Registracija
Upoznavanje.net vam pomaže da se povežete sa drugim ljudima iz vašeg života.

April mesec još malo i počinju ispitni rokovi a napolju proleće u svom punom zamahu. Drugarica me je pozvala kod nje u stan kako bih joj pomogao oko nekog rada. Stan je delila sa cimerkom koja u prvi maj baš i nije bila posebno privlačna, barem meni, ali je sa druge strane bila lepuškasta i zgodna na neki svoj način. Posle nekih 15 minuta drugarica je imala telefonski poziv i morala je da izađe tako da sam ostao sam sa cimerkom. Sedeli smo u dnevnoj sobi i pričali neobavezne priče kada mi je predložila da joj pomognem da pomeri neke stvari u drugoj sobi. Naravno da sam pristao.

Kada smo otišli do sobe nisam ni stigao da zatvorim vrata a ona me je uhvatila među noge i prodorno pogledala pravo u oči. Ništa nije rekla samo me je povukla prema krevetu koji je bio na nekoliko koraka od vrata. Ostao sam zapanjen i bez reči. U roku od nekoliko sekundi ostali smo bez odeće i ne znam ni sam ali u momentu me je jako privukla sebi i dok su nam se usne halapljivo dodirivale osetio sam koliko sam napaljen i poželeo da je istog momenta tucam. Naravno ni ona nije bila ništa manje raspoložena za sex i mislim da je jedva čekala da se strastveno kresnemo. Počeo sam da joj ližem bradavice koje su bile tako čvrste i nabrekle i u momentu kada sam krenuo da je ližem po stomaku uhvatila me je za glavu i za tren oka se našla na meni. Osetio sam na svojoj butini kako joj je međunožje bilo vlažno, bez puno oklevanja pomerila se na gore i sela na moj penis. Počela je tako jako da se pomera gore i dole dok je njeno dupe udaralo u moje noge. Svršila je za manje od pola minuta. Osetio sam kako joj se grče mišići na leđima dok se i dalje polako dizala gore i dole.

Čim se malo smirila pomogao sam joj da se okrene i ušao u nju od pozadi, bio sam napaljen kao neki ludak i imao sam želju da je tucam najjače što sam mogao, toliko me je napalila. U tom momentu u sobu ulazi drugarica. Kakav je izraz lica napravila to je trebalo videti, nije mogla da veruje svojim očima. U sekundi je izašla iz sobe dok smo cimerka i ja ostali da ležimo na krevetu jer nas je baš bila prekinula kada smo oboje bili blizu vrhunca

Mislim da nije ni minut prošao a u sobu je ušla drugaric samo u vešu i uz smešak nam se obratila: „Pičke jedne vi to radite bez mene.„ Tada je na mom licu verovatno nastao zabezeknuti izraz lice jer me je samo uz smeh pogledala i sela je pored mene na krevet i tako me nežno poljubila da sam se sav stresao. Za to vreme cimerka je stavila moj penis u usta i počela lagano da ga sisa, jako je dobro to radila. Povukao sam drugaricu sebi na lice i počeo preko gaćica da je ližem, osetio sam koliko je vlažna i napaljena. Stavio sam joj jezik između ruba gaćica i vlažnog ulaza i njenu pičku i počeo da ga pomeram gore dole od klitorisa prema ulazu u guzu. Nisam mogao dugo da tako izdržim i dok mi je cimerka pušila sve bolje i drkala ga sve brže svršio sam kao nikada do tada.

Nakon toga, čim sam malo došao sebi kako im ne bi ostao dužan za tako dobro svršavanje prvo sam drugarici poliza pičku ližući joj klitoris dok sam sa dva prsta mazio i dirao unutrašnjost njene vlažne pičke. Za to vreme cimerka je sedela na stolici i dirala svoju vlažnu i obrijanu pičkicu. Dok mi je drugarica svršavala držeći me jako rukama za glavu osetio sam kako bi cimerka rukama drka kurac. Čim sam uspeo da se oslobodim drugaricinog stiska ustao sam i cimerku okrenuo prema vratima i tako sam ušao u nju jako i brzo da sam mislio da će mi jaja otpasti. Tucao sam je kao da mi je to poslednji put držeći je za njene sočne guzove. Svršio sam joj obilno po leđima.

Nakon toga smo se istuširali a epilog cele priče je bio da smo se cimerka i ja povremeno tucali kada bi drugarica otišla kući za vikend sa druge strane i drugarica je ponekad koristila povlastice dobroga druga.