Registracija
Upoznavanje.net vam pomaže da se povežete sa drugim ljudima iz vašeg života.

Na početku veze jedva se možete udaljiti jedno od drugog, ali nakon nekoliko meseci ludog seksa pomalo se hladite i udaljavate. Kako biste izbegli dosadu u seksu, potrudite se i izmenite repertoar. Promenite stil vođenja ljubavi - ponekad to učinite brzo, ponekad romantično, a nekad i, zašto da ne, malo perverzno.

Ako ste tip koji voli da ima stalnu devojku, naučite kakav seks voli i dugoročno uživajte u intimnostima, a strast s početka veze uz malo truda i puno mašte lako možete zadržati i u mesecima, pa i godinama koje su pred vama.
Zavodljiv seks

Setite se kako ste se na početku veze trudili da je zavedete pogledom i pokažete joj da je želite. Ponovite tu igru - gledajte je pravo u oči i ne budite škrti na komplimentima. Retko će koja žena ostati imuna na zavodnički i požudan pogled kojim je proždirete, a ako je uz to obaspete i komplimentima, uspeh je zagarantovan. Neka zavodničko vođenje ljubavi bude strastveno, ali bez puno buke. Gledajte je u oči i još više raspalite vatru.


Romantican seks

Ova vrsta seksa dobra je varijanta kada ste oboje opušteni i niste ograničeni vremenom, recimo za vikend, kada se možete više posvetiti jedno drugom. Lepo je prepustiti se i ne razmišljati o brojnim obavezama, vec uživati u svom partneru.

Za muškarca je to idealna prilika da pruži svojoj partnerki sve što želi - dugu predigru i romantičan ugođaj. Upalite sveće, napravite penušavu kupku, otvorite bocu nekog dobrog vina i pobrinite se za sve njene erogene zone. Budite nežni i njoj sigurno neće ni pasti na pamet da se ovaj put izvuče sa "glavoboljom".


Životinjski seks

Ponekad ste tako napaljeni da vam se predigra čini kao produženje agonije? To su situacije kada ste, recimo, s dragom u klubu i toliko se uzbudite da jedva izdržite do kuće. Nemojte zaboraviti da ona voli i divlji seks. Ni vašoj partnerki tada verovatno nije do nežnog ljubljenja i duge predigre, a verovatniji scenario je cepanje odeće i žestok seks koji će vam oboma pružiti neverovatno zadovoljstvo. Zato je čvrsto zgrabite i ljubite je dok cepate odecu sa sebe. Učinite to na podu dnevnog boravka, u kuhinji, gde god želite. Važno je da je brzo i žestoko.


Strastven seks

U trenucima kada ste se posvađali ili ste dugo bili odsutni, verovatno oboje žudite za strastvenim seksom koji će vas zbližiti. Obuhvatite je celim telom i pokažite joj da je ona sve što vam treba. Vaša strast i požuda još će više raspiriti njenu, stoga će seks biti intenzivan i sigurno nezaboravan.


Seks na brzinu

I žene vole brzinski seks, posebno ako ste oboje u škripcu s vremenom ili ste možda na nekom neobičnom mestu gde bi vas neko mogao uhvatiti na delu. Obično je to kancelarija ili odvojena prostorija na nekoj zabavi, a trenuci su to kada želite seks i želite ga - odmah.


Perverzan seks

Parovi koji su dugo zajedno i koji veruju jedno drugom mogu sebi dopustiti i malo egzibicije u krevetu. Mnoge žene otvorene su za nove ideje, poze i igrice, zato razgovarajte o tome šta vam se oboma sviđa i probajte to da sprovedete u delo. Ukoliko i vas i nju pale lisice, zavežite svoju dragu za krevet i pružite joj nesvakidašnji orgazam. Ili kupite boju za telo - neka ono bude vaše platno. Možete probati i pozitivno je šokirati kockicom leda ili voskom sveće, no za to ipak prvo tražite suglasnost. U svakom slucaju, kupite joj seksi donje rublje i neka samo za vas izvede senzualan striptiz. Ako to želi, ona može biti neposlušna školarka, francuska sobarica i sve ono što vas oboje uzbuđuje.

Sve dok vas napaljuju iste stvari i vodi ista želja uživajte u svojim seksualnim pustolovinama, ali zapamtite da i seks ponekad treba začiniti.