Registracija
Upoznavanje.net vam pomaže da se povežete sa drugim ljudima iz vašeg života.

od
Pohotna profesorica *MATORKE*


Prokleta kurva.
Imala je savršen plan. Bio sam loš u školi, i znala je da ću napisati loš maturalni rad. Pa, budući da je moja razrednica, kao - pomoći će mi. Samo neka dođem kod nje, pisat ćemo zajedno, bit će moja mentorica... I prihvatio sam. To je bila velika greška.
Čim sam ušao u njen stan, objasnila mi je kako stoje stvari. Ili ću joj dati kurac, ili će me rušiti... A ne bih valjda ponavljao razred...? Kurva.

Da je barem, kao u nekom lošem porno filmu, bila super-zgodna plavuša sa dugim nogama i čvrstim sisama. Ah, ne.
Gledao sam je dok je gola sjedila na krevetu, predamnom. Ružna. Stara. Oko pedeset godina, rekao bih od oka. I debela... Debela kao svinja.

Ogromne, mlohave sise prelijevale su joj se preko još većeg i mlohavijeg trbuha... Bokovi su joj se talasali pri svakom pokretu, te naslage sala lelujale su se čim bi se imalo pomakla... Podbradak joj je podrhtavao dok je govorila, a govorila je mnogo.

- Eh, dečko moj, imala sam i ja osamnaest... Znam kako je to... Gledaš samo one kurvice, je li? Mlade i jedre, sa dugim nogama i čvrstim sisicama, ha? Zavukao bi im se u njihove nevine pičkice, sisao bi im tvrde bradavice... - brbljala je, milujući se debelim prstima između nogu - E, ovoga puta neće ići tako. Ima da sišeš moje debele sisetine, da grizeš moje masno salo...
Gledao sam u nju s gađenjem. Smrdjela je po znoju i ustajaloj pički.

- Dolazi ovamo - zapovijedila je - dolazi ovamo, i liži mi sise.
Polako sam joj prišao i kleknuo pred njom.
- Brže, govno jedno malo! - vrisnula je nervozno.
Oklijevajući, prišao sam njenoj bijeloj sisi koja se njihala kao maslac u prozirnoj vrećici.
- Liži, derište, liži ju! - požurivala me histerično.
S gnušanjem, prešao sam lagano jezikom preko njene mesnate bradavice.
- Aaaaah, jače! - vrisnula je napaljeno.

Ugrizao sam je za sisu, a ona me grubo zgrabila za kosu i zagnjurila moje lice u svoju dojku. Lizao sam je, i primijetio kako mi kurac nesvjesno, izazvan nekim životinjskim instinktom, bubri i raste. Propeo se do svojih krajnjih gabarita, do dvadesetak centimetara, i slučajno je dotakao po butini. Odgurnula me od sebe, i pohlepno procijedila:
- O, digao ti se, je li? Jebao bi? Prljava mala životinjo! Voliš debele, zar ne? Lezi!
Ne, ne volim debele, pomislio nam u sebi. Ali sisa je sisa. I eto, digao se... Što mogu?
Legao sam, kao što je naredila. Nadvila se nad moj kurac i obuhvatila ga svojim nezgrapnim prstima. Počela mi je drkati, divlje i žestoko, gotovo nekontrolirano. Stezala je moj kurac do boli, zabijala nokte u njega; poželio sam je udariti i pobjeći. Nije joj dugo trebalo da ga usisa u usta. Njene punašne usne obujmile su tvrdo meso moje uspravne batine, a slina joj je curila iz ustiju, niz njega, po jajima. I niže, prema mom šupku. Imala je debeo, ogroman jezik, kojim me tromo oblizivala, dok je zubima čvrsto stezala korijen kurca. Šakom je gnječila moja jaja i mislio sam da će eksplodirati. Bila je grozna, ali najgore se tek spremalo.

Neočekivano, osjetio sam njen nemiran prsti na svom analnom otvoru.
- Ne... - promucao sam.
Nije se obazirala.
- Šuti! - viknula je i počela mi trpati svoj kažiprst u čmar. Zaboljelo me kao sam pakao. Šupak mi se polako širio dok je zadirala sve dublje. Istodobno, sisala mi je kurac nesmanjenom žestinom, čineći da se osjećam gotovo silovano, izjebano. Ali moj kurac je i dalje bubrio i podrhtavao.
S užasom, shvatio sam da me uzbuđuje.
Ta odvratna masa sala nanosila mi je bol, guzila me... Ali bilo je divlje, bilo je strastveno, bilo je sočno...
Poželio sam svršiti u njena usta, a ona to kao da je osjetila, pa se odmakla od mene i legla.
- Što je jebaču? Samo bi ležao? Nema šanse. Liži mi pičku - naredila je.
Zavukao sam joj se među noge i osjetio težak zadah, mješavinu znoja i vaginalnih sokova stare pohotnice. Uronio sam jezik u njenu ljepljivu, naboranu pičku i oblizao je.
- Mmmm, to je dobro! - stenjala je, previjajući se kao prasica u blatu.

