Registracija
Upoznavanje.net vam pomaže da se povežete sa drugim ljudima iz vašeg života.

Za žene se često kaže da su kao vino, što su starije, to su bolje...

Iako je nekada ova tema bila tabu tema, danas to nije tako. Muškarci su počeli da priznaju da vole starije žene. Naravno ukusi su različiti i nisu svi muškarci isti, ali veliki broj muškaraca mašta o vezi i seksu sa starijom ženom.

Mi ćemo probati da rešimo ovu misteriju i da odgovorimo zašto muškarci vole starije žene?

09. Samopouzdanje je seksi

Kao što žene vole muškarca koji veruje u sebe, slična je situacija i sa pripadnicima muškog pola. Žena sa više samopuzdanja, automatski je mnogo privlačnija i to je jedna od prednosti starijih žena. One su sigurne u sebe i svoje kvalitete i znaju da njima barataju kako bi osvojile muška srca.

08. Izgledaju dobro kao i tinejdžerke

Medicina je toliko napredovala da starije žene danas izgledaju kao i tinejdžerke. Popularne „matorke“ ponekad toliko dobro izgledaju da im se izgled ne slaže sa godinama. Naravno, poneka bora doprinosi da ove žene nekim muškarcima izgledaju još privlačnije.

07.Seksualno iskustvo

Što je više godina, to je više seksualnog iskustva. Muškarci koji traže ženu vatrenog karatera koja zna šta radi u krevetu sigurno će ubosti premiju ako nalete na ovakvu matorku. Od njih možete svašta naučiti, pa budite dobri učenici.

05. Nisu opsednute biloškim satom

Mlađe žene i devojke ponekad znaju da budu opsednute svojim biološkim satom. Brak, deca i slično uvek su često postavljenja pitanja kod mlađih žena, ali starije žene su to već prošle. Žene koje već imaju decu i koje su bile u braku to ne žele više, već žele da se provedu. Ovakav tip žena sjajne su za muškarca koji ne želi da se vezuje i želi lep i nezaboravan provod.

04. Ne traže dublje značenje veze

Za razliku od mlađih žena i devojaka, starije žene ne traže mnogo od veze sa mlađim muškarcem. One jednostavno žele da uživaju i da se provedu. Možda se i nađe neka koja bi htela vezu i brak sa mnogo mlađim muškarcem, ali starije žene većinom žele trenutno uživanje.

03. Uživaju u seksu

Starije žene obožavaju seks!! Kad se ta želja pomeša sa njihovim iskustvom, onda vas čeka nezaboravna noć.

02. Ne vrše pritisak

Kao što smo već rekli, starije žene imaju više iskustva i prošle su kroz uspone i padove braka i dugih veza. Zbog toga one ne vrše veliki pritisak na svoje mlađe muškarce.

01. Znaju šta muškarci žele

Opet se vraćamo na njihovo iskustvo. Zbog tog iskustva, starije žene znaju tačno šta muškarci žele. One će tačno proračunati koliko seksa želite, koliko druženja i koliko slobodnog vremena. Zbog toga su one jednostavno neodoljive.