Registracija
Upoznavanje.net vam pomaže da se povežete sa drugim ljudima iz vašeg života.

od
Nemoguće je da ne znate za jutarnju erekciju ako ste se bar jednom probudile pored muškarca. To bi valjalo iskoristiti, naročito u ovo vreme. Pošto su dani sve topliji, jutarnji seks može biti najbolje rešenje za prijatan seks. Pogledajte koje poze su najbolje za jutro i počnite dan zadovoljni.

1) LOTOSOV CVET

U ovoj pozi treba da sedite u partnerovom krilu opkoračivši ga i da budete okrenuti ka njemu. Ako ste puni energije ujutru, uradite veći deo posla sami dok je on još uvek pospan i polusvestan toga što ga je snašlo.

2) DEVOJKA ODOZGO OKRENUTA LEĐIMA

Recite mu da samo ostane da leži na leđima, a vi ga opkoračite i sedite na njega, okrenuti njemu leđima. Uhvatite ga za noge i krećite se gore-dole. Pošto mu je i pogled savršen, to će sigurno pamtiti celog dana.

3) NEKA PRODRE SAMO VRHOM

Namestite jastuke i neka se on nasloni na njih leđima i ispruži noge. Raskoračite se i vaginom se oslonite na prostor ispod kolena, a onda se sve vreme mazite uz kožu njegovih nogu dok idete ka penisu. Kada dođete do njega, ubacite samo vrh unutra i pravite kružne pokrete. To će ga veoma brzo izludeti. Čuvajte ovu pozu kao kec u rukavu kad ujutru ne možete da se odbranite, pa završite sve na brzaka.

4) SA STRANE

Lezite na bok, a on neka se pribije uz vaša leđa. Gornju nogu malo podignite, a on neka se spusti i blago savije noge u kolenima kako bi penetracija bila zgodna.

5) JASTUK POD ZADNJICU

Uzmite jastuk i stavite ga pod zadnjicu dok ležite na leđima i čekate da vam se on pridruži u misionarskoj pozi. Jastuk će omogućiti da njegova pubična regija dođe u kontakt sa vašim klitorisom, zbog čega će vam seks biti još prijatniji.

6) JUTARNJE ISTEZANJE

Sedite na neku ravnu izdignutu površinu. Neka se on smesti između vaših nogu, a vi ih podignite na njegova ramena. Ruke mu stavite oko vrata dok prodire u vas. Ova poza vas dovodi u veoma blizak kontakt sa partnerom, a omogućava dosta prostora za dobru penetraciju.

7) PAUKOVA MREŽA

Lezite okrenuti jedno ka drugom i stavite svoje noge između njegovih. Tako ćete biti veoma blizu, a on će prodreti duboko. Držite se jedno za drugo i krećite se zajedno. Ova poza je veoma intimna i omogućava maksimalno trenje.

8) POGLAVICA KOJI SEDI

Neka vaš muškarac sedne u turski sed na pod i neka se zavali i osloni na ruke. Vi mu priđite spreda uvijajući kukovima i polako se sluštajući sve dok mu ne sednete u krila. Stavite ga u sebe što sporije možete, a posle sami odredite tempo koji vam najviše prija.

9) DEVOJKA NA STOMAKU, ON PREKO NJE

Lezite na stomak i blago raširite noge. Neka on legne preko vas stavivši ruke na vaša ramena. Neka prodre u vas gurajući vam zadnjicu malo nagore. Skupljajte i širite noge kako ulazi i izlazi.