Registracija
Upoznavanje.net vam pomaže da se povežete sa drugim ljudima iz vašeg života.

od
Još od prvog masturbiranja sanjam da provedem jedno ugodno i intimno vreme s dvojicom starijih osoba- koji su podosta stariji. Sada kada sam starija i iskusnija znam sta želim i znam šta volim, pa cu sa vama podeliti svoju neostvarnu želju koju toliko dugo drzim u sebi i sa kojom sam tokom nocnih sati doživela dosta lepih trenutaka...

Uzmimo da se njih dvojica zovu Marko i Luka. Marko je 43 godisnjak- prosedi i ima mali stomačić. Visok oko 190. Luka je niži i nema stomak, 45 godina,kosa mu je crna. Njih dvojica sede u mom dnevnom boravku na trosedu. Dolazim u miniću i crnoj košulji. Ispod minića imam crne tange, a ispod košulje nista.

Gole mlade sise. Sedam izmedju njih dvojice , stavaljam ruke na njihove kurce i milujem ih preko pantalona. Marko zavlaci ruku ispod mog minića i lagano mi preko gacica masira obrijanu picu. Luka je otkopčao dva dugmeta moje košulje i izvadio moju sisu. Lagano je stiska i mesi. Uživam u svakom njihovom dodiru. Luka me ljubi po vratu, osecam kako se njihove kite bude i kako moji dodiri preko pantalona podizu adrenalin u njima. Luka uzima moju sisu i stavlja je u usta. Jezikom mi obradjuje bradavicu. Cucla je, gricka, uzbudjuje me to, osjecam kako se jezim. Markova ruka vise nije na vec ispod mojih gacica. Gura mi prst u picu- propinjem se, vadi ga i stavlja drugi prst u mene,aaaaaaa, uzivam u njima. Podize mi suknicu i pomice gacice stavlja i treci prst u mene- jebe me prstima, saginje se i pocinje me lizati- kombinacija jezika i prsta -uuuuuu!!! Želim još, otkopčavam Lukine pantalone i vadim njegov debeli kurac- naginjem se prema njemu, stavaljam ga u usta i hlaplajivo i pohitno gutam njegovu kitu. Podizem guzu i namestam picu Marku na usta da je moze bolje polizati.
Osecam kako se Lukin kurac budi u mojim ustima, dizem ga i on me hvata za glavu i nabija mi kurac duboko u usta. Marko me lize i jedan njegov prst zavrsava u mojoj guzi. Sva se tresem- jezik na pici, dobar kurac u ustima i prst u guzi- poticu moj prvi orgazam-trese me. Sva sam se najezila. Osecam kako je Luka blizu i kako bi mogao svrsiti- taman sam ga mislila izvaditi, kad me je Luka uhvatio za glavu i počeo mi puniti usta svojom vrelom spermom- počela sam je gutati.
Nesto nisam mogla, iscurelo je i počela sam da kasljem- gutaj kurvo rekao je Luka. Gusim se u spermi. Pusta mi glavu i dolazim do vazduha- vracam se njegovom kurcu i iscedjujem poslednju kap iz njega. Marko mi je vec dobro polizao picu i spreman je.

Dizem se sa troseda i skidam ovo malo odece sa sebe. Gledaju me golu, gledaju moje sise, moju obrijau picu, žele me. Žele jebati ovu malu kujicu. Vracam se njima i otkopcavam Markove pantalone i vadim njegov debeli ali kraci kurac. Luki nastavljam drkati, stavljam Markov kurac u usta, dosta je debeo, jedva mi je u ustima. Odlucujem se na metodu lizanje i drkanje, dva iskusna kurca u rukama. Ta pomisao vlazi moju mokru macu jos vise. Markov kurac je tvrd i u punom je sjaju. Dizem se i zelim ga zajahati, ostavljam Luku da sam drka. Hvatam Markov kurac i stavljam ga u moju picu. Lagano sedam na njega i osecam ga u potpunosti, osecam njegovu debljinu. Šire me do zadnjih granica,lagano se pocinjem migoljiti na njegovom kurcu, levo, desno, gore dole. Počinjem sa jebanjem 43 godisnjaka. Da, jasi taticu, da nabi se na taticin kurac. Hajde mala kujice- hvatam se za sise, Marko me drzi za guzove, stavlja mi prst u guzu- klitoris mi je nabrkao, dolazi mi snazno drugi orgazam uuuuu, pogadja me jako, svrsavam, moji sokovi cure po Markovom kurcu.

Dolazim sebi i hvatam Luku za kurac. Odbija moju ruku i diže se- stavlja mi ga u usta. Nabija mi svoj dugacki kurac u usta. Popunili su mi obe rupe, Marko me podize i pocinje me nabijati odozdo. Ne mogu da izdrzim, vadim Lukin kurac iz usta i pocinjem stenjati, vristati jer me ta debela kita rastura. Izbezumljena sam, podizu me i stavljaju na pod. Obojica se dizu, hvatam im kite i pocinjem im drkati. Pusim neizmenicno jedan pa drugi kurac. Dobra nam je kujica rece Luka. Da jeste, odgovara Marko. Marko seda na trosed, pusim mu i dalje kitu. Luka mi prilazi i stavlja mi svoj kurac u picu. Ulazi duboko u mene, hvata me za struk i pocinje me jebati zestoko-udara u mene, tako snažno da ne mogu doci sebi. Vadim kurac iz usta i sada ga samo drkam. Marko me hvata za galavu i nabija mi kurac. Luka ne prestaje ne da mi milosti, pusim kurac i cvilim. Vlazna sam, orgazam opet dolazi, svrsavam, pokusavam sici sa Lukovog kurca, ali to nije moguce. Rastura moju picu, jednom rukom me drzi za struk, palac mi stavlja u guzu, i dalje jebe nemilosrdnom brzinom. Odjednom aaaaah Luka puni moju picu svojom spermom, trza se, istresa i poslednju kap. Vadi kurac i Marko mi dopusta da se okrenem i oblizem svoje sokove i spermu s Lukinog kurca. Dok ja uzivam u tom soku, Marko mi stavlja prst u guzu, želi moju guzu, želi svoj debeli kurac tamo smestiti. Luka se odmice i dopušta da me Marko dokrajci-lagano ga stavlja na ulaz moje guze. Polagano ulazi u mene, milimetar po milimetar. Pa ga vadi, vec mi je guza dobro rasirena i Luka ubrzava. Osecam kako njegova debela kita unistava moju guzu, ubrzava- dddaaa jebi me u guzu, vicem jebi je!!Volis to kujice, evo ti na -evo ti celo kurac. Njegov stisak oko struka je sve jaci i osećam bol, osećam kako me kolena izdaju, kako iz mene curi opet- jebe me snazno, vadi ga iz guze i podize me me na kolena. Klecim ispod njega, on ga drka i svrsava po mom licu. Sperma mi curi u oci ,usta, oblizuje se i guram prste u picu. Kakva jebačina- mlada kurvica sa dvojicom pravih jebaca, uzivam!!!