Registracija
Upoznavanje.net vam pomaže da se povežete sa drugim ljudima iz vašeg života.

od
Seks u mraku ili na svetlu? Ako ste za tinejdžersku my-love-story akciju u krevetu – ugašena svetla, ali ako zaista želite da uđete u svet odraslih; upalićete svetla.

Prema istraživanjima, muškarci više vole seks pod svetlima, a žene u mraku. A može se reći i da muškarci prvi zavole seks na svetlu, a mlade devojke više vole da budu obavijene mrakom, koji im pruža veću sigurnost. To može imati veze sa odrastanjem i seksualnim sazrevanjem, jer, iako devojčice postaju seksualno zrelije pre dečaka, one se, paradoksalno, kasnije psihički oslobađaju vezano za svoju seksualnost.

Takođe, seks u mraku je i romantičniji, jer ceo čin vođenja ljubavi usmerava na čulo dodira, pre nego na čulo vida, iz čega proizilazi da tada nije bitno ono što se vidi već ono što se oseća. Sve je to lepo, ali sledeći stupanj u seksualnom sazrevanju mora uključivati više otkrivanja i upoznavanja svog tela i svoje seksualnosti. Tako se stiče samopouzdanje, a sa njim se otvaraju mogućnosti novih avantura.

Napaljenost će biti još veća kada vidite koliko je vaš partner napaljen i bezobrazan. Kada upalite svetla postajete glavni lik svog privatnog porno filma.

Ne zaboravimo koliko je lepo gledati u oči svog partnera tokom vođenja ljubavi. Savet je da upalite svetlo tokom seksa, i videćete koliko će se još stvari upaliti pored tog svetla, a uvek postoji i polu-svetlo (npr. svetlost sveća) kao srednje rešenje.