Registracija
Upoznavanje.net vam pomaže da se povežete sa drugim ljudima iz vašeg života.

Možda imate raznorazne seksualne fantazije u kojima ne samo da su druge osobe a ne vaš partner, već i osobe istog pola? To vas plaši? Ne znate da li su one ono što biste u stvari želeli da ostvarite, ili su to baš samo, kao što im samo ime kaže, fantazije u vašoj glavi, gde je sve moguće, i gde sve teče po vašem planu. Da li su u pitanju samo "mokri" snovi ili dnevna sanjarenja, nije bitno. To su sve slike i osobe pomešani u jednu sliku, koja ima uvrnuti kraj ili početak.
Ukoliko imate partnera a njega/nje nema u vašim fantazijama, to nije znak da je među vama gotovo. Fantazije ne mogu da kontrolišu vaš seksualni i emotivni život. Vi ne živite u njima, a one ne ulaze u vaš svakodnevni život.One jesu zdrav deo vaše seksualnosti i vaše mašte, ali to što fantazirate apsolutno ne znači da to morate i realizovati ili da to uopšte i želite da ostvarite. To su jednostavno poruke koje vam mozak šalje nasumično, i zašto biste se borili protiv njih.
Simbole koji se pojavljuju ne morate zapisivati i pokušavati da protumačite, jer najčešće to zapravo i nisu simboli - detalji koji nose neko značenje, kriju neki dublji smisao, poruku. Ponekad će se neke fantazije konstantno ponavljati, i to često baš one o kojima ne želite da razmišljate, koje su i vama tabu, i ne znate šta ćete s tim.

Seksualnost nije jednostavna stvar, a fantazije je čine samo komplikovanijom, ali zato i nikad iscrpljenom. Fantazije su tu da oslobode nerealno i "nenormalno". Nemoguće je reći šta je normalno a šta nije, te nema potrebe za samoosuđivanjem i pomisli da ste zbog onoga što vam se priviđa "uvrnuti". Ali, ako vam postaje neprijatno, porazgovarajte sa nekim ili pokušajte da budete "sami svoj Frojd", da uhvatite celu sliku i shvatite šta vam to podsvest govori.

Snovi su samo prozor u našu podsvest, a na vama je da li ćete proći kroz prozor ili ga samo zatvoriti. Razvijajte svoju maštu i ne kontrolišite je.