Registracija
Upoznavanje.net vam pomaže da se povežete sa drugim ljudima iz vašeg života.

od
Ljudima nikad dosta novih izmišljotina koje sve do jedne imaju za cilj da vaš seksualni život učine boljim, dužim, orgazmičnijim… U tu svrhu umovi na ivici zdravog razuma izmislili su načine da uz pomoć žabljeg otrova, plikova ili penis-tegova do toga dođete neprirodnim putem. Sa hrvatskog Tportala je duhoviti spisak takvih pomagala....

Prince Albert
Nazvan verojatno zbog kraljevskog ugođaja koji pruža, pirsing pod imenom Prince Albert je, komad metala koji se pruža kroz otvor mokraćne cevi, a izlazi na donjoj strani glavića, najčešće na mestu s najbrojnijim spletom nerava, a popularizovala ga je gay kultura zapadnog Holivuda sedamdesetih godina. Kruži priča da komad metala što viri iz polng organa pojačava seksualni užitak obe strane, a nije isključeno ni da zvecka u kombinaciji s burmanskim kuglicama.

Implantati na naduvavanje
Stanje permanentne erekcije se ne postiže tako što pojedete godišnju porciju Viagre za jedno popodne, već malom hirurškom intervencijom koja će vas konačno rešiti pitanja hoće li ili neće. No činjenica da vam je pogon konstantno u punoj formi izgleda blago nepraktična, pogotovo ako se nađete ispred pisoara. Tako su se vulkanizeri muškosti dosetili briljatnog rešenja – implantati na naduvavanje, pa tako svoj ponos naduvavate izduvavate po potrebi, uz nadu na neće pući kad ne treba.

Žablji otrov
Lizanje južnoameričkih žaba stvara gomilu medicinski blagotvornih posledica, poput halucinacija, ubrzanog kucanja srca, grčeva u stomaku i, u krajnjem slučaju, noćenja u obližnjoj mrtvačnici. Ekstrakt otrova s kože pojedinih vrsta u laboratorijskim je eksperimentima delovao 200 puta jače od morfijuma. Žablji otrov pojedini su entuzijasti počeli da stavljaju na svoja spolovila i doživeli su totalni genitalni ‘high’ koji je na mozak glavića delovao upravo onako kako deluje i na mozak glave – nakon što istekne rok trajanja sledi bolno spuštanje.

Španska mušica
Za utehu gadljivima, afrodizijak oko koga su spevani tomovi mitova i legendi nije mušica nego buba. Dakle, pripada vrsti koja izaziva plikove pri dodiru, pa je nečijem genijalnom umu palo na pamet da plikovima ospe svoje prokreativne organe u nedostatku bolje stimulacije. Naime, farmeri su španske mušice pretvarali u prah i davali stoci ne bi li je privoleli na obnovu stada, a onda je neko odlučio i sam da proba par mrvica. Došlo je do iritacije mokraćnih puteva, što kao efekat uzrokuje nekontrolisanu erekciju. Granica između premalo i previše je toliko mala da konzumenti uglavnom završavaju ili bez stimulacije ili s požarom u gaćama.

Povuci-potegni
Čovek u potrazi za svetim gralom seksualne gotovosti uglavnom previđa najjednostavnija rešenja. Što ne bi u želji za većim penisom upotrebili sveprisutnu gravitaciju pa obesili među noge par tegova? Jeftino, bolno i blesavo, tj. potpuno adekvatno želji za većim organom. Svedočanstva su spektakularna – ekipa koja je nosila udne tegove četiri i po meseca, 12 sati dnevno, sedam dana nedeljno, prisustvovala je produženju vlastitog im penisa za 3,1 centimetar. Kontraindikacije – spravica je tanja, kapilari suženi, a organ nadomak odumiranja.

Faloplastija
Ima ih koji manjak spreda rešavaju viškom otpozadi. Uštrcavanje masti iz dupeta u penis pokazalo se više-manje neefikasnim, osim ako toliko obožavate svoju stražnjicu da je želite imati razlivenu po celom telu. Tragična poanta faloplastije je da se s erekcijom ne dobija ništa na dužini, jedino što je u hladnom pogonu fenomen nešto impresivniji. Što je, naravno, totalni plus pod muškim tušem u autokampu.

Megabradavice
Dobre vibracije daleko se čuju, a još dalje vide. Pogotovo ako se primene na par bradavica koje nakon tretmana Mega Nipple Exciterom rastu do gigantskih razmjera, merljivih jedino količinom komedije. Kao i uvek, sve se svodi na cuclajuću pumpicu. Čudno kako za ta dva čvorišta uglavnom muške fantazije nisu izmišljeni implantati. Ono, da čovek može barem da obesi kaput na njih.

Himenoplastija
Za sve žene koje se osećaju devičanski netaknuto i žele u polni život da vrate onaj sveti osećaj boli, grča i krvi, savetujemo novi žanr estetske hirurgije – rehimenizaciju. Iznenadite partnera totalno novim himenom i podsetite ga na dane kada je, zaglavljen u vrištećim tesnacima, osvajao nove teritorije, prepun pobedničkog zanosa.