Registracija
Upoznavanje.net vam pomaže da se povežete sa drugim ljudima iz vašeg života.

Ako želite da i posle vatrenog okršaja u spavaćoj sobi održite uzavrelu atmosferu, sledite sledeća uputstva...

Ako je predigra apetisan pre seksa, onda je gužvanje čaršava glavno jelo i to ono iz restorana sa pet zvezdica. Ali, šta je sa dezertom? Postoji upravo među tim čaršavima nekoliko mesta i situacija u kojima vi i vaš partner možete da uspostavite jedinstvo u fizičkom i emocionalnom smislu posle seksa, kaže Lou Pedžet, autor knjige Veliki ljubavni priručnik (The Great Lover Playbook). Jedan od ključnih poteza koje treba primeniti su dodiri. Ali, morate voditi računa o vremenu kad, gde, kako i šta treba raditi. Ako počnete na vreme da dejstvujete i uskladite sve radnje, postići ćete orgazmičke efekte i posle orgazma.


5 sekundi posle seksa

Posle svršavanja, dok je on još u vama, spustite prste niz leđa na njegovu zad njicu i u ritmu gore-dole nežno prelazite preko ove zone. Mnogi muškarci su veoma osetljivi posle eksplozije i samim tim vaše nežno ritmično prelaženje preko zadnje zone će ga držati u stanju povišene temperature.

● U toku seksa, krv je usmerena ka genitalijama, tako da i kada se smanji pritisak penis ostaje osetljiv i nagli dodiri mogu da budu čak bolni. Zato kanališite vašu strast i nežnim pokretima se posvetite njegovom mališi - produžićete uživanje i sebi i njemu.

● Njegov ego posle seks sesije (i to uspešne) je porastao do neslućenih granica. To je pravo vreme da mu kažete i pokažete šta sve volite da vam radi sekundu posle.

● Svi imamo samo našu tačku koja je najsenzitivnija baš posle akcije: područje oko ručnog zgloba je vrlo osetljivo, jer je tu koža veoma tanka. Navedite ga da vam obradi baš tu zonu (gricka, liže, sisa ili ljubi). Neka bude u ovoj oblasti što duže, jer će vas proći trnci od glave do pete. Posle pređite na njegovu hiper osetljivu tačku.

● Dok on leži u krevetu, vi uzmite prethodno zagrejan bademantil ili peškir i obmotajte mu oko pasa, nežno trljajući ovo područje. Doživeće pravi toplotni udar. Nikako nemojte da koristite hladne ili grube materijale - ne zaboravite da je superosetljiv! Ipak, u ovo doba godine vam u pripremi ovog pomagala pomažu topli radijatori i grejna tela.10 minuta posle seksa

Dok zagrljeni ležite, uzmite njegovu ruku i stavite je na vaše grudi. On neka svoje koleno stavi između vaših nogu i kružnim pokretima dlanova stimuliše vaš torzo. Ovo klupko tela i pokreta će produžiti orgazmičko stanje tela.

● Možda neće biti raspoložen za priču, ali će zasigurno prijati dobra muzika. Zato stavite muzički uređaj ili iPod u blizini kreveta i pustite melodije koje će ga raznežiti i opustiti (naravno, one koje volite da slušate zajedno). Sugestija: Leni Kravic, Nataša Bedingfeld ili neka ambijentalna muzika

● Ako ste imali tešku seks-sesiju, opredelite se za nežniji nastavak. Ljubite se i grickajte jedno drugom usne. Poljupci utiču na lučenje endorfina, hormona sreće.


Posle ejakulacije, nekim muškarcima prijaju mirisi i podižu ih iz mrtvih. Zato upalite aromatične sveće sa mirisom vanile ili cimeta.

● Mnogi frajeri žele da posle seksa leže opušteni u krevetu i uživaju sami sa sobom. Ako je vaš alfa mužjak baš taj, pustite ga da se opusti i primenite taktiku bez dodira, ali okrenuti licem u lice. Druga varijanta je da budete okrenuti leđima jedno drugom i da se držite za ruke.

● Povedite ga 15 minuta posle seksa u kupatilo i priuštite jedno drugom aquatretman. Predlažemo kupke i sapune na bazi voća - to je pravi put do ponovnog odlaska na krevet.


1 sat posle seksa

Trljajte jedno drugom različite delove tela - dok mu prstima prolazite kroz kosu i trljate teme, neka on ljubi vaše grudi. Stavite muzički uređaj u blizini kreveta i pustite melodije koje će ga raznežiti i opustiti (naravno, one koje volite da slušate zajedno). Sugestija: Leni Kravic, Nataša Bedingfeld ili neka ambijentalna muzika.

● Ako ste imali tešku seks-sesiju, opredelite se za nežniji nastavak. Ljubite se i grickajte jedno drugom usne. Poljupci utiču na lučenje endorfina, hormona sreće. Povedite ga pod tuš 15 minuta posle. Uzajamno trljanje voćnim kupkama vraća vas pravo na krevet 1 sat posle seksa uskladili pokrete, a samim tim ćete postati mnogo osetljiviji na dodire.

● Uz ostale sitnice, potrebno je da podignete i nivo šećera u krvi. Zato spremite za sat posle neke fine kolačiće, čokoladu ili sladoled.

● Trudite se da budete kreativni - nemojte da se ponavljate. Naš predlog: Izaberite neko neobično mesto za nastavak akcije (inspiraciju možete dobiti na strani 74) ili ako imate veliko ogledalo u spavaćoj sobi počnite igru zavođenja ispred njega. U čemu je trik? Vizuelizacija tela i pokreta umnogome utiče na povećanje želje i spremnost za nastavak seks-maratona.

● Igrajte igrice. Komplet jamb-koc kica držite pored kreveta. Kada dođe vreme, bacajte naizmenično, vi pa on. Naravno, prethodno ustanovite pravila. Na primer, ako dobije dvojku treba da sisa vaše nožne prste 2 minuta (vi njegove ako vam padne kocka na taj broj) ili ako dobijete 5 zadatak je da vam masira G-tačku (vi njemu, naravno, predeo oko perineuma).

● Prigrnite se, ali sasvim malo. Ili obucite vaš najseksi veš (ne morate jurite za kompletom, dovoljni su brus ili gaćice) ili čak njegovu majicu u kojoj voli da spava. Podstaknite ga da vas oslobodi ovog viška garderobe. Upozorenje: nigde ne žurite, neka vas lagano skida.

● Neka legne na stomak, a vi mu pružite ekstra masažu gluteusne regije (zadnjice). Kružnim pokretima mu masirajte svaku poluloptu tako da postignete ubrzanu cirkulaciju koja će probuditi najvažnije delove njegovog tela u tom trenutku - genitalije.