Registracija
Upoznavanje.net vam pomaže da se povežete sa drugim ljudima iz vašeg života.

Često se kaže da kada bi muškarac tačno znao šta žena želi postao bi milioner preko noći. Pošto većina muškaraca nažalost ne zna, evo nekoliko malih saveta koji će vam pomoći da osvojite koji dodatni poen kod vaše drage. Pročitajte tri najkomplikovanija pitanja koja vam žena može postaviti i odgovore koje želi da čuje.
Sama pitanja nisu toliko teška, naprotiv, odgovori koje muškarci daju su ti koji u većini slučajeva naprave problem. Da biste izbegli nevolju treba da znate sledeće:Pitanje 1

"Da li me ova haljina čini debelom?"

Jedini ispravni odgovor koji možete dati na ovo pitanje je "Ne, naravno". Ni slučajno nemojte dozvoliti da zastanete na trenutak, da razmišljate a ni pod tačkom razno nemojte tražiti da se malo okrene ne bili ste je bolje pogledali. Možda će vam pasti na pamet da kažete nešto glupo poput:
- Možda malo, draga, ali bolje da ljulja nego da žulja.
- Ne čini te debelom, ali izgledaš malo naduta u njoj.
- Ne toliko kao haljina koju si juče nosila.
Bolje bi vam bilo jezik da pregrizete nego da to kažete. Ok, neki od ovih odgovora su možda i istiniti ali pitanje je da li želite da pobedite na takmičenju za najiskrenijeg momka/muža godine ili želite da vam ostatak dana bude prijatan? Izbor je na vama.


Pitanje 2

"Da li me voliš?"

Podrazumeva se da je tačan odgovor na ovo pitanje "Da, draga". Potrudite se da odgovorite iste sekunde jer svaka iole duža pauza pre odgovora će učiniti da ona pomisli kako je vi sigurno ne volite čim ste morali da razmišljate o tome. Odgovori koje ni u ludilu ne smete reći su:

- Mislim da te volim
- Pa oženio sam te, zar ne?
- Mnogo si mi draga
- Šta podrazumevaš pod ljubavlju?
Sad bez šale, ako imate bilo kakav problem da odgovorite na ovo pitanje pozitivno, možda je i vreme za neki ozbiljni razgovor na ovu temu.


Pitanje 3

"Šta želiš da radiš danas?"

Po svoj verovatnoći, umirete od želje da joj kažete nešto poput:

- Da gledam fudbal ( ili Formulu 1, tenis, košarku...).
- Da izađem sa društvom
- Spavam.
- Budem sam.

Bez obzira šta stvarno želite najbolji odgovor na ovo pitanje bi bio "Želim ceo dan da provedemo zajedno kako bih tih pokazao koliko si sreće, topline i ljubavi unela u moj život." Žvuči sladunjavo kao iz najgore sapunice? Možda. Ali to je baš ono što žena želi da čuje - a što vi nikad ne kažete.

Daleko od toga da su sve žene nesigurne po pitanju njihove težine, izgleda i veze u kojoj su; niti da ne mogu podneti istinu i da je jedini način da ih zadovoljite tako što ćete ih slagati.

One postavljaju ova pitanja samo da bi dobile potvrdu da je vama i dalje stalo. Jedino što traže je mali znak da je sve u redu sa vašom vezom ili brakom, tako da "brutalnu" istinu možete ostaviti i za neki drugi dan. Uostalom, šanse su velike da ih uopšte ne morate lagati i da je svaki "ispravan" odgovor upravo onaj koji biste i želeli da joj kažete.