Registracija
Upoznavanje.net vam pomaže da se povežete sa drugim ljudima iz vašeg života.

od
Moj muž i ja smo imali poduzeće. Zaposlili smo i sprijatelji se s mladim dečkom u svojim tinejđerskim godinama kako bi nam pomogao. Bio je dobar prijatelj, uvijek smo se družili kod nas poslje posla. Bio nam je već prijatelj oko godinu i pol dana. Jedne večeri je donio bocu Bundaberg Ruma, pa smo počeli pit, pa je moj muž stavio pornić. Smijali smo se i zabavljali, dok se moj muž nije okrenuo i izazvao me da popušim kurac našem prijatelju, bilo me malo sram i rekla sam „Popušit ću mu ga ako ga izvadi“ i to je i učinio.

Već sam potajno bila napaljena i onda sam mu vidila ogromni kurac, pokušala sam se ne smijati, i odmah pala na koljena i počela mu lizat kurac po svuda, idući s jezikom cijelom duljinom, malo se igrala s glavićem i onda ga stavljala duboko u grlo. Mogla sam osjetit podrhtavanje pičke, bila sam tako mokra da sam mu onda pušila kurac još jače. Moj muž je gledao, izvadio svoj kurac i počeo drkati, jer je uvijek htio gledati me kako jebem nekog drugog.Nastavila sam mu pušit ogroman kurac postajući sve napaljenija sve dok nisam više mogla to izdržat. Ustala sam se i rekla da ću se završit u spavaćoj sobi.
Odmah je odgovorio „a što samnom?“ pa sam rekla da mi se može pridružit ako želi. Kada je ušao, gurnula sam ga na krevet, popela se na njega, počela se igrat s jezicima dok sam mu agresivno skidala odjeću, kao što je on to i meni radio. Odmah sam stavila njegovu kitu u moju željnu pičku, uzdišući dok sam osjećala njegov ogromni kurac kako ulazi u mene, skoro svršavajući. Pa sam ga počela jahat, stiščući usko, lagano sam se spuštala i stiskala pičku jako uz njegovo tijelo kako bih ga mogla cijelog osjetit u sebi. Počela sam se ljuljat na njegovom kurcu, on je imao ruke na mojim sisama što me izluđivalo, jer me tu već jako pumpao. Primijetila sam kako se vrata lagano otvaraju i vidjela muža kako stoji tamo i gleda, drkajući, što me još više motiviralo. Znam da naš prijatelj nikad nije probao analno, a ja to obožavam, pa sam mu izvadila kurac i nastavila sisat moje sokove s njegovog kurca, i u potpunosti uživala okus našeg seksa. Stavila sam ga nazad u moju pički samo da bi ga opet navlažila pa sam stavila glavić na guzicu, on je bio toliko napaljen do sad da nije imao izbora, polako sam se spuštala na njegov kurac, vrištajući od boli zbog njegove veličine, njegove oči su se okrenule na iza kad sam ga počela pumpat, i nije prošlo dugo kad mi je počeo jako jebat dupe.

Bol je bila neizdrživa ali isto tako i užitak; moja pička je osjetila svaki potez, osjećala sam svršavanje ponovno i ponovno, a onda je on svršio. Mogla sam osjetit njegovu toplu spermu kako mi ispunjuje tijelo. Kad je završio, zaspao je ali ja sam bila još napaljena, pa sam otišla u dnevni boravak i našla muža kako „spava“ na kauču. Znala sam da glumi i rekla mu „znam da ne spavaš, jel ti se svidjelo to?“ odgovorio je „da“ pa sam mu otkopčala hlače i počela mu lizat kurac, stiščući prste na njegovu guzicu, masirajući mu prostatu dok sam mu pušila kurac. Sada potpuno tvrd, osedlala sam ga i počela mu jahat kurac, toliko sam bila vlažna da je samo kliznuo unutra, mojoj pički nikako dosta, bila sam razbijena, stavila sam njegov kurac u moje dupe i dok je gurao mogla sam osjetit spermu kako klizi iz moje guzice navlažujući njegovu kitu, bilo je tako dobro, i kad sam osjetila da će brzo svršit sišla sam s njega i počela mu ga pušit, osjetila okus sperme i stisnula prste u njegovu guzicu, a onda je počeo štrcat što me dodatno potaklo da mu ga jače pušim, on se tresao, a ja sam to mogla osjetit i samo sam nastavila lizat i pušit nakon što je svršio.
Usta su mi bila puna sperme, natjerala sam ga da me poljubi i totalno je uživao u tome. Sljedeći dan je naš prijatelj reko mom mužu „obožavam tvoju ženu“. Pitao je dali je on imao šta protiv što me jebao, a moj muž je odgovorio „naravno da ne, ja sam to namjestio.“
Nakon toga je često donosio bocu Bundy-a.