Registracija
Upoznavanje.net vam pomaže da se povežete sa drugim ljudima iz vašeg života.

Bila je relativno sretno udata. Nije imala potrebe za nečim “sa strane”, ali malo raznolikosti uvek dobro dođe. A ona je znala pročitati znakove moguće strasti i iskoristiti trenutke koji su joj se pružali.
Zadnja njena “žrtva” bio je trener fitnesa: mlad, zgodan i dobro “opremljen”. Uvek je dolazila kasno uveče i naravno ostajala poslednja. Sprave na kojima je vežbala i “vežbala” zaista su sjajne i pomažu joj u održavanju kondicije i celog tela. Nema te sprave na kojoj ona i mladi pastuh nisu uspeli odraditi zadane vežbe, zaškakljalo ju je među nogama dok je mislila o tome. Doduše, postalo je prilično opasno jer se mladac previše “zalepio” za nju, pa već neko vreme nije odlazila na fitness. Nadala se da će se mladić “ohladiti” ili pronaći neku novu voljnu vežbačicu.

Spremila je taj dan stvari u torbu i zaputila se u fitness centar. S olakšanjem je primetila da ga nema. Kako uvek saznaš ono što te zanima, a da i ne pitaš, čula je da je dobio bolju ponudu i otišao. Zamenila ga je zgodna žena, približno njenih godina. Vrlo brzo su se sprijateljile. Kako je bila relativno čest posetitelj, nova trenerica je nije morala posebno upućivati u vežbe, samo joj je dodala neke nove. Veselo je odradila sve zadato i krenula na tuširanje. Brzo je to obavila i spremila se, jer je kao i uvek bila poslednja. Mila, trenerica, čekala je na nju. Da bi joj se odužila za ljubaznost pozvala je kod sebe na piće, a i sviđala joj se, pa su mislila je, mogle još malo pričati u miru njene kuće.

Muž joj je bio na putu pa su mogle voditi sve one “ženske” razgovore bez smetnje. Osim toga, nije volela biti sama. Bila je prilično iscrpljena od vežbi, jer je neko vreme apstinirala, pa se požalila Mili na bol u mišićima. Trenerica se odmah ponudila da će je izmasirati. Skinula je odeću i legla na krevet. Mila je utrljavala ulje, koje joj je dala, u svoje ruke i spretnim pokretima prionula na masažu.
Ruke su joj bile tople i nežne, osetila je kako se uzbuđuje. Nije htela da Mila to primeti pa je pazila na svoje pokrete i disanje. Ribica joj se vlažila sve više. Mila ju je i dalje masirala donoseći joj olakšanje u mišiće, ali i napetost u unutrašnjost. Dok joj je trljala bedra rukom joj je ovlaš prešla preko vlažnih gaćica. Nije se niti pomaknula; valjda je to bilo slučajno. Mila joj je istrljala celo telo, izmasirala čak i stopala i nožne prste.

- Eto, gotovo je – rekla je.
Bilo joj je žao što je sve tako brzo završilo.
- Hoćeš li da ti izmasiram i napred?
- O, da, molim te – gotovo je zavapila.Okrenula se na leđa pružajući trenerici pogled i na prednji deo svog jedrog tela. Mila je lagano ponavljala postupak uljenja vlastitih ruku. Osetila je njene dlanove ponovo na stopalima. Krenula je odozdola i polako se približavala njenom stomaku, pa grudima i vratu. A onda je ruke stavila na njene grudi. Pogledala ju je tražeći za to njeno dopuštenje. Privukla je Milu na sebe i uvalila joj jezik u usta, a Mila je upravo to tražila. Odvojila se od nje i skinula se, i zatim je opkoračila sedajući na njen trbuh. Osetila je vlažnu Milinu pičku na svojoj koži. Masirala joj je grudi, lagano joj utrljavajući preostalo ulje. Dlanom joj je prelazila po okruglim dojkama, nežno dodirujući bradavice. Njeni dodiri bili su nešto najuzbudljivije što je do sada osetila. A onda je Mila spustila glavu uzimajući joj bradavice naizmenično u usta, sišući ih. Osetila je kako joj bubnja u glavi i među nogama. Svršila je dok joj je Mila samo dodirivala grudi.

Mila je nije ispuštala. Raširila joj je noge i sela ispred njene sočne, vlažne pičkice, oblivene novim sokovima. Razmaknula joj je usmine i nežno prstima prelazila po ružičastom mokrom mesu. Nežni ženski dodiri raspaljivali su je. Procep se otvarao sam od sebe, sve više i više, a Mila je jezikom uronila u njega. Ljubila ju je, usisavajući njen klitoris u usta i sišući ga strastveno. Dugim nežnim pokretima prelazila je zatim jezikom po celoj njenoj otvorenoj, željnoj pički. Polako joj je prvo uvalila jedan prst unutra, a onda se tom prstu pridružio još jedan pa još jedan prst.
Bila je sluđena dok joj je Mila prstima istraživala unutrašnjost. Uhvatila je svoje bradavice i trljala ih, gurajući se prema Mili, tražeći još i još. Ponovo ju je preplavio orgazam, pa se ječeći prepustila vrhuncu koji je žestoko potresao celo njeno telo. No Mila nije prestajala. Stala je iznad nje nudeći joj svoju nezadovoljenu mačkicu. Gurnula je jezik unutra, osećajući po prvi put slatke sokove ženskosti u ustima. Lizala je i oblizivala, a onda se Mila okrenula u pozu 69, ponovo se ustremljujući na nju. Gladila je Miline guzove uranjajući jezik u njenu mačkicu. Prstima ju je širila da bi joj jezik mogao doći što dublje, a onda je njoj uvukla i prste unutra.

Osetila je kako se Mila ukočila. Uvlačila joj je prste i vadila ih nežno napolje, pa opet vraćala, dok je Mila stenjala i uživala besramno. Jezikom joj je dražila klitoris, gledajući grčenje njenog tela iznad sebe i osećajući njen jezik u sebi. Savršeno su osećale ritam i potrebe jedna druge. Mila je zastenjala dok ju je dovodila do vrhunca, tresla je guzom i bokovima, tražeći da nikad ne prestane. Ali ni dok je sama svršavala Mila nije prestala misliti na njeno zadovoljstvo. Vodila ju je prema trećem orgazmu, koji je sasvim poput oluje opustošio njeno već iscrpljeno telo.

Želela je i ona pružiti još malo ugode i vratiti joj za svo zadovoljstvo koje je od nje primila, pa je dohvatila vibrator iz fijoke. Mila je ležala na leđima i gledala je. Raširila joj je noge i uključila vibrator. Želela je dovesti do vrhunca služeći se samo njime. Isprva joj je nežno uvlačila vibrator u vaginu, polako, gledajući je i uživajući u Milinom uživanju. Nije želela da svrši prebrzo. Mučila ju je, izluđivala, dok je Mila sve žešće mešala kukovima. A onda je ubrzala ritam i jačinu vibracija, gledajući Milu kako se grči i stenje svršavajući. Sačekala je da njezin klimaks prođe, a onda je vibrator, prilično vlažan od Milinih sokova, zarila u sebe, ploveći ka još jednom opuštajućem orgazmu.

Bila je to luda ženska zabava, za koju su obe znale da će se uskoro ponoviti. I to u, bile su uverene, boljoj, nežnijoj varijanti.