Registracija
Upoznavanje.net vam pomaže da se povežete sa drugim ljudima iz vašeg života.

Bestidni položaji, grešne igrice, rafinirane tehnike - ima tu nekoliko obećavajućih dodataka za vruću tačku. Da li se iz svega nastati ekstatičan seks pun davanja koji će vas sasvim zadovoljiti, zavisi i od toga da li vi i vaš partner poznajete svoje različite potrebe, a ne samo vruće tačke. Adam prosto kuca po drugačijem genetskom kodu od Eve - i u krevetu. Uprkos tome, oni u seksu mogu da dožive ispunjenje. Preduslov je da znaju šta njima samima i šta onom drugom treba.Ona mora da oseti da se ne radi samo o tom činu

Seks i nežnost za žene idu zajedno kao D&G. One hoće da osete da je njihov ljubavnik svim srcem prisutan! Iako toga nismo svesni, mi u seksu čitamo govor tela onog drugog: milujuće ruke, za oktavu povišen glas i raširene zenice muškarca signaliziraju da prema nama gaji duboka osećanja. Čini nam se da nismo voljene ako on samo gurne prst pod naše gaćice ne bi li odradio predigru. Prema jednoj anketi, 90% žena želi više nežnosti od svog parnera. Kad muškarac raspolaže tim osobinama dobre su mu šanse da svoju partnerku "primora" gotovo na sve. Tako, prema anketi, 41% žena pristaje na seks čak i kad same nisu baš raspoložene za to. Pokažite mu šta njegova nežnost može da donese - pa će uvek biti takav.


On hoće da oseti da je njegov mali veliki

Mušakrci se definišu preko svoje potencije - više nego što to vama može da bude milo. Penis je njihovo najsoetljivije, pa time i najranjivije mesto. Potencija za njega predstavlja snagu, suverenitet i samostalnost - daleko izvan granica kreveta. Koliko je kod muškarca to ozbiljna stvar pokazuje jedna Durex-studija na temu seks-strahovi: na prvom mestu je strah od impotencije. Odrasli momci svoju muškost mere ne samo u centrimetrima, već i po tome koliko je njihov "mali" omiljen kod njihove partnerke. Nemam pojma zašto nas muškarci smatraju probiračicama, ali mnogi se boje da njihov penis u erekciji na nas može da deluje smešno, ružno ili odbojno. No, te njegove sumnje brzo budu raspršene. Ipak, ne može da škodi ako mu svim što posedujete - rukama, grudima, butinama - pokažete da je ON gospodar. Ili mu jednostavno kažite kad ga razgolitite, da je njegov najlepši, najveći, najjači, najduži, nastrasniji.


Ona želi da bude zavedene po svim pravilima umetnosti

Šta ima uzbudljivije od osećanja da bi muškarac za jednu noć ljubavi jednostavno učinio sve?! Da bismo ovo isprobali, ponekad se pretvaramo, iako smo zapravo već podjednako voljni kao i on. Ako muškarac zbog toga poveruje da ceo teret zavođenja leži na njegovim plećima, greši.


On mora da oseti da je ona i kožom i kosom pristuna

Iako muškarci sigurno ne bi imali ništa protiv seksa sa Hali Beri, ipak im u krevetu nije potrebna gluma. Muškarac smatra da je glumljenu želju zaslužio jednako malo kao i glumljene orgazme. Pogotovu što mu je do seksualnog ispunjenja njegove najdraže stalo više nego do sopstvenog. U jednoj Durex-studiji 45% muškaraca navelo je da je zadovoljenje partnerke za njih najvažniji cilj u seksu. Samo 27% reklo je da njihov sopstveni orgazam ima prioritet. Za svoje džentlmentsko ponašanje on ne traži protivuslugu, već samo izvesnost da se njoj dopalo. Muškarci sve to mere po pristutnosti žene - po tome koliko ona navaljuje, koliko se opušta. Kako je jedan anketni istitut izračunao, svakog drugog muškarca prođe volja ako nema uspeha kao ljubavnik. Zlatno pravilo erotike: ne činite ništa što ne želite da činite - a sve drugo sa strašću!


Ona hoće da oseti da je za njega najveća

Pohvala tipa "ti su bomba u krevetu", naravno, laska svakoj ženi. Ali, da bi se u seksu osećale potpuno prijatno, potrebno je više. Seksualno osećanje žene tesno je povezano sa stanjem njene veze. Dugotrajnije diskusije ili osećanja da se on više brine o svom automobilu nego o nama, pale nas koliko i "fudbalska utakmica". Ženski nivo želje raste i opada srazmerno potvrdi koju žena dobija od muškarca - izvan spavaće sobe. Iako je muškarcima ponekad teško da to uvide - komplimenti, prijatna iznenađenja ili male pažnje za ženu spadaju u proširenu predigru.


On voli ako i vi nekad preuzmete inicijativu

Stari kliše je još uvek realnost: muškarci češće hoće seks nego žene. Doduše, u prvoj godini veze još uvek vlada libidonozna ravnoteža polova. Ali, već posle treće godine preko 70% muškaraca sebe doživljava kao aktivniji deo; istovremeno opada seksualno zadovoljstvo, kako to pokazuju naučne studije. Opadajuće ženino zanimanje za erotiku utiče na frustraciju muškarca. Oni neće uvek da budu ti koji preduzimaju inicijativu, već čeznu za tim da nekad budu zavedeni. Kako to najbolje ide, otkrivaju spiskovi erotskih želja na kojima se na prvih pet mesta nalaze: masaža celog tela, prljavi ples uz njegovu omiljenu muziku, striptiz, verbalno začikavanje. Ovo vam nije potrebno reći dva puta!?


Njoj je potreban osećaj da sve drži pod kontrolom

Ženama nije uvek samo do nežnog seksa. Trećina njih smatra podelu uloga izuzetno erotičnim - s čizmama, lisicama, keceljom, ili u uniformi medicinske sestre. Ali, žene uživaju i kad se prepuštaju partneru. Da ih uzmu, da se požudno potčine, da sakupljaju iskustva s one strane on-odozgo-ona-odozdo. Uprkos tome, žene hoće da zadrže kontrolu - da određuju dokle on sme da ide. Na tome insistriraju isto kao na slobodi da odbiju prljave igre, pornoinscenacije i nasilje. Uzbuđenje do ludila? Ispunjavanje njegovih čežnji? Molim lepo! Gubljenje sopstvene sigurnosti? Samo to ne!


Njemu je potreban osećaj da može da bude i oštrije

Na brzaka na stepeništu zgrade, igre vezivanja? Naravno. Više od trećine mušakaraca ističe da povremeno voli oštriju igru. Muška seksualnost je ekstrovertirana. On želi u celosti da iscrpi svoj seksualni potencijal i da jednom sve isproba. Ovo pokazuje i jedno istraživanje kuće Balte Uzer, u kome je većina muškaraca dobar seks opisala kao "animalnu eskstazu". Manje se tu radi o rušenju tabua. On svoju ženu hoće da voli po devizi "dozvoljeno je šta se dopada". Ali muškarci ponekad imaju strah od sopstvene smelosti. Svaki drugi svoje tajne želje ne iživi, svaki šesti kao razlog navodi da nije hteo previše da traži od svoje partnerke. Vreme je da im pokažemo da i mi nismo baš jagnjad!