guzu, prigovaraju muškarci brojnim ženama koje su opterećene svojim telom, čak i u najintimnijim trenucima.

Mnogi muškarci nisu opterećeni izgledom i oblikom svog tela i ne posmatraju svoje devojke tako kritički i detaljno kako to one same sebi čine. Istina je, a to se stalno iznova dokazuje, da se ženska ideja o idealnom telu ne poklapa s muškom. Nekoliko kilograma viška, što ženama predstavlja ogroman problem, muškarcima je vrlo seksi. Oni ne misle da su žene zbog toga debele i okrugle, već bujne, tople i ženstvene.

Ako vas zabrinjava vaše telo i niste zadovoljne njime, logično je da će vaš seksualni život patiti. Jedno američko istraživanje pokazalo je da žene koje imaju pozitivan stav o svome telu doživljavaju orgazme u čak 73 posto seksualnih odnosa.

Celi posao prepuštaju muškarcima

Kakva je razlika između vođenja ljubavi s dugogodišnjom devojkom i jedenja špageta? Špageti se bar pomiču, glasi (neslana) šala s kojom se većina žena verovatno neće složiti, no očito je muškarci koriste kao ne baš zgodno poređenje.

Neke žene misle ne samo da muškarci moraju inicirati seks, već i da moraju obaviti celi posao. Želite li da budete glavne - preuzmite inicijativu i odgovornost i u spavaćoj sobi. Nemojte se izvlačiti i prepuštati partneru da sve obavi sam dok vi samo ležite kao klada. Preuzmite igru tako da ga ponekad zavedete i za vreme predigre vodite glavnu reč. Budite malo i vi na njemu prilikom odnosa (radije nego obratno), a ako ga stvarno želite impresionirati - inicirajte seks kada ga najmanje očekuje.