Registracija
Upoznavanje.net vam pomaže da se povežete sa drugim ljudima iz vašeg života.

od
Zaustavim trepavice na sifonjerima proslosti samo u izuzetnim prilikama svog ludila. Ponekad me zasvrbe prosla vremena pa ih protrljam kroz dlanove secanja. Da, ima nas svakakvih, a najvise nikakvih, ima nas doveka, a najvise kratkog veka, iako sam oduvek tezio onima koji su samo svoji. Ljudi se obicno zametnu kada umeju da plesu sa nekim...Ti koraci pristaju notama koje se pisu vremenom. A ja sve redje pisem, iako sam vazda osecao da sam se odavno zametnuo.
Namcorski priznajem da mi nedostaju vase emocije i lepota reci izmedju redova, iako sam se dao jednoj, drugoj lepoti. Znam, nisam bio lak, ali u tezini covekove prirode cuce ipak one lepse i iskrenije daljine koje prijateljstvo drze dalje od neprijateljstva. Ako svako pojedinacno prijateljstvo nisam voleo na nacin koji je zeljen, ne znaci da ga ne vrednujem sa svim' sto u sebi imam.
Jedna lucprda, mi je onomad rekla: "Hej, pa ne moramo da pricamo nakrivi, ali se ne nadaj cutnji"., pitam je: "Pa dobro, a cemu da se nadam?".., samo pisi, bez reci je najlepse, ali to nikada nece znaciti da se sa svakim, novim stivom necemo ponovo "zavoleti". Kao da je bilo juce, a lucprda je danas sjajan pisac za decu.
I zato, nemoj da me zaboravis olovko, jer kada me se dad'ne zaboravu, izvitoperene sam prirode. Vetrovi u meni zahuce kao Sarganska osmica i, svacega tu bude. Neke trepavice trepere i kada spavaju.
Pisite, prepoznacemo se vec...