Registracija
Upoznavanje.net vam pomaže da se povežete sa drugim ljudima iz vašeg života.

Imam 25 godina i iza sebe jako malo seksulanog iskustva. A već 5 godina sam na suvom. Drugarice mi govore da sam luda da propuštam nešto nalepše na svetu. A šta mogu posao me previše okupirao i moja seksualna iskustva nisu bila ništa posebno. Samo sam mogla sanjati o onome o čemu moje drugarice pričaju.

Jednog dana u moju zgradu doselili su se nove komšije.Stariji bračni par sa sinom od nekih 26-27 godina. Taj muškarac postao je ikona obožavanja svih mojih komšija i udatih i zverenih i slobodnih. Samo bi se o njemu pričalo. A nije ni čudno. Bio je visok, crne duge kose do rame a jako uredne i guste i tamnih prodornih očiju. Lice mu je bilo čvrsto i podsećao me na nekog oficira sa svojim stavom. A teelo snažno, čvrsto i razvijeno kao da svaki dan vežba.Kako je samo imao dobru guzu....

Jednog dana pri povratku sa posla u poštanskom sandučiću videla sam da imam poštu. Pokušala sam ga otključati ali ključ mi se zaglavio. Tada je naišao on, moj komšija lepotan po imenu Bojan. “Problemi komšija” pitao je. “A zaglavio mi se…” nisam ni dovršila oboje smo prasnuli u smeh. “Dopusti meni” rekao je i nakon par sekundi otključao bez da razbije ključ. “O hvala lepo. Kako si uspeo” pitala saam ga “Samo polako. Ništa neće na silu i grubo” rekao je. Osetila sam kako mi obrazi gore. Nakon tog dana više smo komunicirali, pozvao me i na kafu kod sebe i roditelja i dosta smo se zbližili. Sve sam loše mogla kriti svoju opčinjenost njim. Uhvatila sam sebe kako drhtim u njegovoj blizini, kako mi se disanje menja i užurbava. A kako mi je samo pičkica bridila i gorela. Jednog dana pri povratku sa posla u poštanskom sandučiću vidjela sam da imam poštu. Pokušala sam ga otključati ali ključ mi se zaglavio. Tada je naišao on, moj susjed ljepotan po imenu Bojan. “Problemi susjeda” pitao je. “A zaglavio mi se…” nisam ni dovršila oboje smo prasnuli u smijeh. “Dopusti meni” rekao je i nakon par sekundi otključao bez da razbije ključ. “O hvala lijepo. Kako si uspio” pitala saam ga “Samo polako. Ništa neće na silu i grubo” rekao je. Osjetila sam kako mi obrazi gore.Nakon tog dana više smo komunicirali, pozvao me i na kafu kod sebe i roditelja i dosta smo se zbližili. Sve sam lošije mogla kriti svoju opčinjenost njime. Uhvatila sam sebe kako drhtim u njegovoj blizini, kako mi se disanje mijenja i užurbava.A kako mi je samo pičkica bridila i gorjela. Čini se da je i Bojan to primetio i hvala Bogu da je…

Živeo je dva sprata iznad mene i dopratio me do mojih vrata.Pričala sam nešto bez veze i ne povezano a on nije skidao oči s mene. Nisam ni bila svesna osetila sam njegove usne na svojima i jezik u svojim ustima. Od tog poljupca zavrtilo mi se u glavi. Zavukao je ruku ispod moje bluze i stisnuo mi sisu na što sam ja zajecala. Nisam želela da prestane. Tražila sam ključ po torbici i napokon ga našla. Otključavala sam drhtavim rukama vrata dok me on držao za sise, mesio ih i ljubio mi vrat. Moje telo zahvatio je jak plamen strasti kakvu baš nikada nisam osetila. Isprekidano i brzo sam disala, stenjala i uzdisala dok je Bojan disao kroz nos i po tiho uzdisao. Nije se odvajao od mene izljubio mi je celo lice, vrat, uši… Kada me je skinuo ostao je bez teksta i nije znao šta bi pre. I ljubio mi je i stiskao sise. Bio je potpuno opčinjen njima a ja sam umirala od žudnje da se posveti mojoj pičkici koja je vrela. Mislila sam da će eksplodirati. Ubrzo sam i njega skinula i imala šta videti. Kita mu je bio zadivljujuća na šta je moja pičkica još više poludela.

Stisnula sam se uz njega drhteći kao u groznici. “Uzmi me. O kako te želim” prostenjela sam trljajući se uz njega. A njegov kurac je postajao sve tvrđi. Polegao me na krevet i izljubio mi vrat i sise. A kada mi je počeo lizati i cuclati bradavice potpuno sam izgubila kontrolu nad sobom. Počela sam stenjati sve glasnije i koprcati se. Izlizao mi je stomak i izljubio bedra ali tamo gde je buktila erupcija nije se približio. Nakon što mi je izljubio noge samo je lagano kažiprstom prešao od klitorisa do rupe koja je bila mokra i željno ga išekivala.”Aaaaaaaaahhhhhhhhhh” uzviknula sam i nastavila jecati i preklinjati ga da me uzme “Molim…teeee!!!! Jebiiiii meeeeeeeee” zavrištala sam. “Još malo. Samo još malo se strpi” rekao je i okrenuo me na trbuh. Lizao je i ljubio moja leđa a ja sam sve jače drhtala i stenjala. Imala sam osećaj da je ispod mene poplava i da su svi moji sokovi presušili. O kako sam se prevarila.Uhvatio me rukama za kukove i podigao mi stražnjicu. Čvrsto sam stisnula jastuk i zatvorila oči a on me opkoračio. ”Ni jedna me još nije tako napalila veruj mi.Tako si napaljena, vrela i prelepa.” rekao je i tada sam osetila njegov veliki glavić na svojoj rupi. Podigao ga je do klitorisa i glavićem mi par puta protrljao klitoris “Aaahh..ah..ah…ajjjj…aaaagghhh!!!!” stenjala sam i jecala u isto vrijeme a sokovi su još više izleteli iz mene. Napokon sam ga osetila kako ulazi u mene.

