Registracija
Upoznavanje.net vam pomaže da se povežete sa drugim ljudima iz vašeg života.

Za sjajan seks potrebna su četiri osnovna sastojka: intimnost, fizička bliskost, mentalna opuštenost i smeh.

Seks je uglavnom sjajan. Ali ponekad, seks je i više od toga - rađa bliskost, čini da vam se telo topi i kolena klecaju u ekstazi. A kada doživite tako nešto, to nije zato što je on usavršio najnoviju Kama sutra tehniku, već zbog savršene usklađenosti četiri osnovna elementa. Prvi element boljeg-od-najboljeg seksa jeste intimnost. Osećaj intimnosti u spavaćoj sobi je ono što čini razliku između seksa i vođenja ljubavi. Drugi element je mentalni - sposobnost da se distancirate od izveštaja iz banke i usredsredite se na sadašnji trenutak. Zapamtite: i najbolja tehnika na svetu će dati slabe rezultate ako su vam misli usmerene na plafon koji treba okrečiti. Ako zanemarujete ovaj mentalni faktor, vi ignorišete najvažniji seksualni organ - mozak. Kada ste opuštene i misli su vam usmerene na užitak koji vas čeka, fizički element - poze i tehnike - postaje jednako važan. A četvrti sastojak - onaj koji možda najčešće zaboravljamo - jeste smeh. Ponekad seks uzimamo više nego ozbiljno. Da, može da bude neverovatan, što je dobro za vašu vezu i celokupno zdravlje, ali to ne znači da treba da imate pristup poput naučnika koji rade na važnoj formuli. Daleko je pozitivniji pristup biti u stanju da se nasmejete seks-kiksevima, umesto da ih doživite kao poniženje. Da biste bile sigurne da vaš repertoar u spavaćoj sobi obuhvata sva četiri ključna elementa, izaberite trikove iz naše vruće zbirke predloga za pod obavezno. Vaša uvertira u četiri takta će vas dovesti do zaista vrištećeg orgazma.
Oči govore

Za zaista snažno, emocionalno seksualno iskustvo, probajte Ljubavni čamac: opkoračite svog dragog, sedajući mu u krilo i tako neka uđe u vas. Zatim se nežno njišite napred-nazad. To je idealna poza za usijane poglede oči u oči i ručnu klitoralnu stimulaciju. Gurui tantričkog seksa je hvale jer omogućava razmenu daha; a oni bi to trebalo da znaju, jer su poznati po tome da na ovaj način uspevaju da vode ljubav satima. Doduše, ako u igru ubacite i neki dobar lubrikant, nećete moći baš predugo da odlažete orgazam. Lubrikanti kada se natrljaju na klitoris daju dodatne trnce užitka.


Zamena uloga

Svi znamo da žene često poziraju svojim partnerima za seksi fotke, ali došlo je vreme da za promenu momci poziraju. Mnogi muškarci će se ispred objektiva isprva osećati čudno. Trebaće im malo vremena da se opuste i dok to budu pokušavali biće zabavno, pa ova foto-sesija može biti sjajna prilika za smeh. Ali kada se jednom opuste, osećaće se seksi i samouverenije. A ženi će kamera u ruci pružiti osećaj kontrole nad situacijom, što će raspaliti seksualne apetite.


U čauri

Ako ste raspoloženi za seks, ali prosto ne možete da izbacite iz glave tu arogantnu opasku vašeg šefa, možete da se zajedno ušuškate u čauru svilene bube koja će vas zaštititi od spoljnih smetnji. Biće vam potrebna vežba, ali nije nemoguće. Prosto zamislite da je oko vaših tela obavijena mekana svilenkasta opna, a zatim se koncentrišite na onaj deo njegovog tela koji vas pali - možda njegovu slatku guzu. Dok se dodirujete, mislite na to koliko volite taj njegov deo.


