Registracija
Upoznavanje.net vam pomaže da se povežete sa drugim ljudima iz vašeg života.

od
Izgled?
Pa… ja mislim da jest. Ali opet ljepota je u očima promatrača!!! Mislim da ljudi koji kažu da izgled nije važan, da nisu posve iskreni. Kako možeš biti s nekim ako te taj netko ne privlači?! Ali opet ako je nekima izgled jedina važna stvar, mislim da su te osobe previše površne.

.Nimalo ne osuđujem osobe koje drže do sebe i svog izgleda da traže i nekog takvog. Ako netko pazi na svoju prehranu, tijelo, izgled (odjeća, higijena, kosa…) To u svakom slučaju nije mala stvar i zahtjeva mnogo vremena, puno više nego se čini. Pa što onda ima lošeg u tome da taj netko isto želi osobu koja lijepo izgleda.

Povjerenje?

Po meni jako važna stvar. Ako nema povjerenja, kakva je to veza? Kako možeš biti s nekim kome ne vjeruješ? Svatko treba nekoga kome može vjerovati, kome se može povjeriti. Nekog u koga neće sumnjati. Ako vaš partner ode van s društvom bez vas, a nemate povjerenja u njega. Teško će vam pasti taj izlazak. A ne zaboravite da njemu ili njoj treba osim vas i to društvo.


Razumijevanje? Kompromisi?

Kad smo u vezi nismo sami!!! Ne radi se tu više samo o našim potrebama i željama. Svi želimo da nam bude lijepo i da budemo zadovoljni, ali ako vam je doista stalo do osobe s kojom ste, tada mora biti i važno da toj osobi isto bude lijepo i da bude zadovoljna.


Komunikacija?
Nisam više malo dijete i ne treba mi netko za gledanje, već netko s kim mogu pričati, zezat se, povjerit se.

Seks?
I to je važna stvar u vezi!!! Osobe koje su imale mnogo partnera misle možda da znaju što je dobar seks. Hm… Možda! Ali kad imate stalnog partnera znate tačno što jedan i drugi volite. A i seks bez emocija je kao tijelo bez nogu. I još jedna stvar u vezi seksa, nije mi jasno kako netko može to učiniti (sa stalnim partnerom) a da ne priča o tome.

Ljubav?
Ona dolazi sa vremenom. I ako u vašu vezu dođe i ljubav, onda su vam velike šanse da uspijete u toj vezi.
Najveći sreća je naći nekog kome je stalo do vas toliko koliko i vama do njega. Jer u protivnom uvijek jedna osoba traži način da izađe iz te veze.

I na kraju ne zaboravite na PONOS!