Registracija
Upoznavanje.net vam pomaže da se povežete sa drugim ljudima iz vašeg života.

Postoje muškarci koji vole zadnjicu, muškarci koje vole grudi, i muškarci koji vole muškarce. Ali, da se ne lažemo – svi muškarci zapravo vole grudi. Međutim, ne znaju svi kako se sa njima ispravno postupa. Uz ovih osam koraka vaš dodir će postati nezaboravan.

1. Uhvatite je otpozadi
Jeste vizuelno bolje kada se ona nalazi pred vama i kada možete da gledate ono što dirate, ali je zapravo mnogo prijatnije ako se vi nalazite iza nje. Tako ćete moći celom šakom da joj obuhvatite grudi, i moći ćete bolje da kontrolišete dodir, jačinu i pokrete. Imajte na umu da se kod žena luči oksitocin – hemijska supstanca od koje se osećaju bolje – kada im partner dira grudi, pa će ovo imati sjajan efekat na više nivoa. Za bolji efekat, možete da stanete ispred ogledala.

2. Koristite usta i jezik
Opšte je poznato da muškaci vole da koriste jezik i usta kada su grudi u pitanju. Žene koje uživaju u diranju grudi takođe uživaju i u njihovom ljubljenju, ali samo ako znate šta radite. Naime, momci u ovoj akciji češto umeju totalno da se izgube, pa ne vode računa o jačini kojom ljube, što može da bude jako neprijatno za ženu. Budite nežni i posvetite isto pažnje levoj kao i desnoj. Da se ne ljuti.

3. Nakvasite je
Kada može da bude veoma erotično mesto, posebno ako volite topliju vodu. Visoka temperatura će podstaći krvotok i učiniti da joj koža postane osetljivija, pa će svaki dodir da doživljava još jače. Tu je i sapun, kao i tuš – tako da možete da budete jako kreativni. Doduše, najbolje je da ovde obavite samo predigru, pa se posle ipak uputite u krevet kako biste izbegli povrede u kadi.

4. Brushalter vam nije neprijatelj
Dobro, već znamo da ne možete baš najbolje da se snađete kada je u pitanju skidanje brushaltera u mraku, ali to ne znači da ova prepreka treba da vam uništi veče. Naime, i maženje preko brusa može da bude jako seksi! Maženje grudi preko brusa – posebno ako je on tanak – može da stimuliše ženu na način na koji dodir golih grudi nikad ne može.

5. Budite nežni
Ne treba da se ponašate kao da ste u usporenom filmu – ali zaboravite i na one grube potkrete iz porno filmova! Retko koja žena zaista uživa u divljačkom hvatanju i gnječenju grudi, dok je senzualno maženje poželjno apsolutno za sve. Ukoliko to radite svega par minuta, mežno maženje može da bude jako uzbudljivo. Ipak, ne preterujte – posle deset minuta ovakvog maženja, sigurno će se smoriti.

6. Zadirkujte je
Vervotno želite da što pre stavite ruke na njene grudi i da dodirnete svaki deo njih, ali ponekad je manje zaista više. Umesto da se odmah bacite u akciju, zadržite ruke par milimetara iznad njenih grudi – ovo će podići uzbuđenje i sigurno će je stimulisati. Dalje, dodirujte je svuda po grudima, ali bradavice (koje su najosetljivije) ostavite za kraj.

7. Budite i malo grubi
Neka vam jedna stvar bude jasna – nikad ne smete da budete previše grudi prema njenim grudima i da ih gnječite. Ne samo da neće uživati u tome, već ćete i vi izgledati kao neiživljeni tinejdžer (a čak i ako to jeste, ne želite da ostavljate takav utisak kad dođe do ‘vatanja). Međutim, ovde postoji malo prostora za grublje dodire ali samo ako ne traju dugo i ako su – i ovo je najbitnije – u pravim trenutku. Ako ne možete da procenite kad je taj trenutak, možda još uvek niste spremni za seks.

8. Bra-da-vi-ce!

Najbitniji deo grudi, najosetljiviji i svakako zahteva najviše pažnje. Mnoge žene se žale da se muškarci prema njihovim bradavicama odnose kao prema duhmićima u liftu – što nije nova fora, ali nažalost i dalje je aktuelna. Nadražaji koji dolaze od ženske bradavice idu u isti deo mozga kao i oni koji nam stižu od klitorisa i vagine, tako da je pravilno hendlovanje bradavicama od krucijalne važnosti. Budite nežni, koristite jezik i ne preterujte. Ponovo, pola sata čistog balavljenja bradavice svakoj ženi će ubiti želju za seksom.izvor: 24sata