Mirisom lavande

Zajedničko kupanje je klasičan način da se istovremeno opustite i probudite seksualnu želju, a lavandino ulje pomaže u relaksaciji. Ali, posle kupke, probajte ovaj zaokret: odmah nastavite sa masažom, završavajući sa gornjim delom butina. Ne samo da je to šiacu erogena zona, već je, eto, slučajno i na putu do vaginalnih usana. Masaža vaginalnih usana može da se radi uz pomoć senzualnog lubrikanta na bazi vode (oni na bazi ulja mogu da oštete kondome, pa se ako koristite to kontraceptivno sredstvo ne preporučuju). Recite mu da vam istovremeno gladi obe vaginalne usne, praveći male kružne pokrete odozgo na dole, pa natrag. To će celom dužinom stimulisati klitoris.


Uzdržavanje raspaljuje želju

Ponekad je najbolji seks savet da potpuno preskočite seks. Dakle, celo veče radite šta god želite, osim penetracije. Ne samo što je predigra za žene često najbolji deo priče, već će i ako nešto ne smete to uticati da to još više želite. Pa, kada konačno pokleknete pred svojim željama, biće 10 puta moćnije. Katarina (29) je otišla i korak dalje: Moj bivši je jednom predložio da opišemo šta bismo tačno voleli da radimo jedno drugom, a onda da to ne radimo nedelju dana, kaže ona. Seks na kraju je bio zaista neverovatan, jer mu je prethodilo šest dana predigre.


Poza 96

Ako želite osećaj avanture i priliku za smeh, nema ništa bolje od ekstravagantne, komplikovane poze. Zato isprobajte pozu 96. To je obrnuta varijanta poze 69 - pažljivo sledite naša korak-po-korak uputstva i samo polako. On neka sedne, nogu ispruženih napred i naslanjajući se na ruke radi oslonca. Vi stanite iza njega i opkoračite ga preko ramena, tako da vam gornji deo butina bude oslonjen na njegova ramena, pri čemu može jezikom da dohvati vaše vruće tačke. Zatim se nagnite skroz do dole, dok ne budete bile maltene naglavačke, tako da vam lice bude tik uz njegov penis. Radi ravnoteže, jednom rukom se oslonite o krevet. Sada bi trebalo da ste u savršenoj pozi za međusobno oralno zadovoljavanje. Ali, znajte - za ovo su potrebni i snaga i veština. Ako uspete, osećaćete se kao da ste izveli zajednički poduhvat koji će vas zbližiti. A ako ne uspete, sjajno ćete se zabaviti pokušavajući.


Liz, liz

I čisto fizičko uzbuđenje predstavlja fantastičan seksualni začin mentalnom i emotivnom aspektu vaše veze. Muškarcima je omiljeni začin oralni užitak, a jedna specijalistikinja veruje da je pronašla savršenu tehniku. To je malo poznata ‘manje je više’ oralna tehnika, koja muškarce dovodi do stanja seksualne nirvane. Ograničite se samo na glavić penisa koji ćete obasuti nežnim dodirima jezikom. Da biste bile sigurne da će vam uzvratiti uslugu, lickajte mu glavić na isti način kako biste volele da on vama obrađuje klitoris - pa kada jednom izađe iz seks-kome, podsetite ga da je red na njega.


Iznenađenje

Samo napred, uradite nešto totalno nepredvidivo - to će vaš seksualni život lansirati na sedmo nebo. OK, sada znate da ako vam 30 puta protrlja klitoris u pravcu kazaljke na satu bez izuzetka stižete do orgazma, ali to vam neće svaki dan pružiti fantastičan seks. Obratite pažnju na iskustvo naše čitateljke: Prošlog leta sam se s dečkom odvezla u prirodu, seća se ona. Parkirali smo se, zatim sam otvorila šiber na krovu, sela na vrh automobila tako da su noge ostale da mi vise unutra i doživela najbolji oralni seks u životu. Sunce i rizik da budemo uhvaćeni su dali seksu jednu potpuno novu dimenziju.