Registracija
Upoznavanje.net vam pomaže da se povežete sa drugim ljudima iz vašeg života.

od
Kresala me sa umjetnim

Anju poznajem tek mjesec dana, otkad dijelimo stan u jednoj manjoj zagrebačkoj četvrti. Viđam ju obično navečer, kad se pojavi sa svojim društvom, koje u njenoj sobi gotovo uvijek ostaje do kasno u noć. Ne smetaju mi ta njihova okupljanja jer je stan stvarno dobro izoliran, pa se buka skoro i ne čuje. Nekoliko puta sam im se pridružila, no, pošto oni imaju neku svoju specifičnu zajedničku spiku shvatila sam kako se ne uklapam baš najbolje.

Jedno jutro me je Anja pozvala u kuhinju da s njom popijem kavu; to je bila prilika da se i malo bolje upoznamo. U sat vremena mi je uspjela ispričati gotovo sve o sebi, a čak je bila i toliko otvorena te mi pokazala fotke na kojima se polurazgolićena ljubaka sa svojom djevojkom. Pravila sam se da mi njena lezbijska sklonost nije nimalo čudna, a ona je bez ustručavanja pričala o Sari, s kojom hoda više od godinu dana. Onako iz znatiželje sam ju upitala ima li mnogo ljubomore u njihovoj vezi, obzirom je Anja prilično slobodna i društvena osoba. Sa smiješkom mi je odgovorila kako je Sara jako povučena cura i da joj često znaju zasmetati njeni prisni razgovori s ostalim prijateljicama, no, veli da imaju povjerenja jedna u drugu.

"Samo sam ju jednom prevarila", povjerila mi se Anja. "No, nikada joj to nisam rekla".
Nisam ju stigla ništa ni pitati, a već je nastavila s otkrivanjem svoje tajne.
"Znaš kako je to na moru! Malo sam previše popila, vrućina i potreba za nečijim dodirom, a Sare nema pored mene. I tako sam završila u nježnom naručju privlačne Dalmatinke, koju nakon toga više nikada nisam ni vidjela."
Pravila sam se da ju razumijem te samo dodala:
"Teško je protiv nagona, zar ne?!"
"Vidiš kak me ti dobro kužiš!", nastavila je u veselom tonu, podragavši me po dlanu.

Odjednom sam postala svjesna svih njenih gesta i riječi. Pomalo sam se pribojavala da me više ne gleda samo kao svoju cimericu, a pomisao kako bih se i ja mogla naći u njenom naručju skroz me zbunila; iako, priznajem, misao mi je uspjela zagolicati maštu. Te iste večeri u njenoj sobi se okupilo mnogobrojno mješovito društvo. Među njima je bila i Sara, prelijepa i skladno građena cura, no odmah sam primijetila kako je mnogo mlađa od svih nas i da joj nikako ne može biti više od dvadeset godina. Samo se smješkala zaljubljeno, promatrajući Anju i naprosto se diveći svakoj njenoj riječi.

"Kakva zaluđenost!" pomislih, u jednu ruku sam ju počela žaliti, no tko sam ja da se miješam u njihov odnos.
Oprostila sam se od polupijanog društva i otišla s frendicom na cugu. Vratila sam se tek oko dva sata poslije ponoći i, ušavši u stan, začula jedino zvuk televizije te ugledala širom otvorena vrata Anjine sobe. Letimično sam bacila pogled, Anja je već bila u dubokom snu, a Sara nekako potišteno buljila u ekran ispred sebe. Ljubazno sam ju pozdravila.
"Ej bok!", veselo mi je uzvratila, glumeći da je dobre volje, te me upitala. "Kak je bilo vani?"
"Ništa posebno", odgovorih, vraćajući joj osmijeh. "Tebi se ne spava?", upitah, onako reda radi.
Potegla je gutljaj pive i odgovorila:
"Previše sam se razbudila i sad ne mogu zaspati!"
"Idem ja u kadu", dobacih joj, ostavljajući stvari u svojoj sobi.
"I meni bi dobro došla topla kupka!", dovikne Sara.
Zbunjeno sam ju upitala:
"Hoćeš onda ti prva?"
"Ma ne! Samo ti daj, nikamo mi se ne žuri!"

