Registracija
Upoznavanje.net vam pomaže da se povežete sa drugim ljudima iz vašeg života.

Ispostavlja se da su stvari koje muškarci žele i za kojima žude jednostavnije i slađe nego što bi žene ikad pomislile. Pročitajte šta oni imaju da kažu na ovu temu.


Policu u kupatilu samo za njih

Ne treba nam samo 30-tak cm police, želimo je celu, onako od zida do zida, baš kakvu i vi imate. Prebiranje po karminima, lakovima, kremicama i kojekavim mini ženskim spravicama čija je svrha ljudskom rodu nepoznata, dok tražimo brijač nije nimalo zabavan i lep način da započnemo dan.


Da ih probudite u sred noći... goli

Postoje dve stvari koje svaki muškarac u dugoj vezi želi: uzbuđenje i golotinju. A sa ovim mali potezom ubijate dve muve istovremeno. Probudite nas u 3 ujutru i recite nam kako ste upravo imale vrući san i da ne možete ponovo da zaspite. Onda se opustite i posmtrajte kako se magla sna polako diže, zajedno sa još nekim stvarima. "Golotinja je najbolja stvar u krevetu, pored pizze. Spontanost buđenja je upravo ono što uzbuđuje, pod pretpostavkom da mogu da budem iole koherentan u sred noći" kaže jedan 37-godišnjak. I ko zna, ta mala avantura će nas možda inspirisati da otkrijemo nove "kreativne visine" ispod čaršava.

Da im date opravdani izostanak sa porodičnog okupljanja

Mislimo da je vaša familija fenomenalna. Zaista. Kako uopšte i možemo misliti bilo šta drugačije za vašu braću, sestre i naravno roditelje, ljude koji su rodili i vaspitali ženu koju volimo? Ali postoji mala začkoljica: mi takođe volimo da se izležavamo na kauču dok sa tv ide prenos fudbalske utakmice. Nije to ništa lično, ali nedeljno popodne zvano "muško uživanje" nasuprot ispraznih priča na rođendanskoj zabavi vaše sestričine se ne može ni porediti. Stoga ne bi bilo loše da nam s vremena na vreme date malo slobode. "Moja žena je jednom rekla svojim roditeljima da imam stomačni virus i da zbog toga nisam mogao da prisustvujem roštilju koji su spremali. Bio sam sam ceo dan ali sam se toliko dobro proveo da sam joj narednih meseci iz zahvalnosti pravio društvo kad god bi krenula u kupovinu i pritom se nisam žalio".


Da više izlazite sa prijateljicama

Da, čule ste nas dobro. Kada vi izađete sa vašim prijateljicama, napunite baterija, ispraznite negativnu energiju i vratite nam se kao preporođene i pritom srećne. A kada ste vi srećne i mi smo srećni. (Plus svi znamo kako noć može biti zanimljiva kad se vratite kući nakon par popijenih bejlisa). I na kraju, ovo nam daje neophodnu municiju za čuveno "Draga mogu li sa društvom na pecanje ovaj vikend".


Šansu da budu sami sa decom

Kunemo se da ih nećemo polomiti. Podrazumeva se da ćemo ih pustiti duže da se igraju nego ih vi puštate, da ih ljuljamo na ljuljaši ne pazeći na visinu kao što to vi radite, ali na te naše male avanture ima pravo svaki otac. Pustite nas da i mi malo uživamo u deci, da im dozvolimo da trče kao pomahnitali, da jedu sladoled pre ručka jer sve su to sitnice o kojima maštamo dok smo po ceo dan zaglavljeni u kancelariji. Stoga uzmite slobodno popodne i pustite nas da podetinjimo.


Da im kažete kako su muževni dok popravljaju nešto po kući

Čak iako samo menjamo sijalicu, posmatrajte nas kao nabildovanog majstora iz tv sapunice koji vam je upravo ugradio plakar od zida do zida. "Muškarac se najviše oseća muževnim kad mu žena donese hladno pivo nakon napornog rada i obavljenog posla. Da, to spada u 50te godine prošlog veka ali je istina."


