Registracija
Upoznavanje.net vam pomaže da se povežete sa drugim ljudima iz vašeg života.

1. Uvek se pobrine da vi prvi svršite. Doslovno!

2. Za oralni seks uvek vraća istom merom. Nije da iko broji ko je kome koliko puta udovoljio, no ne samo da mu nije problem, već sa zadovoljstvom seli u vaše južnije krajeve. Čak kad biste morali razmisliti, čini vam se da on vama oralno zadovoljstvo pruža češće nego vi njemu. Ali kao što smo rekli, ko broji...

3. Ne ismejava vaše fantazije. Ok, možda još uvjek nije spreman pretvoriti ih u stvarnost, no barem se ne osećate glupo kada mu u detalje prepričavate sve scenarije koje ste zamislili.

4. Ne ignoriše sve ostale erogene zone osim vaše vagine. On itekako zna šta će s vratom, ušima, grudima, stomakom, i bez da googla šta učiniti.

5. U vašem vibratoru ne vidi pretnju. Znate da ste s nekom vrstom seks genijalca kada on nije nimalo prestrašen zbog vašeg vibratora, jer zna da se vibrator ne može meriti s njegovim veštinama, a i vi to znate.

6. Otvoren je za razne novotarije. 'Želiš da ja isprobam tvoj analni dildo? Ok.' - ovo je nešto što totalno možete zamisliti da on izgovara.

7. Uvek komplementira vaše telo. Bez obzira na doba godine, datume i to jeste li smršali ili se udebljali. Kraj nega se osećate kao da biste mogli zablistati u karijeri super modela.

8. Nikada ne gura vašu glavu prema svom penisu. Jer zna da je to pomalo psihotično. I da bi pristojan frajer lepo izrekao svoje želje, a ne ih fizički nametao.

9. Ljubi vas nakon oralnog seksa. Uopće nije bitno ko je kome priuštio zadovoljstvo, on je lud za vama i jasno mu je da su telesni sokovi deo vaše strasti. I ljubavi.

10. Poštuje vaše želje. Kada vama nije do seksa, on strpljivo čeka pravi trenutak za intimno druženje, a on nikada ne nastupa pre nego vi to poželite.

11. Iznimno je obziran u seksu. Pre nego što realizira neku svoju novu seksi genijalnu ideju, uvek nastoji biti siguran da je to ono što i vi želite.

12. Govorite mu da je najbolji frajer ikad i zaista to i mislite. Toliko je dobar u krevetu da kada masturbirate, mislite na njega, a ne na recimo Ryana Goslinga.

13. Najradije nikada ne biste napustili krevet. Svaki slobodni trenutak biste s njim ležali, i mazili se, pa se još malo seksali, pa se opet malo mazili...