Uronila sam u vrelu vodu, razmišljajući o Anji i njenoj ljubavnici. Spužvica mi je nježno klizila niz tijelo, budeći u meni lagano uzbuđenje. Osjećala sam preveliku napetost pričajući sa Sarom, pa sam se nadala da će možda zaspati dok iziđem iz kupaone. Mirišljava kupka me predivno opuštala, misli su mi bile negdje daleko, sve dok nisam ugledala kako Sara ulazi u kupaonu.
"Sila mi je piškiti!", simpatično je uzviknula, povlačeći na koljena malu suknjicu i bijele, sportske gaćice.

Nisam mogla odoljeti a da ne pogledam prema njenoj slatkoj izbrijanoj mačkici. Pičkica mi se naglo razbudila, tražeći jači dodir pjenaste spužvice. Piškila je dugo u neprekidnom mlazu te zanosno odmicala prekrasnu plavu kosu, koja joj je padala na lice.

"Definitivno previše pive!", nasmijala se Sara, prekidajući već neugodnu tišinu.
Spužvicom sam mazno trljala tijelo, osjećajući kako me lagano prolaze trnci od pogleda na njenu oblu guzu, koja se nestašno pritiskala o plastičnu školjku. Jedva sam čekala da ustane pa da još malo uživam u prizoru malenog, dlakavog trokutića. Tananim prstićima je dohvatila wc papir i pažljivo obrisala mokru mačkicu, a onda naglo ustala, pomalo gubeći ravnotežu. Suknjica, zajedno s majušnim gaćicama, kliznula je na pod; sagnula se, isprčivši glatku guzu, kao da će ih podići. Izluđivala me pokretima svog jebozovnog tijela, grubo sam pritisnula spužvu na pulsirajuću pičkicu, pokušavajući ju bar malo smiriti. Nisam vjerovala da se mogu toliko napaliti gledajući golo žensko tijelo, no, Sara je bila uistinu predivna, a još me više uzbuđivala ta njena vidno smišljena igrica. Gaćice su i dalje ležale na podu, prišla je kadi te sjela na rub i polagano počela otkopčavati gumbiće na košulji.

"Mogu ti se pridružiti?", tiho me upitala.
Podragala sam ju mokrim dlanom po vreloj natkoljenici, ne rekavši ništa.
"Ruke su ti tako meke. Diraj me molim te! Želim te osjetiti po cijelom tijelu!", molećivo mi je šaputala Sara, pustivši da košulja sklizne na pod.
Bradavice su joj izazovno stršale kroz meki satenski grudnjak, na brzinu ga je otkopčala i nestašno prislonila cicice na moje vrele usne. Nježno sam ih liznula, sisajući najprije jednu pa onda drugu nabreklu bradavicu. Milovala me po kosi, lagano mi gurajući glavu dublje u njen bogati dekolte.
"Kako paše! Sanjam o ovome otkad sam te upoznala!", uzbuđeno mi je šaputala.

Znala sam da iz nje najviše progovara alkohol, no u tom trenu mi ništa nije bilo važno. Sarine sise su mi tako dobro prijale među usnama, a pogled na njene jedre bokove i slađahnu picicu potpuno me udaljio od stvarnosti. Spustila je ručicu na moje mokre i vrele okruglice te ih podatno promasirala, vodeći moj dlan svojom drugom rukom prema izbrijanom si međunožju. Prošla sam prstićem uzduž njenih mesnatih stidnih usnica, zaustavila se na ispupčenom klitorisu i nježno ga protrljala. Tiho je zajecala tankim glasićem, stisnuvši strasnije moje nabrekle sise. Željno je širila noge, nagnuvši se na moje mokro tijelo. Lagano sam uvukla dva prstića u vlažnu rupicu te izvukla iz nje malo pičje sluzi i zaigrano ju razmazala po vrelom klitorisu. Uzdasi zadovoljstva postajali su glasniji, a njena pičkica se skroz raširila i prosto vapila za čvrstim ubodom. Ispustila sam njene slatke bradavice iz usta i pozvala ju da mi se pridruži u toploj kupelji. Digla je zaobljenu guzu s ruba kade i posegnula rukom u mali kupaonski ormarić.

