Registracija
Upoznavanje.net vam pomaže da se povežete sa drugim ljudima iz vašeg života.

od
Prva susjeda pozvala me da dođem na kavu i druženje povodom rođendana njenog malog. Pitala sam je koliko će ljudi biti i tko sve dolazi, a ona mi je rekla da je pozvala nekoliko kolegica koje imaju klince iste dobi kao njen mali i da se ništa ne brinem oko toga. Pitala sam je hoće biti koji muškarac, a ona je rekla da je to isplanirala samo kao žensko druženje uz kavu dok se njihovi klinci igraju…

Susjeda živi do mene i poznaje moje nudističke navike sunčanja na balkonu pa sam pomislila da je ok da dođem što ležernije obućena. Uzela sam kratku haljinicu, navukla cipele na noge i pokucala joj na vrata. Otvorio mi je njezin mali kojem sam poželjela sretan rođendan i dala mu čokoladu i pusu u obraz. Dok sam se saginjala da ga poljubim sise su mi ispale većim dijelom iz haljine s obzirom da grudnjak nikad ne nosim, baš kao ni gaćice. Produžila sam do dnevnog boravka i pozdravila prisutne žene, sve mojih godina ili malo mlađe i sjela za stol.
Dok sam sjedala haljinica mi se podigla skroz do pice. Prebacila sam nogu preko noge i zapalila cigaretu dok mi je susjeda donosila kavu. Pola guze bilo mi je vani ali sam pomislila: “Ko ga jebe, sve su ionako samo žene tu“ i nisam se ni trudila popraviti haljinicu.
Počele smo o raznim temama dok su klinci vrištali i lovili se oko nas. Nekoliko njih zavuklo se ispod stola. Perverzna kakva jesam, odmah sam raširila noge i čula sam klince kako se smijulje i šapuću. Uvukla sam dim i slobodnom rukom još malo podigla haljinicu da mi se pička vidi u potpunosti. Klinci se nisu dali maknuti od stola i mamicama je postalo sumnjivo pa su ih natjerale da se maknu. Pitale su ih: “Šta ima tako zanimljivo tamo dolje?“, na što sam se ja napravila blesava i isto ih upitno pogledala. Jedan je, sav crven od srama, rekao tiho mami: “Onoj teti se piša vidjela“. Žene su se okrenule prema meni, a ja sam taman otpila guljaj kave i otpuhnula dim cigarete prema njima. Mamica je rekla malome da se idu dalje igrati, a onda su me pitale zar nemam gaćice? Rekla sam im da gaćice ne nosim od 17. godine i da ih sigurno ne mislim ni sada početi nositi. Jedna od njih rekla je: “Ok, to je tvoje pravo, ali opet na dječjem rođendanu tako gola doći… to baš i nije ok“. Pitala sam je zašto ne bi bilo, pa djeca moraju vidjeti od kud dolaze na svijet. To ih je nasmijalo i počele smo pričati o seksu i tome kad djeci reći da ih ne donosi roda i slično. Ta me tema malo napalila. Osjetila sam kako mi se pička vlaži polako. Kad sam se ustala od stola da odem po kolače na stolici je ostala mala mokra mrlja od mojih sokova iz pičke.

Dok sam se saginjala uzeti kolače s niskog stola pokraj kauča, sve su buljice u moju golu guzu i stražnji dio pičke koji su se otkrili zbog podizanja haljine. Kad sam se vratila sjesti za stol, susjeda mi je rekla: “Čekaj da ti pobrišem stolicu.“ Odgovorila sam joj: “Ma ne trebaš, draga, ionako ću je opet navlažiti jer sam sva napaljena. Jedini lijek bio bi da se masturbacija“.“Pa masturbiraj ako hoćeš, ionako smo ti već sve vidjele mačkicu…“ -ona mi je odgovorila uz smješak. Rekla sam ok, ali ću ispod stola da klinci ne vide. Žene su me znatiželjno promatrale a ja sam im rekla neka pokušaju klince držati podalje od stola sad dok ne svršim.
Dvije mamice su se ustale i rekle klincima da ne dolaze u dnevni boravak već da se igraju u kuhinji i ostalim prostorijama. Znala sam da će tek sad htjeti ostati tu. Pitali su zašto, a ja sam prije nego je bilo tko mogao reagirati rekla:“Zato što se teta mora malo igrati“. Žene su se opet nasmijale, a klinci su u čudu pitali zašto onda oni moraju van. Mamice su rekle da moraju jer ovo nije za djecu, na što su oni počeli urlati da žele ostati tu. Susjeda ih je pokušala istjerati iz sobe ali su stalno upadali unutra. Susjeda je rekla: “Ko ih jebe, neću ja glumiti stražara“. Jebeni klinci. Odgovorila sam im: “Što se mene tiče, ne morate nikuda“ i počela se trljati prvo polako, a zatim sve hrabrije. Odmaknula sam stolicu od stola i podigla haljinicu skroz do pupka. Gola obrijana pica ukazala se svima pred očima. Trljala sam klitoris koji je pulsirao dok sam nastojala uvući dim iz iznova zapaljene cigarete. Rekla sam ženama da ću svršiti 2 puta prije nego cigareta izgori. One su sa zanimanjem promatrale, baš kao i šokirani klinci koji su se prestali derati i otvorenih usta gledali u mene. Tad su neki od njih posramljeni otišli van, a najhrabriji ostali u dnevnom boravku. Zavukla sam tri prsta u pičku i nabijala se, pa radila kružne pokrete, pa ih opet izvadila i dirala klitoris. Pička mi je gorjela.

Nisam bila u stanju prestati niti sam osjećala ikakav sram, samo čistu napaljenost i potrebu da svršim. Pomicala sam pogled od jedne do druge, dok su sve s iščekivanjem buljile u mene. Počela sam tako brzo drkati da sam morala uzdisati. Bilo mi je predobro. Nisam željela stati nikada. Osjetila sam da ću svršiti. Namjestila sam guzove na rub stolice i noge raširila koliko god mogu. Uvukla sam dim napola izgorene cigarete i zažmirila. Oteo mi se uzdah: “Aaaahhhhh!!“ i prvi mlaz je krenuo iz moje mokre vruće pičkice. Stisla sam noge i tako ostala zadihana i crvena u licu, pokušavajući doći do zraka. Tad sam krenula ispočetka. Ustala sam se i otišla do kauča. Noge sam stavila na stolić pokraj kolača i trljala se kao blesava. Pepeljare nije bilo u blizini pa sam pepeo otresla na pod, ali to trenutno susjedu nije nimalo brinulo.
Prije nego ću svršiti raširila sam stidne usne s dva prsta. Iz picice je krenuo vodoskok i zašpricao pola kauča, pod i dio stola s kolačima. Taj isti kolač klinci su poslje dobili narezan na plastičnim tanjurićima.