Registracija
Upoznavanje.net vam pomaže da se povežete sa drugim ljudima iz vašeg života.

Postoje neka pitanja koje muškarci učestalo pitaju: Koliki je rezultat? Gde je daljinski? Ima li šta za jelo? Maštaju li žene o drugim ženama? Dok se odgovori na prva tri razlikuju iz dana u dan, odgovor na poslednje pitanje zavisi od toga koga pitate.

Za "čednu" devojku čiji pojam veze proizlazi iz hollywoodskih romantičnih komedija, ovako pitanje samo po sebi je neumesno - a verovatnost iskrenog odgovora gotovo nepostojeća. U krajnjem slučaju, takve devojke ne maštaju o tome. Ne.

Ali, pitate li samosvesnu ženu iz velikog grada, na pitanje mašta li tajno o odnosu s ženom, velika je verovatnost da dobijete odgovor: "Tajno? Zašto tajno? Koja devojka ne mašta o drugim ženama?". Dakle, sve zavisi od stila života.

Sada to zvuči jednostavno, zar ne? Ipak, još uvek postoje neka pitanja na koja bi muškarci hteli znati odgovore. A možda jednostavno uživaju u postavljanju istih. Bez pravog odgovora, mašti je na volju. Ipak…Je li i nije?

Baš kao što žene ponekad razmišljaju je li najzgodniji muškarac s izraženim smislom za modu možda više zainteresovan za pripadnike svog pola, tako se i muškarci pitaju je li žena koja mašta o drugim ženama lezbejka ili samo znatiželjna.

Rešimo tu nedoumicu jednom zauvek: žene koje maštaju o drugim ženama nisu nužno lezbejke. Zapravo, mnogi veruju da postoji seksualni kontinuum, prema kojem niko nije 100% 'gay' ili 'straight'. Po to teoriji svi mi upadamo negde na sredinu spektra.

To se moze objasniti ovako, žene koje ni u kojem drugom slučaju ne bi pokazale interes za seksualni odnos s drugom ženom, mogu se zateći kako se dive punoći usana Angeline Jolie, sve do mere da bi je najradije poljubile. To je normalno i očekivano, posebno otkada su žene sve prisutnije kao idoli u muzici, književnosti i umetnosti - a da i ne spominjemo u muškim magazinima.

Žena koja se iskreno kune da je nikada nije privuklo žensko telo ili laže ili je totalno aseksualna. Naš svet je toliko zasićen slikama žena - tačnije rečeno, žena u seksualnom smislu - da je gotovo apsurdno tvrditi kako to ne utiče na ženske maštarije. Iskreno, žene su za te slike zainteresovane više od muškaraca. Ali, pitanje je zašto?


I ona mašta o njoj…

Zašto se žene mogu zateći u maštariji o drugoj ženi, umesto o muškarcu? Postoji nekoliko mogućih objašnjenja za to:


Žene su vizuelni tipovi

Kada žene zamolite da budu brutalno iskrene, priznaće vam da muško telo, pa sad… i nije toliko umetnički lepo kao žensko. Znate, jedan ženski 'straight' lik iz poznate humorističke serije jednom je rekao: "Žensko telo je umetničko delo. Muško telo je korisno. Za ići okolo. Nešto poput Jeepa."

Pogledajte realno, muško telo nije zaobljeno i meko kao žensko, i iako preferiraju seks s muškarcima, neke žene dive se ženskom telu, što može dovesti do toga da se zapitaju kako bi bilo u krevetu sa ženom.


Maštarije nisu što i stvarnost

Iako žena i nema nameru skrenuti sa svog heteroseksualnog puta, ona može i sme zamišljati kako je biti sa drugom ženom u krevetu. Dok fantaziramo, prepuštamo se mašti na volju, i za neke žene to znači da sanjaju scenarije seksa sa istim slavnim damama o kojima maštaju i njihovi muškarci. Što dovodi do…


U troje je seksi

Dok je uobičajena slika 'threesomea' u ženskoj glavi, dva muškaraca koji udovoljavaju njoj, prosečan muškarac jasno preferira dve žene koje udovoljavaju njemu. Žene koje maštaju o drugoj ženi sa kojom ugađaju muškarcu, zapravo su 'domaća' okolina za muškarce. To može biti početak veoma zanimljive konverzacije… ili nečeg više.


Ima mesta i za vas…

Samo zato jer vaša partnerka mašta o maloj žensko-ženskoj akciji ne znači da vi niste na slici. Zapravo, ovakva fantazija može značiti da vam partnerka želi malo više oralnog seksa. Stoga pređite u delo i proverite koliko vruće njene fantazije mogu biti dok se igrate.


Prednosti ženskih maštarija

Na kraju krajeva, žene maštaju o drugim ženama jer upravo vi to smatrate zanimljivim. U nekim krugovima to se smatra čak i šik. Predrasude društva sputavaju ženu u seksualnom istraživanju i upoznavanju svog tela, ali ako se one pobune protiv toga, to obično završava repertoarom igara, igračaka, pozicija, igrača i možda igračica.

Drugim rečima, žene koje fantaziraju o drugim ženama usrećiće muškarce. Stoga kada vam partnerka sledeći put poželi pogledati vaše zalihe porno-filmova na kompjuteru, ne budite grubi, sa njom je sve u redu. Možda jednostavno mašta o istoj glumici kao i vi. Uskoro ćete se i vi osećati i više nego u redu…