Registracija
Upoznavanje.net vam pomaže da se povežete sa drugim ljudima iz vašeg života.

Šta god da vam padne na pamet u novogodišnjoj noći, šta god uradili i kako god se ponašali, sve možete da pravdate time da je u pitanju sam doček. Ne možete se izblamirati, ne možete pogrešiti i svaka odvažnost i preterivanje deluje simpatično i prihvatljivo je. Većina će iovako misliti da ste pod uticajem alkohola.

Doček Nove godine izgovor je za razne ludorije, neozbiljne postupke, neočekivane izjave i potpuno opuštanje i ne obaziranje. Zašto ne biste vi bili Deda Mraz dragoj vam osobi umesto što čekate Deda Mraza vama da dođe? Ne morate baš stavljati brkove i bradu, ali zato možete imati nešto od Deda Mraza, kao što je recimo crveni donji veš. Bilo da ste muško ili žensko. Crvene bokserice ili satenski kombinezon jarke crvene boje rasplamsaće uzbuđenje dočeka Nove godine.Ako baš i ne volite crvenu boju, neki detalj kao deo odeće prosto mora biti u toj boji. Podvezica, čarape, karmin, marama, itd. Crvena je boja sreće i pozitivne energije, koja će vam biti potrebna cele noći, jer sigurno nećete spavati. Bilo da čekate Novu godinu sami sa partnerom u vašem domu, bilo da ste u klubu, na nekoj žurci ili gradskom trgu.

Atmosfera koja se stvara na dočeku prava je prilika za nova poznanstva, nove ljubavi, neobavezne veze i flertovanje na svakom mestu. Morate blistati te večeri. Ako ste u vezi, ne brinite mnogo gde ćete i šta ćete, jer je bitno da ste zajedno.

Sa druge strane, nemojte sve prepustiti slučaju. Neke stvarčice poput šampanjca, čokoladne torte, dobre muzike, obavezne su. To što ćete biti cele večeri sa partnerom ne znači da možete biti u trenerci ili pižami. Barem to veče probajte nešto novo i budite neko drugi. Stavite masku na lice, pokažite svoju drugu stranu, napravite intimni maskenbal i postavite nova pravila u vašim odnosima. Iznenađenje na licu vašeg partnera nećete dugo zaboraviti.

Nekoliko stvari koje mogu proširiti vašu maštu su: šlag pena u boci (nanosi se kao sprej), rastopljena čokolada, podvezice, plastične lisice, kaubojski šešir, itd. Osmislite scenario i ne libite se da ga realizujete.

A nakon dolaska sa dočeka... Predstava tek počinje. Nikako nemojte misliti da je doček Nove godine kao i bilo koja druga noć, jer to i nije. Potrudite se da vama bude posebna, magična, svečana, neobična i nezaboravna.

Nova godina se slavi samo jednom godišnje, provedite je što bolje, a ukoliko i nešto ne bude onako kako ste planirali, u šta sumnjamo, tu je i repriza za ispravku, 13. januara. Sve najlepše!!!