Registracija
Upoznavanje.net vam pomaže da se povežete sa drugim ljudima iz vašeg života.

Upoznali ste zgodnu devojku sa kojom se odlično slažete i sledeći veliki korak je, naravno, seks. Želeli biste da se pokažete u najboljem svetlu i da joj u krevetu pružite nezaboravan doživljaj, ali nažalost, strah i trema čine svoje. Nervozni ste, sumnjate u svoje sposobnosti i bojite se najgoreg. Šta ako totalno zakažete u krevetu i razočarate i sebe i nju?! Negativan pristup obično rezultira i nepovoljnim razvojem događaja. Stoga, mislite pozitivno i opustite se.Prvi seks sa osobom do koje vam je stalo stvara određeni pritisak i postajete uplašeniji nego inače i tako dopuštate kompleksima da uzmu maha i pretvore vas u preplašene zečeve. Doslovno i metaforički. Ako inače patite od nedostatka samopouzdanja, tim gore. Sumnja u mali penis, strah od prerane ejakulacije ili strah da joj možda nećete priuštiti eksplozivni orgazam samo će potkopati vaše umeće u krevetu. Stoga se opustite, mislite pozitivno i svakako nemojte dopustiti da vas kao muškarca određuje veličina penisa.


Premali penis

Prosečna veličina penisa iznosi 16,5 centimetara, i to u erekciji, a na vašu veliku žalost, vi ste ispod proseka. Hvata vas nervoza i ne biste hteli da ga ona vidi jer još uvek živite u uverenju da je veličina najvažnija.

Nekim ženama je zapravo puno važnija čarolija koju stvarate svojim "čarobnim štapićem" nego sama njegova dužina. Ukoliko znate kako da zadovoljite ženu i pružite joj nezaboravan doživljaj na brojne druge načine, sama penetracija u tom slučaju je sporedna stvar.

Potrudite se tokom predigre i pokažite joj da ste stručnjak koji zna šta radi s jezikom i rukama. Dodirujte delove njenog tela koje biste tokom seksa inače zapostavili. Tokom strastvene predigre verovatno ćete zaboraviti na veličinu svog penisa, a njoj je ionako u tom trenutku ona najmanje važna.


Prerana ejakulacija

Statistike govore da najveći broj muškaraca može izdržati dva do tri minuta "čistog seksa" pre nego što ejakulira. No, strah od prerane ejakulacije najčešći je muški strah i ne postoji muškarac kojem se to nije dogodilo.

Želite li da izbegnete svoju najgoru noćnu moru i budete gotovi pre nego što prava akcija i započne, najbolje je izbegavati stalnu stimulaciju penisa. Kombinujte oralni i vaginalni seks ili malo menjajte poze kako biste penis stimulisali iz različitih uglova. Naravno, uvek se možete poslužiti i kraćim pauzama, pa kad osetite da ste blizu orgazma, nakratko prestanite s nadražajem i sačekate da se malo ohladite i zatim ponovo nastavite tamo gde ste stali.


Osećate se krivim jer nije doživela orgazam

Muškarci su skloni verovanju da je njihova krivica ako žena nije doživela orgazam. U tome nimalo ne pomažu ni brojni ženski časopisi u kojima se stalno govori o višestrukim orgazmima. Pritisak je, mora se priznati, veliki, pa se mnogi muškarci smatraju nedoraslim tom zadatku.

Za ženski orgazam velikim je delom ipak najzaslužnija žena, i to prvenstveno zato što on zavisi od njenog raspoloženja i opuštenosti. Naravno, da bi ga doživela, i vi se morate potruditi, a da biste je uspeli dovesti do vrhunca, potrebno je jako dobro poznavati žensko telo.

Da biste joj priuštili vrhunski orgazam, prvo treba da je "mentalno" zavedete. Delite joj komplimente, potrudite se da stvorite odgovarajući ugođaj, a kad je dodirujete, radite to sporo i proračunato. Upravo ti nežni dodiri koji će polako dobijati na intenzitetu i strasti smer su u kojem se treba kretati, a koji odgovara većini žena. Budite maštoviti i koristite usne, prste i jezik. No, u misiji dovođenja žene do vrhunca najveći vam je saveznik klitoris. A s njim znate šta već treba raditi...