Registracija
Upoznavanje.net vam pomaže da se povežete sa drugim ljudima iz vašeg života.

Vi ste pravi muškarac, je li tako? E, pa baš zato, vreme je da ne samo na rečima, već i na delu, dokažete da ste za ravnopravnost polova i svojoj dragoj u seksu uzvratite istom merom, kao što i ona vama to čini!
Ne, dragi muškarci, osmeh dok prima buket cveća ne predstavlja magičan znak da vam je dozvoljeno da nasrnete na nju poput kakvog mazgova. Potrudite se malo, jer je svojim pregalaštvom tokom čitave godine, a ne samo na Dan žena.
Počnite razmenom ovlaš poljubaca i dodira koji polako postaju sve vlažniji i dublji. Polako pređite na predeo oko vrata, a nikako nemojte preskočiti potiljak i uši. Kako se situacija bude zahuktavala, pojačavajte pritisak svojih usana i prstiju i šarajte po čitavom njenom telu.

Kod mnogih žena posebno osetljive tačke se nalaze u udubljenjima podlaktica i potkolenica. Grudi i stomak sačuvajte za kraj, kada dođe pravi trenutak da ona u potpunosti izludi.
Ako niste sigurni u to šta bi tačno trebalo da radite, osluškujte suptilne signale koje vam šalje. Uzdasi, izvijanja, ubrzan dah – reći će vam mnogo više od reči. Ali, ako baš zaškripi, pitajte je šta tačno ona to želi da joj radite.

Kada sve ovo budete uradili, ona će vam uzvratiti višestrukom merom. Jer, samo ravnopravno zadovoljena žena je srećna i spremna da ispuni vaše najskrivenije fantazije!