Registracija
Upoznavanje.net vam pomaže da se povežete sa drugim ljudima iz vašeg života.

od
Nedavno sam prekinula dugogodišnji vezu sa dečkom koji mi je bio prvi u svemu. Prvi i jedini. Jako loše sam podnijela prekid i to me uništilo. Danima nisam dolazila sebi i pala sam u strašnu depresiju. Tada sam našla lijek… Nisam ni slutila da jedna noć može tako da djeluje na mene i da me izlječi…


Imam 28 godina, vitka sam i zgodna (tako mi svi kažu) crnka.Imam gustu i dugu crnu kosu i plave oči. Tanak i uzak struk i velike bujne grudi. I zaobljenu stražnjicu.Mogu reći da me je Bog nagradio tijelom. No da se vratim toj noći.


Izašla sam sama u jedan kafić i naručivala votku colu. Svirali su narodnjaci i pjesme koje su još više lomile moje srca. Tako sam imala želju da sve više pijem. Kada sam htjela platiti konobar je rekao da je plaćeno i pokazao na zgodnog visokog i razvijenog muškarca. Imao je blizu 40 ali je izgledao FENOMENALNO.

Prišla sam mu i zahvalila se. Jedva sam stajala na nogama i vrtjelo mi se u glavi. On me zadržao i prestavio se.

- “Marinko.A kako se ti zoveš lepotice” upitao me. I ja sam se njemu predstavila i zamolila ga da izađemo jer mi nije dobro. Ispovračala sam se a Marinko je cijelo vrijeme bio uz mene. Svaka mu čast. Ponudio se da me poveze i pristala sam. Bila sam usamljena, pijana i ranjena od boli i pristala bih na sve. Dovezao me u mali ali uredan stan. Objasnio mi je da je iz Srbije i da je ovdje na službenom putu. Pitao me šta tako lijepa i mlada žena radi sama u kafiću i zašto se opija.

- “Nesretna ljubav” odgovorila sam.

- “Znam bolji lek za to” rekao je.

Prišao mi je i podigao me. Stao je iza mene i počeo me milovati po trbuhu i dizati ruke do mojih sisa. Kroz haljinu nazirale su se moje nabrekle bradavice. Zatvorila sam oči i tiho uzdahnula. Objema rukama uhvatio je moje sise i počeo ih mijestiti.

- “Aaahhh…mmmm….oh kako je lijepo” prela sam poput mace. Skinuo mi je haljinicu i ostala sam samo u čipkastom grudnjaku i tangicama. Prstom je prešao preko tangica a ja sam uzdahnula od ogode. Zavukao je ruku ispod njih i skinuo ih. Premjestio se ispred mene i svukao ih polako. Bila sam obrijana.

- “Mmmmm…jako lepo. Miriše na jorgovan.”rekao je. Poljubio ju je i jednim dugim lizom prešao jezikom od klitorisa do rupe.

“Uhhhh..” kako mi je bilo lijepo. Zatim se podigao i skinuo mi grudnjak. Jezikom je počeo kružiti po nabreklim bradavicama, pa ih je hlapljivo strpao u usta.Ruku je spustio dolje i zabio prst u moju vrelu unutrašnjost. O kako sam bila vlažna.

- “Spremna si za jebačinu” rekao je i otkopčao svoje traperice i skinuo majicu.

- “Diraj me još malo…” prošaptala sam napaljeno. Imao je duge prste i snažne ruke. Stao je iza mene i spustio jednu ruku na moju pičku koja je bridila a drugom mijesio moje sisu i gladio bradavicu. Trljao mi je klitoris pa zabio najprije jedan prst pa drugi. Snažno ih je zabijao a ja sam stenjala ijecala.

- “Joooššš….ohhh Marinkoooo.” zavrištala sam a on me uhvatio objema rukama. Ne znam šta mi je bilo nikada brže nisam svršila. Uhvatio me za glavu i sagnuo. Spustio je traperice i gaćice do člankova i uhvatio u ruku svoj ogromni kurac. Bio je zastrašujuće velik. Imala sam samo jednog ali nije bio ni upola ovoliki.

- “Ajjj kako je velik. Ogroman je!” rekla sam u strahu.

- “Ni jedna se nije bunila” rekao je Marinko samouvjereno.

Prinesao ga je na otvor moje pičke koja je kipjela.Bila sam uzbuđenija nego ikada. Prvo je par puta glavićem prošao po mom klitorisu. O kako je to godilo. Zatim ga je počeo gurati.

