Registracija
Upoznavanje.net vam pomaže da se povežete sa drugim ljudima iz vašeg života.

Ako se momci mogu raspojasati pre sudbonosnog ’’da’’, zašto to ne bi učinile i devojke? U Americi postoje upustva za sve, pa su se na listi saveta našli i oni za nezaboravni devojački party. Tražite inspiraciju? Na pravom ste mestu.U njoj ima predloga za sve vrste devojaka, od suzdržanih, možda pomalo konvencionalnih, do totalno raspojasanih. Klope, cuge i eventualno stripera većina će se i sama setiti, ali možda vam zatreba koji savet više za trenutke kad raspoloženje krene prema dole ili za početak party-a:


Kviz znanja na temu - mlada i mladoženja

Kvizovi ili igre uvek su zabavne, a u ovoj prilici mogu se igrati u nekoliko varijacija. Poenta kviza nije u tome da neko odnese pobedu ili pokaže kako bolje od ostalih poznaje mladu, nego da na videlo izađe što više gluposti i smešnih događaja, pa se ona koja vodi kviz treba malo i pripremiti.Iako na party obično dolazi ekipa koja dobro poznaje mladu, isplati se raspitati kod roditelja, rodbine i pratelja iz školskih dana, jer najviše ludosti nosimo iz ranih dana. Druga je opcija uključivanje mladoženje, koji će onoj koja priprema kviz otkriti neke manje poznate činjenice o mladi. Mladoženju ženska ekipa verovatno barem malo slabije poznaje, pa kviz o njemu zna biti još zabavniji.


’’Nikad nisam...’’

Svaka devojka treba reći nešto što nikad nije napravila, npr. ’’Nikad nisam izašla bez donjeg veša.’’Sve koje su to napravile treba da malo cugnu. Igra se na poverenje, a dozvoljeno je da devojka kaže da nije napravila nešto što jest, ali tada i ona mora da pita.Fora i jeste kad jedna devojka ostalima otkrije neku ludost koju je napravila, a da ostale devojke o tome nisu imale pojma, ili saznati što bi sve drugarice učinile kad bi imale više hrabrosti i je li koja među vama već bila dovoljno hrabra ili luda i učinila tako nešto. Naravno, igra neće imati naročitog smisla ako se svede na izjave poput ’’Nikad se nisam poljubila na javnom mestu’’ - bude li se prečesto potezalo iz boce, zabava bi mogla ubrzano doći kraju.

Sat cuganja

Igre ovoga tipa nisu za svako društvo, a nikako se ne savetuje igranje na početku večeri. Moguće su različite varijacije, pa treba izabrati zavisno od toga koliko su učesnice ’’baždarene’’ na alkohol. Najčešće se igra ’’light’’ verzija (s pivom umesto žestine), i to tako da svaki minut sve devojke trebaju da iz čaše otpiju određenu količinu pića i tako šezdeset puta, dok ne prođe čitav sat. Druga opcija je ispiti čašicu žestine svakih 15 minuta.


Igre abecede

I ova igra ima nekoliko verzija, a najčešća je odabrati područje/žanr, npr. - geografski pojmovi. Prva takmičarka kaže geografski pojam koji počinje slovom 'A', sledeća slovom 'B' i tako do kraja abecede... Kod svake greške mora se, a šta drugo nego popiti.Društvo sve igre može igrati i bez namere da se ubije alkoholom, odnosno devojke mogu dogovoriti bilo koju drugu ’’kaznu’’.


Potraga za seksi igračkama

Ako ste domaćica zabave i imate nešto love i vremena za pripremanje zabave, navratite u seks shop i nabavite dosta igračkica – od prezervativa s ukusom jagode do pornića i vibratora. Gošće imaju zadatak naći skrivene igračke, a zavisno od dogovora, gošće će nađeno vratiti domaćici ili poneti kući. Ako ste u tuđoj sobi ili hotelu, ne zaboravite zapisati gdje ste šta sakrili, jer nije zgodno da budući gost ili nečija mama nađe vibrator u jastučnici.


Igre s momcima

Neke devojke za devojački party odlaze na javna mesta, gde ima i drugih muškaraca. Igre mogu uključiti i prisutne momke, posebno kad atmosfera postane malo veselija. Domaćica može napraviti ogrlicu od slatkiša za svaku gošću, a s ogrlice slatkiše smeju skinuti samo prisutni momci, i to zubima. Pobednica je ona kojoj oko vrata ostane goli konac bez ijednog slatkiša. Druga verzija je da devojke naplaćuju svaki ugriz, i to tako da im momci u zamenu za slatkiš moraju platiti piće, dati par evra ili bilo šta drugo što devojkama padne na pamet.


Oblačenje i ponižavanje mlade

Kod nas manje uobičajen, a u svetu dosta čest način ponižavanja mlade jeste da joj nametnete 'modni detalj', poput majice s natpisom koji njen karakter dovodi u pitanje ili sramoti na neki drugi način. Ako vam se opcija ponižavanja ne sviđa, možete se odlučiti za duhoviti natpis, koji će mladu učiniti simpatičnom. Maštovitije devojke mladi će sašiti veo ili čarape od ribarske mreže, naterati je da nosi košulju s fotkama ili imenima svih frajera s kojima je bila itd.Naravno, ako se devojačko veče održava na javnom mestu, gde će biti i nepoznatih ljudi, većina mladi neće pristati na ovakvo nešto, pa su nepodopštine ovoga tipa primerenije za party-e u privatnim kućama ili zabave zatvorenog tipa na javnom mestu. Ultimativno poniženje je naterati mladu da okolo hoda s ’’pratiteljem’’ – lutkom muškarca na naduvavanje.