Registracija
Upoznavanje.net vam pomaže da se povežete sa drugim ljudima iz vašeg života.

Evo kako stoje stvari:

Dok god su muškarci opsednuti svojom erekcijom i što bržim započinjanjem seksa, a žene niskim samopouzdanjem i uplašene da razgovaraju o seksu, oba pola će i dalje biti prilično isfrustrirana neispunjenim očekivanjima u seksu.Stoga evo izazova svakom muškarcu koji ovo čita:

Prestanite sa opsesijom sopstvenom erekcijom i kvalitetom svog „nastupa“ i fokusirajte se na proučavanje ženskog tela, učenja kako da „čitate“ ženske reakcije i usavršavanja tehnika kojima ćete pružiti dostojno zadovoljenje partnerki.

Pitate se sada kakve veze ima ovaj izazov sa „pravim“ seksualnim pozama? I te kakve. Zapamtite da velika većina žena nikada ne doživi orgazam tokom normalnog odnosa, a one koje dožive, uspeju to retko. Ovo svedoči da su muškarci prilično sebični u seksu i da više misle o svojoj „izdržljivosti“ i utisku, nego o zadovoljenju partnerke.

Sada za momenat razmislite o tome koliko biste bili željni seksa da se sledeće desi svaki put tokom odnosa:

* Ne doživite orgazam tj. ne „svršite“
* Taman kad ste počeli da uživate vaš partner odluči da promeni pozu ili naglo prekine seks sa svojim „svršavanjem“
* Vaš partner insistira na pozama koje su neudobne i čak bolne

Zvuči jezivo, zar ne? E pa dragi muškarci, to je svet u kome većina žena živi. Dakako, nije krivica samo na muškarcima. Rasprostranjena pojava lažiranja i glumljenja orgazma od strane žena, zbog bojazni da se ne povredi muški ego i ponos ili da se zaustavi mučenje u nekoj od njoj neodgovarajućih poza, dovodi do toga da muškarac nije ni svestan da nešto radi pogrešno.


Ponovo naglašavamo:

Uspostavite pravu komunikaciju sa partnerkom kako biste znali šta tačno treba da radite kako biste je zadovoljili, a u slobodno vreme se usavršavajte, u čemu vam pomaže i ovaj sajt.

„Pravi“ seksualni položaj je onaj koji omogućava direktnu stimulaciju ženinog klitorisa ili G-tačke, dok vama omogućava komfor i kontrolu nad ejakulacijom. Ne postoji jedan „magični“ položaj za sve to, jer je svaki ljubavni par jedinstven, ali u odeljku sa seks pozama možete naći korisne predloge. Na vama je da nađete sopstvenu modifikaciju ponuđenih položaja, koja vama i partnerki najviše odgovara.

Za početak je zgodno ženu dovoljno dugo stimulisati oralno ili ručno (pogledaj odeljke sa tim tehnikama), pa potom preći na vaginalni seks. Ovo će omogućiti da žena bude dovoljno zagrejana kako bi došla do orgazma. Možete parnerku i dovesti do orgazma oralno, pa pokušati još jednom, penetracijom penisom.

Kad je u pitanju orgazam, više je svakako bolje.