Registracija
Upoznavanje.net vam pomaže da se povežete sa drugim ljudima iz vašeg života.

od
Seks. Važan za muškarce, žene i parove širom planete. Ali ima caku: bez obzira koliko ste potkovani u poznavanju poza, erogenih zona i šta osoba sa kojom ste voli, postoje neke esencijalne sitnice koje, nekako, većina nas previdi. Ovo je sažeta lista 10 istina o seksu.

- Baš njega briga da li ste zaboravile da se obrijete - ne pravite dramu oko toga. Ukoliko niste odgajili prašumu, budite sigurni da neće ni primetiti.
- I one to rade. Masturbiraju. Bez obzira da li uzmu stvari u svoje ruke ili se oslanjaju na spravice na baterije. Znači, nije to rezervisano "samo za dečake".
- Pretvaranje da ste doživeli orgazam nema poentu. Pokažite mu šta želite da biste dobili šta želite.
- Pre no što počnete da objašnjavate kako ste umorne, razmislite koliko je to zapravo istina, pa tek onda postavite štit od njegovih napada. Velike su šanse da je akcija pre spavanja ono što vam je zaista potrebno posle napornog dana.
- Dame imaju prednost! Bićčete voljnije da pružite ukoliko ste već dobile svoje.
- Pre no što potonete misleći kako ste jedina žena koja ne može da doživi orgazam za vreme seksa, utuvite da blizu jedne trećine žena na svetu brine istu brigu. Niste posebne!- Učinite prvi korak. Moguće je da će vas promena napadačke uloge uzbuditi isto koliko i njega.
- I on voli da se mazi. Za vreme seksa i muškarci i žene luče oksitocin koji pojačava želju za intimnošću i stvara osećaj poverenja.
- Začinite stvari. Kupite seksi rublje, ili mu se pridružite po tušem. Bez obzira šta uradite, promena seksualne rutine je zabavna za oboje!
- On misli da ste seksi, bez obzira na sve. Prekinite da brinete!