Registracija
Upoznavanje.net vam pomaže da se povežete sa drugim ljudima iz vašeg života.

Svi u zivotu pricaju kako su ISKRENI i kako im je ISKRENOST vazna, ali vecina nema pojma sta znaci biti iskren. Da li caskanje zaista predstavlja ono sto lik zeli sa ribom koja mu se svidja, a koliko mu se ustvari manta po glavi "kako bih je razvalio sada od kurca" dok joj govori nesto tipa - "da i ja volim Prijatelje"!

Umesto da posle par minuta razgovora u kome saznaje o ribi stvarno sta ga zanima da bi se jebali bar jednom (npr da li ima decka, da li je submisivna jer ga to bas lozi i slicno) - kaze joj da jedva ceka da joj pocepa ribicu i onda stoji iza svojih reci, a ne da se izvinjava k'o picka ako ona pocne da histerise, on ce obicno da prica o 101 stvari za koje ga iskreno boli kurac, SAMO u nadi da ce se dopasti ribi i kako bi izbegao korpu u iluziji da ce ipak nesto da se desi sa tom ribom...

Oduvek sam cenio ultra direktan pristup u kome muskarac smekerski kaze ribi koja mu se svidja sta zeli sa njom i kako, a ako se ona buni da joj da opciju ili da ode ili da prestane da se folira i da mu pokaze svoju pravu stranu. Sve ostalo je gubljenje vremena i samozamajavanje.