Registracija
Upoznavanje.net vam pomaže da se povežete sa drugim ljudima iz vašeg života.

Jedna od najčešćih blokada uživanja žene tokom cunilingusa:
Jesam li dovoljno čista, smeta li mu miris?
Kao što najlepše žene sveta sebi postavljaju pitanje pred ogledalom o svojoj lepoti, tako se žena pita i o lepoti svoje vagine. Ne zaboravite da su žene po prirodi nesigurne u sebe i sklone preuveličavanju svojih telesnih nedostataka, vrlo je poželjno održavati vizualni kontakt koliko god je moguće.

Sigurno mnogi od vas neznaju da postoji koktel koji se zove Cunilingus ...
Pravi se od Bailey’s irish cream, Apricot-a, soka od ananasa i šlaga.

Žene vole biti majstorski polizane? Naravno da velika većina žena to voli.
Dobro odrađen oralni seks može podići partnerku u nove visine zadovoljstva, ali ako se odradi loše može postati veliko iskušenje za oboje.
A muškarci, osim stvarno retkih, rado će se spustiti dole, između ženinih nogu, ne trazeći ništa zauzvrat.

Nekima strah od čudnog ukusa predstavlja glavnu prepreku da poližu ženu.
Svaka žena ima samo svoj specifičan miris i ukus.
Ipak, ako je vaša partnerka čista i dobrog zdravlja, njen ukus i miris ne bi vam trebali biti neugodni ili odbojni.
Ukoliko baš ne verujete njenoj higijeni, najtaktičnije je predložiti zajedničko tuširanje ili kupanje pre seksa.
Ako nakon dobrog pranja, sapunanja i ispiranja, njena pičkica i dalje ostavlja dojam kao da je u njoj nešto gmizalo i potom uginulo, verojatno je u pitanju neka infekcija i trebala bi posetiti svog ginekologa...Većina zena ne vjeruje da muškarci stvarno uživaju u cunilingusu.
Žene se teže opuštaju, pa je potrebno jako puno volje i strpljenja kako bi žena totalno i potpuno uživala u cunilingusu.

spešnost cunilingusa se meri orgazmom.
Opuštenost i poverenje, atmosfera oko nas, sve to dovodi do krajnjeg zbližavanja.
Muzika, mirisi, naši i oko nas jednako su vrlo bitni za uspešan cunilingus.
Ovih nekoliko saveta će vam možda ukazati na neke osnove cunilingusa.
Ne zaboravite disati!

spešnost cunilingusa se meri orgazmom.
Opuštenost i poverenje, atmosfera oko nas, sve to dovodi do krajnjeg zbližavanja.
Muzika, mirisi, naši i oko nas jednako su vrlo bitni za uspešan cunilingus.
Ovih nekoliko saveta će vam možda ukazati na neke osnove cunilingusa.
Ne zaboravite disati!

Ljubite i ližite lagano sve do unutrašnje strane njene noge, jer i iza kolena se nalazi erogena zona i to jedna jako osetljiva.
Ljubeći je i ližući unutrašnje strane njenih butina sasvim lagano i bez ikakve žurbe penjite se jezikom i usnama prema centru sveta. Jednom kad se nađete glavom među njenim nogama, lagano izdahnite preko njene ribice... Puno žena će na to poludjeti.

Vaše lice je napokon među njenim preponama, nemojte se odmah zalepiti na njen klitoris, ispitujte svojim ustima (naročito usnama) cijelo područje.
Vrlo nežno jezikom premerite celo njeno carstvo. Sisajte usnice vagine... pokušajte ih lagano gricnuti i pri tome vrlo pažljivo pratite reakcije njenih kukova, i zadnjice.
Ližite raširene usnice celom površinom jezika, a zatim opet samo vrhom jezika. Izbegavajte direktne dodire klitorisa bar neko vrijeme. Šarajte oko njega, ali ga čuvajte za kasnije.

Kad je napokon vreme da se pozabavite njenim klitorisom, ne gurajte ga prejako i ne stiskajte ga.

Ključ je u tome da jezikom i usnama sisate i masirate nežno.
Kružite, idite gore i dole, lupkajte ga jezikom napred i nazad, nežno.
Ne postoji pravi način kako polizati ženu... sami smišljajte dok radite i najvažnije je da obratite pažnju na ono što daje rezultate.
Menjajte brzinu i pritisak i gledajte kako reaguje na to.

Kada ste na pravom putu vrlo verojatno ćete i sami to znati, jer ona će vas hvatati za potiljak i usmjeravati vas i podešavati pritisak onako kako njoj odgovara, dosta žena stiska butinama vašu glavu, kao nekim klještima... ne zaboravite disati...
Neke žene možete pitati šta im se sviđa.
Jednom kada je pronađete, neće biti potrebe za žurbom ...

Neki ljudi koriste posebnu metodu - jezikom ispisuju slova abecede ili reči po njenom klitorisu... ili bezglasno izgovaraju slova i reči...

Primite koren klitorisa između kažiprsta i palca. Nakon sasvim laganog stiska on će se prkosno ispupčiti napolje, izgledaće sav nabrekao. Zatim dok ga još držite, poljubite ga u vrh. Obuhvatite ga usnama i dok vam je između usana, ovlaš ga jezikom dodirnite. Vrlo često ženina reakcija je ludilo ...
Jeste li ikad pokušali pičku poljubiti pravim francuskim poljupcem? Verovatno mnogi nisu, a ni nemaju pojma što su propustili.

Uvucite dok je ližete, jedan prst u pičku, dlan okrenut prema gore, savijte prst, kao da je dozivate: dođi ovamo... na taj način skoro sasvim sigurno nalazite njenu G-točku.
Pod prstom osećate neku ispupčinu unutar njene pičke, negdje u visini klitorisa.
Ukoliko je dama spremna na analne igre i igrice, prst u analu dok je ližete izaziva vrlo burne reakcije.
Ukočite jezik i isplazite ga, pa je zatim pokušajte ševiti jezikom, pomičući glavu napred nazad.

Sve gore navedeno, ne uzimajte zdravo za gotovo, jer razlika je od žene do žene, a i vrlo zavisi koliko dugo ćete nešto raditi na njenom trenutnom raspoloženju. Ponekad žene vole i žele da ih ližete doslovno satima, dok ponekad nakon nekoliko minuta žele ipak čvrsti kurac u sebi.
Naravno da je potrebno celo vreme pratiti ženin govor tela, jer ukoliko niste pažljivi, strast i uzbuđenje za tren oka prođu, a žena je na rubu besnih ispada.