Registracija
Upoznavanje.net vam pomaže da se povežete sa drugim ljudima iz vašeg života.

od
Prava istina je da svaka žena voli da dobije kompliment, samo reči morajku da budu one prave. One koje otvaraju vrata njene ljubavi. Ukoliko niste originalni da smislite nešto svoje, evo ovde nekih ustaljenih formi koje možete da koristite za prvu priliku.

Privlače me inteligentne žene - mada ove reči nisu baš direktno njoj namenjene, ona će da ih shvati kao kompliment. A i lepše zvuči nego, 'Ti si baš pametna'.
Oduševljava me tvoja...(navedite jednu njenu osobinu) - ovo će joj pokazati da ste je pažljivo analizirali i otkrili njene prave vrednosti.
Izgledaš baš super u tim pantalonama - svaka devojka i žena veruju da im zadnjica nije kako treba, ili je velika, ili mala, spuštena i ko zna kakva još... Ovakav kompliment od vas, sigurno će joj prijati.
Fantastično se ljubiš - ovo će skoro svakoj devojci izmamiti ponosni osmeh na lice. Ukoliko procenite možete da idete i dalje.
Mnogo si se dopala mojoj mami - ako želi ozbiljnu vezu sa vama, onda će joj ovo mnogo značiti, jer je svesna da na svakog muškarca majka ima određeni uticaj.
Ti me uvek oraspoložiš - ovo naravno znači da vam je u njenom društvu uvek super i prijatno, a ovo je jedan od najvažnijih uslova za pravu emotivnu vezu.
Super ti je mama - ovako ćete joj dati do znanja da nemate ništa protiv da se upoznate i zbližite sa njenom porodicom. Iako se misli da se ženska deca više vezuju za očeve, psihijatri tvrde da devojke ipak više brinu kako će se njihovim partnerima dopasti majka.
Bila si kod frizera - prosta rečenica, ali veliki kompliment.Ovim ste je obavestili da ste primetili svaku njenu promenu, i da vam je jako stalo do nje. Ovo će joj sigurno goditi, jerje poznato da muškarci primećuju samo promene koje su drastično izražene.