Registracija
Upoznavanje.net vam pomaže da se povežete sa drugim ljudima iz vašeg života.

od
Nisem se še dobro namestila v najini Janja rada fukahotelski sobi, ko me je on grobo pritisnil ob leseno omaro in mi strgal oblačila s telesa. Pričela sem se potiti in adrenalin je v meni sprožil fukaško mašino, ki je iskala le še pot do njegovega kurca.
Hlače so letele po sobi in umirila sem se šele, ko sem ga z desnico nastavila pred svoja usta. Preizkusila sem z njimi njegovo dolžino in zadovoljna ugotovila, da je eden redkih kurcev v mojem življenju, ki ne gre v vanje do jajc. On je zavijal z očmi in s prsti rinil med moje lase, ko sem mu z vrhom jezička polizala svetlečo in nabreklo, rožnato glavico.

Poljubljala in oblizovala sem jo toliko časa, da je njegov kurac dosegel še tisto zadnjo mejo trdnosti, ki jo je prenesel.

Njegovo javkanje je povedalo vse in, ko sem vstala pred njega in mi je z roko segel med navlažena stegna, sva oba padla v trans. Vroče sem ga poljubila na usta, on pa me je pričel grabiti za ritnici in me stiskati k sebi. Čutila sem kako močno si me želi privzdigniti zato sem mu pomagala.
Skočila sem mu v naročje in močan kot je bil, me je z lahkoto zadržal na mestu. Z eno roko sem se oklenila njegovega vratu, z drugo pa sem poiskala njegovega tiča ter sedla nanj.
Njegov prijem je malce popustil in moje celo telo je zdrsnilo nekaj centimetrov navzdol, da sem se z užitkom nasadila na njegovega lepotca. Z lahkoto me je zopet privzdignil in spustil nazaj, pričel pa se je tudi potiti in to mi je pri moškem najbolj všeč. Ko me fuka naj se poti, naj dela in si zasluži mojo pizdo. Tako je tudi bilo, a vseeno je prišel trenutek, ko je potreboval počitek.Odložil me je na posteljo in z razkrečenimi nogami sem čakala kaj bo storil. Nepričakovano je pokleknil ob posteljo in se pričel z usti nežno drgniti po moji vlažni pizdi. Bilo mi je, da bi vriskala, razbijala in vpila kako uživam, on pa je nadaljeval v svojem ritmu in pričel vlažni sramni ustnici deliti s svojim jezikom.
Nato ju je vzel med prste, ju razmaknil in svoj špičasti jezik potisnil globoko v pičko, da ga je bilo čutiti kot malce manjšega tiča. Ljubila sem ga, ko je to počel in dovolila bi mu, da bi me kavsal s tem svojim jezikom ves dan in vso noč.
Noge sem mu ovila okoli vratu in, če bi mi tisti trenutek prišlo, bi ga verjetno zadušila. Na njegovo srečo je vstal, se prijel za še vedno trdega kurca in z njim žugal proti meni. Takrat sem sedla na rob postelje in ga zopet malce vzela v usta. Fafanje je moj najljubši hobi in nikoli se mu ne bi odrekla. To je čutil tudi on, a ker še ni želel končati, me je potisnil na hrbet, ter legel name. Čutila sem kako s kurcem išče pravo pot, ter mu malce pomagala.

Ko je bil v meni, sem se prelevila v čistokrvno kurbico, ki si je želela le še fukati do nezavesti. Bil je dober v tem in ni me bilo sram ležati tam in se mu prepuščati, ne da bi mignila s svojo ritjo. Njegova hitrost je dosegala vse možne mejnike in, ko je zastal, da bi si oddahnil, sem prevzela pobudo, ga zajahala in pokazala, da tudi jaz nekaj znam. Z veseljem me je opazoval pri delu in z dlanmi na mojih bokih le pospremil moj erotični ples na njegovem tiču. Z nohti sem zarila v njegova močna in kosmata prsa, ter šobila svoje ustnice in ga še naprej izzivala. Šele takrat mi je snel modrček in navdušeno položil svoje dlani nanje, ter jih pregnetel s svojimi spretnimi prsti.
Toliko sem legla nadenj, da mi je lahko s svojim jezikom polizal bradavički, ki sta kar kipeli od vzburjenosti in prav lepo mi je bilo, ko jih je posesal v svoja vrela usta. Nabijala sem se na kurca, dokler me ni že vse bolelo, nato pa legla na trebuh, kar je on nemudoma izkoristil in me zadovoljil še od zadaj.
Rade volje sem malce privzdignila ritko, se postavila na kolena in glavo zakopala v blazino, ki mi je uhajala izpod rok, ko me je vse trše pritiskal in se zaletaval v moji ritnici. Mislila sem že, da ga bom fasala v rit, a se je očitno več kot dobro počutil v vroči pizdi in jo napolnil s svojim mogočnim orgazmom.