Registracija
Upoznavanje.net vam pomaže da se povežete sa drugim ljudima iz vašeg života.

Bilo je to vreme dok sam lutao tražeći sebe na beskrajnoj pučini zvanoj bitisanja. Kako to biva posle mirnog mora , uvek bi nailazio na izmaglicu koja me je terala da se slupam o oštre stene mora zvanog Život. (Posle hiljade i hiljade brodoloma jednio mi je drago što nikada nisam potonuo).
U tom dobu dok je sve pomalo ironično , a bogami i pomalo paranoično , iznenada ničim izazvana izronila je ONA. S prva sam mislio da je to samo fatamorgana , iluzija , varka svetlosti i sna . Sve dok nisam shvatio da ispred mene stoji ONA , čulna i jedinstvena , stvarna , a neuhvatljiva kao sunčev sjaj. Po prvi put u životu sam bio svestan svoje nemoći da se oduprem magiji , koja je ponekad bila i crna , a ponekad i plava ( što sam shvatio dosta kasnije ) , magiji zvanoj žena. Ustvari ONA tada još nije bila žena , bila je samo nežna silueta prolećnog jutra okovanog mirisom tek procvale lipe. Opijen tom nadprirodnom aromatično-psihotičnom pojavom spoznao sam da nas je Tvorac napravio i suviše slabe , ako ne i bespomoćne prema nekim stvarima.
To proleće je trajalo i suviše dugo da me zauvek promeni , a ipak suviše kratko da izvučem pouku za kasnije. Kad sam postao svestan šta je samnom bilo je već odveć kasno da se bilo šta promeni. Prošavši sve faze od agonije do ekstaze , naučio sam tad da je i to stanje nažalost ,kao i sve u životu, prolazno.
Posle svega što se izdešavalo zbog nje nije mi žao. Kao sadisfakcija za narušen ego ostao mi je jedino taj slatki miris lipe koji me još ponekad zagolica i zbog kog na momente utrnem...
Ona je otišla daleko ...od mene ...od svega... a ja sam otišao u pizdu materinu.