Kako je to bio lep osećaj. Podmazan mojim sokovima klizio je bez problema i ako je bio ogroman. Počela sam gubiti vazduh.Ispunio me celu. Stisnula sam mišiće svoje vrele pičkice i uvlačila ga u sebe. Bojan ga je izvukao do pola i onda ga opet sjurio unutra.Malo je tako ostao u meni a ja sam osetila kako njegov kurac pulsira. Pogledala sam ga a on je zatvorio oči a lice mu je bilo zaneseno. Očito mu je bilo jako lepo u mojoj vreloj unutrašnjosti jer ga nije vadio neko vreme. A onda je počeo vaditi ga do kraja i nabijati natrag svom žestinom, pa ga je vadio samo do glavića a onda do pola.Na trenutke mi se čini da sam ostajala bez svesti. O kako je bilo lepo. I tada mi se celo telo izgubilo u nekom uzvišenju. “Ohhhh…Ahhhh…Bojaneeeee toooooooooooooo!” zavrištala sam i zabila glavu u jastuk. I plakala sam i jecala i uzdisala i stenjala. “O Bože” ponavljala sam.Bojan me okrenuo na leđa a ja sam se podigla i izljubila mu lice, ramena i vrat.”Nije još gotovo” rekao je i polegao me na jastuk. Podigao mi je noge preko svojih ramena i kleknuo ispred mene. Gledala sam kako je moja pohotna pičkica celog progutala. Zatvorila sam oči i uzdahnula. Nikada ga tako duboko nisam imala u sebi. Bio je to predivan osećaj koji sam želela da zauvek traje. Počela sam mešati kukovima, stiskati svom snagom mišiće i još dublje i dublje ga uvlačiti u sebe. Bojan je počeo stenjati i sve glasnije i užurbanije disati. Ja sam mahnito svršavala i lebdela na krilima strasti. Bojan se sve više znojio, tresao i rumenio. A kurac mu je sve jače i jače pulsirao. Više nije mogao i iz njega je provalila erupcija. Srušio se na mene, zagrlio me snažno i dugo se smirivao. “O Bože. Ne pamtim kada sam ovako svršio” rekao je, poljubio me i legao na jastuk. U mene kao da je ušao vrag. Bila sam nezasita. A trebalo je i nadoknaditi sve ove godine. Legla sam preko njega i ljubila vrat, pa grudi i onda bradavice.Lizala sam ih i ljubila. Izliza sam mu celo telo.

“Ako se nadaš još jednoj turi varaš se. Sumnjam da ću nakon ovoga moći” rekao je zatvorenih očiju. “Zar sumnjaš u mene?” pitala sam ga. Spustila sam se između njegova međunožja. Bio je mlitav i uspavan. Uzela sam ga u ruku i počela ga natezati. Počeo se buditi.”Kako si ti meni dobar. Učinio si čudo i zato te obožavam” tepala sam tom kurcu koji je prvi učinio ženu od mene u pravom smislu reči. Bojan se nasmejao a ja sam počela lizati glavić, nakon njega sam ga celog izlizala. Bojanovo disanje se promenilo. Hlapljivo sam ga strpala u usta. Uvlačila sam ga u sebe što sam dublje mogla, pušila sam ga i drkala u isto vreme. Probudio se i opet je bio u naponu. Prekoračila sam ga i sela na njega uz dubok uzdah. Najpre sam nekoliko minuta držala ga u sebi i mešala kukovima, pomicala se napred nazad, ne ispuštajući ga iz sebe a celo vreme ga uvlačeći sve dublje u sebe svojim mišićima.Bojan je bio zanesen i duboko je disao zatvorenih očiju. Tada sam ga počela jahati, sve brže i mahnitije. Za to vreme Bojan je milovao moje sise i dlanom dražio bradavice a ja sam imala osećaj da sam se upišala koliko sam bila mokra. Mljackanje je postajalo sve glasnije. Opet sam svršila vrišteći i jecajući kroz plač. Pala sam na njegove grudi i nisam imala više snage, a on me okrenuo na bok i sa strane mi ga počeo nabijati.

Podigao mi je nogu visoko i držao je.”Ostani tako.Ah…ohhh” prostenjao je i spustio prst na moj klitoris. Počeo ga je trljati a ja sam izludela.”Jooojjjj……aaaaaaaaahhhhhhhh……tooooo…” jecala sam i stenjala. Svršila sam nekoliko puta a onda mi se i on pridružio. Dugo smo dolazili k sebi.Bojan je i zaspao a ja sam milovala njegovu prelepu kosu, njegovo usnulo lice i bila mu zahvalna što mi je pružio ono o čemu su moje drugarice pričale. Mislim čak i puno više.

Nisam izgubila Bojana, nastavili smo redovno da se viđamo. Moja nezasitnost njemu odgovara. Jutros pre posla imali smo seks na brzaka ali je bilo predivno. Došao mi je poželeti dobro jutro a ja sam ga uvukla u stan i na hodniku stojeći uz zid prasnuli smo se žestoko. Bez predigre ali bilo je fantastično.Od te igre ostao mi je ožiljak na vratu. Drugarice navaljuju da im ispričam ko je taj koji me oživeo. :D