Registracija
Upoznavanje.net vam pomaže da se povežete sa drugim ljudima iz vašeg života.

Felatio je kao i cunilingus, poznat vekovima.
Negde se kroz istoriju pojavljuju kao ljuti protivnici, naprimer u drevnoj Kini.
Jedna carica (preteča feministkinja), držala je da felatio ponižava žene i podčinjuje ih.
Iz tog razloga, delegacije koje su joj dolazile u posetu iz celog sveta, morale su odavati posebnu počast pružajuci joj oralno zadovoljstvo!(?) ...Muškaci koji su heterosexualni, rado gledaju i uživaju u igri dve žene, ali upravo je neverovatna količina gađenja koju izražavaju kad su u pitanju dva muškarca.
Žene, pak, ne uživaju (ili uglavnom ne uživaju) pri gledanju oralne akrobacije homosexualnih parova (muških i ženskih).

Najveća greška koju žena može učiniti pri pokušaju oralnog zadovoljavanja muškarca, jeste da grebe zubima muškarčev penis.
Obično se to rešava uvlačenjem zubi pod usnice, ili, naravno otvorite usta koliko možete.

Još jedna od grešaka - nema gore stvari (osim zubi) nego kad ti bezvoljna partnerka puši. Makar se pretvarajte da uživate u tome što radite, iako je sasvim sigurno da nema dobrog pušenja ukoliko stvarno ne uživate u tome što radite.

Penis nije napola otopljeni sladoled na štapiću (iako poneki i takav utisak ostavljaju). Ono lizanje oko glavića može biti za početak, ali kad se stvar već zahukta, njemu treba čvrsta ruka i meke usne ...
Uzmite ga u usta, obuhvatite ga usnama i radite pokrete glavom.

Položite jezik preko donjih zuba. Naslonite glavić na početak jezika i lagano ga uvedite dužinom jezika u usta, najdublje što možete.
Ljubite se s njim ...
Obuhvatite sredinu glavića usnama i zatim ga pokušajte nežno usrkati ....

Ukoliko imate sreće, pa vaš dragi ima balkanski prosek, nakon nekoliko puta lako ćete izvesti duboko grlo (pripazite na nagon za povraćanjem) ...

Igrajte se muškarčevim ponosom, ližite ga, od korena prema vrhu, pa suprotno, možete ga čak i grickati (nikako glavić) ...
Neki muškarci ne vole da im se testisi gnječe u toku pušenja, dok su neki ludi za tim.
One koji su spremni za eksperimente možete iznenaditi pa im gurnuti prst u anal (jako nežno i jako lagano - pazite na nokte).
Na neke muškarce to ima vrlo pozitivno delovanje - penis im još više očvrsne i kao da se poveća (?!) .... dok eto nekima taj potez ima upravo suprotno delovanje.

Pratite muškarčeve reakcije pažljivo. Nikako nemojte prestati ako osetite da se počeo više grčiti, jer to vam je znak da bi vrlo uskoro mogao i svršiti, a ponekad prestanak u tom trenutku ima katastrofalne posledice.

Za žene koje ne mogu gutati ili ne žele, jako je važno da prate muškarca, jer samo tako mogu predvideti trenutak kad će on ispaliti ...
Ako niste gutali do sada, a želite svom muškarcu to priuštiti - kad osetite da će svršiti (ili vam najavi on sam), gurnite penis u usta koliko god može i koliko vaše grlo može podneti.
Na taj način izbegavate ukus spreme u ustima ...


Za one koje bi želele da probaju:

Nakon nežne i lagane ševe, lezite jedno uz drugog, zagrljeni i opušteni.
Nežno mu gladite prsa ... rukom se spuštajte do bedra, pa nazad...

Legnite na bok uz njega i lagano ga ljubite i ližite mu dlačice na prsima (ako ih ima), pa one koje se spuštaju po trbuhu do prepona.
Sednite mu na kolena i ponovite radnju, kada dođete do prepona osetićete samo svoj miris na njegovim dlačicama. To obično dodatno uzbuđuje žene, probjte jezikom i videćete - ukus je drugačiji nego inače.

Ližite mu dlačice na jajima nežno i polako.
Videćete da mu se sviđa i da mu se opet počinje dizati. Uzmite jedan testis u usta i oblizujte ga jezikom, pa ga ližite od korena preko testisa u jednom potezu.
Uzmite drugi testis u usta i ponovite postupak.
Ližite ih kao da sa njih curi sladoled.
Pređite jezikom na penis. Ližite od korena prema gore, polako... sve do glavića, ali njega ne.

Kada ste ga oblizali sa svih strana njemu već čvrsto stoji i ako tiho stenje, znajte da mu je jako lepo.
Grickajte ga nežno zubima od korena prema gore.

Dođite do glavića usnama ljubite ga u vrh, pa ga jezikom kružnim pokretima oblizujte (kao kuglicu sladoleda).
Onako vručeg uvucite ga duboko u usta.
Jezikom mu mazite vrh.
Usnama mu navlačite kožu preko penisa polako, nežno...
On će vas sigurno uhvatiti za kosu i želeti da mu ga žešće pušite.
Prihvatite igru i neka vas on vozi po svom penisu držeći za kosu onako kako on to želi.
Ispočetka će želeti dosta brzo, pa pojačajte pritisak usana na penis, ali onda ga smirite i nastavite polako i nježno.

Dok vam glavu stisne u svoje prepone i nabija svoj penis u vaša usta, to vas dodatno uzbuđuje, njegova napaljenost, vaš miris i ukus na njegovom penisu.

Snažno i sve brže mu pušite i osetićete onaj grč, sav će se ukočiti (svaki mišić na njemu je blokiran), osetićete kako vam pulsira u ustima, i duboko u grlu vam svršava, u snažnom mlazu, toplo...