Kurva prokleta, što si ona umišlja, zapitao sam se. Ako je već jebem, jebat ću je kako se meni sviđa.
Podigao sam se.
- Zašto si prestao? - zavapila je - Jebem ti majku, zašto si prestao? Liži, liži, pička ti materina!
Ostao sam miran, pa se nasmiješio i snažno je pljusnuo po licu. Ostala je ukočena.
- Što je, debela? - upitao sam smireno - Ti bi seksa? Evo ti seksa, kurvetino stara!
Skočio sam na nju, raširio joj noge i ugurao joj kurac u mokru pizdu. Zastenjala je, zbunjena, ali i zvjerski napaljena.
Podrmao sam kurcem po njenoj nutrini, pa je počeo žestoko ševiti.
Grčila se i koprcala, gnječila si grudi i cviljela...
Njena pička usisavala je moj kurac i kupala ga svojim sokovima.
- Uuuuuh... Jebi me... Jebi... Jebi meeee... - stenjala je.
Izvukao sam ud iz nje, pa zlobno upitao:
- Reci mi, kujo, kako stoje stvari s tvojom masnom guzicom? Jesli li spremna podnjeti razaranje čmara?

Nespretno, ali ipak brzo, okrenula se i legla na trbuh, pružajući prema meni svoju stražnjicu. Guzovi su joj bili kao iz vica, u kinu bi joj trebale dvije stolice da se smjesti... Ali, ima nešto u tome... To bijelo, debelo meso rajcalo me do pakla. Razmakao sam joj guzove i prislonio ud na ulaz u njen šupak. Ostao sam zapanjen kada se njen čmar željno rastvorio i sasvim progutao moj kurac. Žestoko sam ga nabio, do jaja, pa ga izvukao iz njenog šupka, i zatim ga opet zakucao unutra. Guzovi su joj lelujali kao naslage loja. Guzio sam je, osjećajućikako se nešto u meni lomi... Čitava mi je utroba titrala, a zatim sam sasuo enormnu količinu sperme u dubine njenog čmara.

Prizor koji mi je potom priuštila spriječio je moj kurac da se opusti. Razmakla je prstima šupak i uvukla kažiprst desnice duboko u guzicu. Izvukla ga je oblivenog spermom, pa ga pohotno polizala. Ponovila je tu radnju nekoliko puta, a ja sam se napalio kao nikad.

Prodrkao sam malo, pa vratio kurac u njenu stražnjicu. Poskočila je od užitka. Ovoga puta čmar joj je bio podmazan znojem, spermom i vaginalnim sokovima, pa sak klizio van - unutra kao vrućom žlicom po sladoledu.
Kada sam osjetio da ću opet rigati spermu, isukao sam ga iz njenog šupka i zapovjedio:
- Puši!
Uzela ga je u usta i poslušno primila novi val sjemena u sebe.
Legao sam na krevet iscrpljen.
- Mislim da si izborio prolaznu ocjenu - nasmiješila se.
- Ali vi niste - odgovorio sam hladno.
- Sada ćeš ti biti poslušna, kurvo stara, ili idemo do direktora škole pričati o tvojoj ucijeni.
Mislim da ju je moja prijetnja oduševila.
Podigao sam kurac i zapovijedio:
- Liži.
Uzela ga je u usta.
- Ne njega - viknuo sam - Liži mi čmar.

Njen jezik kliznuo je niz moja jaja, pa se zaustavio na mom anusu. Lizala je pohotno, a ja sam drkao. Mekoća njenog debelog jezika uspalila me i svršio sam po treći put. Moja sperma prsnula je u zrak pa joj obasula kosu i lice.

Baš fino, pomislio sam. Uloge su se promijenile. Od roba, postao sam gospodar. I mislim da ću svoju ulogu često koristiti.
Do kraja godine često smo radili na mom maturalnom, a debela razrednica nagutala se sperme, mokraće i koječega još... Kada sam ocijenjen s najvišom ocjenom, gotovo mi je bilo žao što nisam pao razred i proveo još godinu dana među mesnatim guzovima i u toplim ustima stare debele kurve.