Registracija
Upoznavanje.net vam pomaže da se povežete sa drugim ljudima iz vašeg života.

od
Jedan je stariji, iskusni (PAMETNI) muškarac rekao: Što sam stariji, to više poštujem žene starije od 40 godina. Evo nekoliko razloga:

Žena starija od 40 godina te nikada nece probuditi usred noci da bi te pitala: "O cemu razmišljaš?" ...jednostavno je to ne zanima.

Kada žena starija od 40 godina ne želi gledati utakmicu, ona ne sedi pored tebe kukajuci. Ona ce se zabaviti necim drugim, necim za što je raspoložena. Najcešce je to nešto mnogo zanimljivije od utakmice.

Žena starija od 40 godina samu sebe dovoljno poznaje da bi znala, ko je, šta je, šta želi i od koga želi. Samo mali broj žena starijih od 40 godina zanima što ti o njima misliš.

Žene starije od 40 zrace ponosom. Retko ce ti napraviti scenu usred opere ili restorana, ali ako si zaslužio, nece oklevati da te upucaju iz pištolja ako su sigurne da bi mogle proci nekažnjeno.

S godinama žena postaje vidovita. Ženi starijoj od 40 ne trebaš govoriti o tome što si ucinio - ona vec zna. Žena starija od 40 izgleda sjajno kada nanese drecavo crveni ruž, što ne možete tvrditi za vecinu mladih žena.

Cim muškarac dobije prve bore, za njega je žena starija od 40 daleko seksipilnija od mlade. Starije žene su iskusnije i otvorenije. One ti kažu pravo u lice kada se ponašaš kao idiot. Nikada se ne moraš pitati na cemu si kod nje.

Da, mnogo je razloga zašto poštujem žene starije od 40 godina. Na žalost, obrnuto ne važi... Na svaku sjajnu, inteligentnu, vrelu ženu stariju od 40, dolazi jedan "ostatak necega" debelog trbuha u žutom šorcu, koji zbog dvadesetdvogodišnje konobarice pravi majmuna od sebe!..