"Smeta li ti?", upitala me Sara, držeći u ruci debeli i zaobljeni vibrator.
Iznenađeno sam joj se osmjehnula. Zamamno je krenula uvlačiti glomaznu batinu u svoja ustašca, ispuštajući zvukove zadovoljsta. Više mi nimalo nije sličila na povučenu djevojčicu kakvom ju je Anja opisala. Izgledala je neopisivno jebozovno dok mi se približavala usisavajući improviziranu kurčinu. Zakoraknula je u kadu te mi se u trenu smjestila u krilo. Oblio me predivan osjećaj uzbuđenja. Prislonila sam jezičak na plastičnu palicu te ju zajedno s njom oblizala po cijeloj duljini. Kružnim pokretima guze me mazila po uzdrhtaloj pičkici, a onda me strasno počela ljubiti po licu, vadeći mi iz usta pozamašni vibrator. Jezici su nam se strasno isprepleli, prislonila sam vibrator na njenu sočnu macu i nježno ju protrljala.
"Stavi mi ga, molim te!", uzdahnula je Sara, prčeći mi svoje oble guzove.

Uhvatila sam ju za bokove te ju lagano odigla od sebe, namještajući plastični ud uz svoju razdraženu pičkicu.
"Sjedni, spreman je!", zavodljivo sam joj došapnula.
Uvlačila je batinu u uzani kanalić, tako da sam mogla vidjeti kako polagano nestaje u njenoj gladnoj maci. Zabijala sam joj ga sve dublje u šupljinu, izvlačeći iz nje glasne jecaje; kad joj je pošteno sjeo stala se luđački okretati.
"Jebi me! Ahhh! Ahhh! To! Kako je dobro! To! Ahhh! Još! Molim te! Ahhh! Još! Jebi me!", nezasitno je vikala, vrteći picu po krutom umjetnom pimpeku.

Položila sam prstić na nabujali klitoris i stala ga dragati brzim kružnim pokretima. Zaigrano je jašila po plastičnoj palici, dahćući poput divlje životinje, a ja sam joj ga spretno uguravala u dubine razigrane mačkice. Usne su mi požudno klizile po njenoj mekoj koži, upijajući mirise osvježavajućeg parfema. Jedva sam čekala da svrši pa da i moja ribica dobije malo njene pažnje. Čvrsto se držala za rubove kade te sve okrutnije macom proždirala napetu batinu.

"Jebi me! Ahhh! Ahhh!Ahhh! Jače! Ahhh! To!", glasno je stenjala pod silinom tvrdih uboda. "Ahhh! Svršit ću! To! To! Ahhh!"
Progutala je skoro čitavi plastični kurac, tijelo joj se treslo i znala sam da sam ju upjela dovesti do vrhunca. Smirivala se, naslanjajući glavu na moje rame, a ja sam ju nezasitno ljubila po licu, tražeći njene tople usne. Vibrator je napokon izronio iz njene vrele pičkice te se okrenula prema meni i spustila glavu među nabrekle sise. Pohlepno ih je proždirala, dovodeći me do ludila. Širila sam noge, trljajući macu o njeno koljeno.
"Imaš krasne cice! Tako su meke i podatne!", šaputala mi je potom, zaneseno štipajući mi ukrućene bradavice. "Tako bih te htjela zadovoljiti ustima! Hoćeš mi dati svoju mačkicu?", upitala me sladunjavim glasićem.

Izašla sam iz kade i isprčila guzu prema njenoj glavici, uhvativši se rukama za wc školjku. Dlanovima mi je raširila guzove i nekoliko puta provukla prstić uzduž mokre pičkice. Slijedio je ubod mesnatog jezika u vrelu rupicu, a potom pohlepno lizanje moje razdražene ribice. Nabijala sam joj se na lice, zadovoljno dahčući. Zaigrano me lickala po klitorisu, nježno ga sisajući svojim punašnim usnama. Cicice su mi rasplesano skakutale, štipala sam se po izbočenim bradavicama, uživajući pod naletima Sarinog sočnog jezička. Orgazam je bio sve bliži, jedva sam kontrolirala glasnoću jecaja. Sara je postala potpuno nemilosrdna prema mojoj uspaljenici; žvakala ju je i dudala poput najslađeg bombona. Valovi orgazma su mi iznenada prohujali tijelom te sam snažno zabila pičkicu na njene usne, želeći da osjećaj potraje što dulje. Već dugo nisam ovako dugo i silovito svršila i osjećala sam potpuno zadovoljstvo i još veću želju za njenim mekim tijelom. Pustila sam toplu vodu i ušla nazad u kadu.

Sara me nježno obgrlila, spuštajući me u svoje krilo. Poljubila me u usta i šapnula:
"Uživala sam s tobom!"
Stisnula sam se u njeno toplo naručje i ne mogavši izdržati upitala:
"A Anja?"
"Anja spava", nezainteresirano je odgovorila, ljubeći me po vratu,a zati po grudima