- “Joooojjj…aaajjjjj….uuuuhhhhh…majko milaaa” stenjala sam i vikala. Derao me ono pravo kao nikada do sada. Ovo zbilja nikada nisam osjetila. Osjetila sam ga kako pulsira i sve više me širi i dere. Boljelo je i peklo, ali i stvaralo ugodu. I stenjala sam i jecala i dahtala. Napokom me probio ali mogla sam vidjeti da je pola još bio vani. Zatim ga je izvadio i polako ali snažnim ubodom vratio natrag. Bio je podmazan mojim sokovima sjajio je ali ulazio je samo do pola. Nabijao ga je sve brže i snažnije. Osjetila sam kako mi znoj curi niz lice i čelo. I Marinko je počeo stenjati sve glasnije kada sam počela miješati.Tijelo mi se počelo dizati u nekoj ne zapamćenoj ljepoti, strasti i ugodi.

- “Aaaaaaaahhhhhhhhhhh!!!!” zavrištala sam u naletu snažnog orgazma. Još nekoliko puta me snažno i brzo nabio i on je svršio. Dugo nam je trebalo da se smirimo i dođemo k sebi. Bila sam toliko napaljena, tijelo mi je gorjelo i nisam mogla doči k sebi. Kleknula sam pred njega i počela lizati taj predivni kurac.Više mi nije bio zastrašujući. Dignuo me do nezapamćenog orgazma. Lizala sam mu glavić i igrala se njegovim lopticama. Počeo se buditi. Podigao me na ruke i odnio u sobu. Spustio me na krevet i digao moje noge preko svojih ramena.Kleknuo je ispred mene i nabio ga svom žestinom u moju napaljenu i otečenu pičku. Ciknula sam i zatvorila oči.

- “Drži tako noge” naredio mi je i još malo podigao moju stražnjicu. Gledala sam ga kako me tuca, kako snažno nabija u mene. Ulazio je sve dublje i dublje a ja sam sve više i više bila mokra. Po cijelom tijelu. Sve brže i brže i snažnije nabijao ga je u mene. Uživale smo i ja i moja pička koja nikada nije bila tako dobro i snažno izjebana.Nije ga ni vadio do kraja već ga je uz trzaj i brzo nabijao natrag. Cijelo vrijeme bez prestanka sam stenjala, jecala, uzdisala i gubila zrak.”O moj Bože!!!” zavrištala sam i svršila. On još nije. Podigao me i sjela sam na njega. Gledali smo se u oči i tucali. Kako ga je samo žestoko odozdo nabijao u mene. Miješala sam, uvlačila ga što sam dublje mogla i podizala se gore dolje. Spustio je usne na moje sise i počeo dudlati moje bradavice koje se bridile.

- “Aaaaahhh” svršila sam opet i opet. Marinko me podigao i okrenuo na koljena a on se nasadio iza mene. Objema rukama uhvatio je moje sise i snažno ga nabio od iza.

- “Jaoooj…aahhhh…oooohhhhhh!” prostenjala sam.

Milovala sam si klitoris, snažno mijesila guzom i kukovima i uz vrisak svršila. Više nisam mogla. Klonula sam a on je još jedno 4-5 puta snažno ga nabio i svršio. Ležali smo tako jedno pola sata, mislim i da sam zaspala. Kada sam otvorila oči Marinko me gledao blistavim očima.

- “Napaljeniju devojku još nisam jebao. Jesam ti rekao da će da ti se dopadne”. rekao mi je kroz osmijeh.

- ”O da jeste. Želim još” rekla sam uzbuđeno i uzjahala na njega. Malo sam se namučila dok mu se digao ali kad se dignuo divljački, žestoko i vatreno sam ga jahala.U jednom trenutku primila sam ga cijelog.

- ”Aahhhh” prostenjala sam i ostala tako sjediti na njemu. Marinko je zatvorio oči smješio se. Vrtila sam kukovima, pomicala sam naprijed nazad se a on je podmazan mojim sokovima klizio bez problema. Okrenuo me i legao na mene.

- “Odmori se malo zaslužila si.Samo mirno lezi” rekao je i izvadio ga je do kraja. Aj kako je postalo pusto bez njega. No brzo je opet skliznuo bez problema u mene. Toliko sam sokova ispustila da mljackanje nikada nije bilo glasnije. Cijelog ga je moja pička gutala, gurao ga je do kraj. Bilo je predivno. Uz snažno drhtanje tijela oboje smo svršili.


Nakon toga Marinka više nisam vidjela. Ali sam mu zahvalna na toj ne zaboravnoj noći koja me izlječila. Sada sam u vezi sa Dušanom. Lijepo mi je ali me ne ni on jebe kao Marinko. Osjećam propuh u svojoj pički koju je Marinko dobro razradio. Nakon njega svaki mi se čini mali Happy