Registracija
Upoznavanje.net vam pomaže da se povežete sa drugim ljudima iz vašeg života.

Kad biste mogle birati, kakvog biste muškarca odabrale? Onog koji se dobro ljubi, ali je loš u krevetu ili onog koji se loše ljubi, ali je, kad je seks u pitanju, nezaboravan? A sa kakvim biste frajerom radije spavale, s onim predivnog lica, ali lošeg tela ili sa savršeno istesanim primerkom koji je sve samo ne lep? Teška odluka, zar ne? Ako još uvek dvoumite, proverite kako su odabrale druge žene.

Upravo na takva pitanja odgovarale su brojne žene a dobijeni rezultati su zanimljivi, zabavni, a nekima možda i šokantni. To je bila i dobra prilika da muškarci saznaju šta žene zapravo vole u seksu, kakvi ih muškarci pale i na šta bi radije pristale.
Dobro se ljubi, ali je loš u krevetu ili dobar u krevetu, ali je poljupce najbolje preskočiti

Loše poljupce žene će nekako oprostiti, ali loš seks nikako. Iz tog se razloga za muškarca koji je dobar u krevetu spremno odlučilo 65% žena.


Da možete birati, da li biste radije imale pola godine osrednjeg seksa ili jednu noć nezaboravnog seksa?

Budući da bi čak 70% žena pristalo radije na jednu noć nezaboravnog seksa, vreme je da se lenštine od muškaraca zabrinu jer dve trećine žena više ceni vatreni seks "barem jednom u sto godina", nego rutinsko obavljanje posla.


Muškarac s velikim penisom ili "mali ali tehničar"?

Loša vest za one koji se uzdaju u svog "tehničara" jer 57% žena ipak više ceni "velikog".
Muškarac lošeg tela, ali lepog lica ili zgodan frajer al' blago rečeno ružan
Žene u velikoj većini, njih čak 60% kaže da bi radije izabrale zapušteni trbuščić na lepom frajeru nego neprivlačnog, ali zgodnog frajera.


Dlakavi muškarac ili muškarac bez dlake na telu

Loša vest za frajere sa dlakavim leđima, čak 75% žena radije bi odabralo muškarca bez ijedne dlake na telu.


Dlakava leđa ili dlakava guza?

Hm, šta je manje zlo? Žene ipak kažu da će radije "progutati" dlakavu guzu nego prašumu na leđima.


Seks sa šefom ili dostavljačem pizze

Čini se da je moć ipak pouzdan afrodizijak jer 50% žena kaže da bi spavalo sa svojim nadređenim, a teško je poverovati da baš toliki broj šefova izgleda neodoljivo.


Nikad više seks ili nikad više ne doživeti orgazam

Što se više o tome razmišlja, teže je odlučiti. Mogućnosti su sledeće: nikad više ne imati seks što ipak ne isključuje mogućnost doživljavanja orgazma ili nikad više ne doživeti čari orgazma, ali svejedno imati seks do mile vole.

Prilično nezavidna situacija, ipak 54% žena bi radije imalo seks čak i po cenu da nikad više ne dožive orgazam, nego da sebi uskrate čari dobrog starog seksa.


Isključivo oralni seks odsad pa nadalje ili doživotna apstinencija od oralnog seksa

Kao i u prethodnoj situaciji, za većinu žena klasično hopa-cupa u krevetu važnije je od dodatnih aktivnosti, pa čak 75% žena kaže da bi umesto doživotnog oralnog seksa radije pristalo na doživotnu apstinenciju od njega.


Seks do kraja života u spavaćoj sobi ili više nikad ne imati seks u njoj

Iako nekima na spomen seksa u spavaćoj sobi prvo na pamet padaju rutina i apsolutni nedostatak mašte, 63% žena spavaću sobu ipak smatra daleko boljom opcijom od natezanja u kuhinji, kupatilu, hodniku ili garaži. Udobnost pre svega!


Šta biste radije, da vas gledaju dok vodite ljubav ili da vas čuju?

Voajera među nama ipak je značajno manje, pa 79% žena bi ipak radije pristalo na to da ih drugi čuju, nego da ih vide.


Da li biste radije da vas majka uhvati na delu ili šef?

Čak 72% žena lakše bi podnelo da ih vidi šef nego mama.

Osim toga, 90% žena radije bi da muškarci misle da je zaista "prljava" u krevetu, nego da je dosadna. A kad je u pitanju večna ženska opsesija, višak dlaka na telu, 52% žena radije bi odabralo da ima neobrijane noge tokom seksa, nego "zarasle" prepone.