Oralni sex

Ne treba da objašnjavamo, zar ne?


Da prihvatite dečaka u njima

"Podsvesno želim ženu koja će bez žalbi i komentara brisati prašinu sa mojih kolekcija stripova ili akcionih figurica". Znamo i mi vrlo dobro da je odavno trebalo da prerastemo stripove i slične gluposti još sa 15 godina, ali činjenica je da nismo. Imate dve opcije: možete nas ismevati ili nam možete praviti društvo kad krenemo u bioskop da gledamo Hju Džekmana ili Kristijana Bejlija u najnovijem filmu. Da li je to tako teško?


Da ne pričate kako ste debeli dok se oblačite ujutru

Koga je briga ako ne možete da "uđete" u haljinu koju ste nosile pre 15 godina? Mi mislimo da ste i dalje neverovatno zgodne. "Samopouzdanje je seksi. Priča o tome kako se osećate debelo i grizno nije". Na kraju krajeva ni mi muškarci nismo opremljeni najboljom "mašinerijom" ali se i pored toga ponašamo kao da jesmo. Bez obzira što ste toliko uporne da skinete 5 ili 10 kg koji pritom nama uopšte ne smetaju, budite sigurne da ukoliko izostavite kuknjavu o kilaži učinićete nas veoma srećnima i osmeh sa kojim ćemo vas ispratiti na posao će vam pružiti 10 puta više samopouzdanja nego što bi mogla ijedna dijeta.


Malo prljave priče

Nije bitno kada i nije bitno šta. Čak iako nema nikakvog smisla, dok nam šapućete na uvo o tome šta ćete nam kasnije raditi, slobodno ubacite i malo "prljavih" izraza. Ulepšaće nam dan.


Da "neko" drugi iznese smeće

Dok vučemo tu ogromnu smrdljivu kesu za đubre jedina misao koja nam prolazi kroz glavu je "Neću ovo više da radim" a znamo vrlo dobro da ćemo itekako raditi. Ako još uvek niste skontale muškarci su lenji. Zapamtite to već jednom. Neverovatan osećaj sreće kada otkrijemo da je đubre već iznešeno i da smo za taj dan pošteđeni je isti kao i kada nam kupite nov mobilni za rođendan. Možda ne primetimo kad skratite kosu i kada se ofarbate u plavo ali da nema kese sa đubretom to primetimo odmah. Ako vi budete fine i mi ćemo uzvratiti istom merom. Slobodno očekujte da vam donesemo čašu vode u krevet pre spavanja. Očekujte i da pokupimo svoje prljave čarape sa poda. Ako nas je nešto naučilo gledanje serije "Sopranosi" to je da kada vam neko učini uslugu vi treba da uzvratite.


Da više džangrizate

Ovo zvuči kao naučna fantastika, ali postoji stvar koja se naziva "pozitivno džangrizanje". Da nema vas da vodite računa o tome šta jedemo, pijemo i kako se oblačimo, većina nas bi živela na hladnoj pizzi i pivu. Možda se ponekad požalimo da preterujete ali vrlo dobro znamo (nismo glupi) da nam želite samo najbolje i iako to nikad nećemo priznati, zbog toga smo nam je veoma drago.


Brzu hrana za večeru - ponekad

I same znate koliko je teško biti na dijeti i vežbati. Da, da i mi to radimo. Pomozite nam da ponekad varamo i bacite nam kosku, po mogućstvu onu na kojoj ima piletine. Posmatrajte to ovako: kada mi kupimo npr. pileće batake ili gurmansku pljeskavicu mi smo slabi, nemamo ni trunke karaktera da izguramo dijetu. Ali kada nam vi kupite pileće batake ili gurmansku mi smo fini, zahvalni muževi. Pošto ste se vi mučile i čekale u redu da biste svom dragom kupile večeru onda je van pameti da mi tu večeru ne pojedemo, zar ne?