Registracija
Upoznavanje.net vam pomaže da se povežete sa drugim ljudima iz vašeg života.

Svaki muškarac sanja o tome da nađe ženu kojoj će biti neodoljiv i koja neće moći da skine ruke s njega. Svom voljenom pokažite da ste vi ta koju traži, recite mu koliko je zgodan i koliko vam znači i uspeh je zagarantovan.

Iako smo skloni da verujemo uvreženom mišljenju da su muškarci sa Marsa, a žene sa Venere, istina je ipak negde u sredini. Baš kao i žene, i oni žele dobro da izgledaju, treba im konstantna potvrda i teško, skoro nikada ne mogu da oproste prevaru.

O njihovim seksualnim veštinama žene između sebe otvoreno govore pa se muškarci nalaze i pod pritiskom savršenog seksualnog čina. Njihovi strahovi i nesigurnosti mogu uticati i na vas, a iako ih je ponekad slatko gledati kako se muče, ne treba zaboraviti da je i njima s vremena na vreme potrebno podići samopuzdanje.

U njihove intimne želje, potrebe i razmišljanja proniknuo je psiholog Džordž Vajnberg, koji kroz pet korisnih saveta objašnjava ženama kako da privuku i zadrže svog muškarca.On se boji da će vas izneveriti - bukvalno

Muškarci osećaju ogroman pritisak kad pred novom partnerkom treba da pokažu svoja seksualna umeća. "U prošlosti, muškarci nisu toliko ocenjivali svoju seksualnu virtuoznost jer ih tada žene nisu slobodno kritikovale kao što to rade danas", objašnjava Vajnberg.

Žene odavno više ne čekaju brak da bi stupile u seksualne odnose, a seks ikone modernog vremena poput Madone i glumica iz legendarne serije "Seks i grad" ohrabrile su žene da otvoreno govore o svojoj seksualnosti, željama i problemima. I iako će žene neke od slabijih muških performansa jednostavno ponekad zaboraviti, muškarci će ih sebi puno teže oprostiti.

Upozorenje: Ako vaš muškarac ima problema s erekcijom, kako bi spasio svoj ego mogao bi okriviti – vas.

Šta učiniti: Savet psihologa vrlo je jednostavan. Samo se opustite i probajte da uživate u seksu. Takav stav će smanjiti pritisak. Drugim rečima, ne shvatajte to lično i nikako ga nemojte vređati i nikad se nemojte šaliti na taj račun.


Muškarcima treba potvrda da bi se dobro osećali

Seks je za muškarce moć, ali i potvrda njihove muškosti. On želi biti superheroj i svakako želi da ga i vi posmatrate u tom svetlu. Kada vas zadovolji, oseća se kao Supermen. Ako i vi uživate, slobodno mu dajte do znanja da je njegova Luis Lejn veoma srećna.

Upozorenje: Bez ohrabrenja nema dobrog seksa.

Šta učiniti: Jednostavno je, a samo mu treba reći: "To je dobro". Ili nežnim uzdasima pokažite zadovoljstvo.


Muškarci ne vole dugo da čekaju na seks s novom partnerkom

Za razliku od drugih stručnjaka, Vajnbergovo mišljenje, da žene ne bi trebalo da se suzdržavaju od seksa zbog nekih nepisanih pravila "dating-a", oraspoložiće sve muškarce. On veruje kako će se muškarac pre vezati za ženu ako oseti da je poželjan i seksualno neodoljiv. Muškarci ceo život maštaju o tome da će naći ženu koja bukvalno neće hteti da skine ruke s njih. Priuštite mu to zadovoljstvo.

Upozorenje: Ako se vaš muškarac uvredi i pomisli kako ste mu prerano ponudili seks, rešite ga se odmah.

Šta učiniti: Svi smo mi osećajna bića stoga se nemojte bojati da se prepustite kad hemija učini svoje i kad vas preplavi onaj poznati osećaj dobrog raspoloženja i privlačnosti.


I muškarci žele da imaju bolja tela

Ako se osećate ugodno u svojoj koži i zadovoljni ste sopstvenim telom, onda vam sigurno ne manjka ni samopouzdanja. Budimo iskreni, i muškarci, iako nisu opterećeni kilogramima kao žene, imaju vrlo jasne predstave o tome šta je dobar izgled i koliko su oni blizu ili daleko od zamišljene idealne slike savršeno građenog muškarca.

Upozorenje: Većinu muškaraca zabrinjava veličina penisa, ali i ćelavost i visina. Drugim rečima, i oni ponekad žude za prigušenim svetlom kao i žene.

Šta učiniti: Recite mu koliko vas privlači i šta vam znači.


Muškarci će teško oprostiti prevaru

Muškarci koji su bili iznevereni, posebno prevareni u seksualnom smislu, teško će svojoj partnerki to oprostiti, upozorava Vajnerbg.

Upozorenje: Muškarci traže ženu koja će biti samo njihova.

Šta učiniti: Pokažite svoju lojalnost i ostanite verni. Dajte mu podršku pred kolegama i prijateljima i branite ga kad je potrebno. Takva će mu odanost dati motivaciju i povećati samopouzdanje što će svakako uticati i na njegove ljubavničke sposobnosti. I oni, kao i žene, žele predanost samo malo drugačije zapakovanu.