Registracija
Upoznavanje.net vam pomaže da se povežete sa drugim ljudima iz vašeg života.

Seks i sve vezano za seksualnost često se u nekim zemljama u svetu rešava zakonskim regulativama koje su, blago rečeno, zbunjujuće. Da li iko može da objasni zašto su u Liverpulu u Engleskoj toples prodavačice dozvoljene isključivo u prodavnicama sa tropskim ribicama? Ili zašto se u Merilendu u Americi kondomi iz automata mogu kupiti samo na mestima gde se prodaju i alkoholna pića? Ali ima tu još bizarnijih primera...

Tako, recimo, u Bahrainu doktoru muškog pola dozvoljeno je da pregleda ženske genitalije, ali ne i da ih direktno gleda - za to mora da koristi ogledalo. Kako stoji sa pipanjem s obzirom da većina ginekologa mora da koristi i ruke prilikom pregleda, nije nam baš najjasnije.

Pazite se masturbiranja u u Indoneziji - ukoliko vas uhvate, rizikujete da budete osuđeni na odrubljivanje glave. Ali je zato u Libanu muškarcima dozvoljen seksualni odnos sa ženkama životinja. Doduše, ukoliko ih uhvate u zagljaju mužjaka, kazna je smrt.

Seks pre i posle
Zamislite da vam je posao da putujete po zemlji i deflorišete mlade devojke, pa još da za to budete i plaćeni? Upravo to je uobičajena praksa na Guamu, ostrvu u Tihom okeanu, jer je tamo zakonom zabranjeno da devica stupi u brak. S druge strane u Kaliju u Kolumbiji žena može da vodi ljubav samo sa muškarcem sa kojim je u braku, a njena majka je obavezna da prve bračne noći bude prisutna kao svedok "konzumacije".

Varanje
U Hong Kongu žena može sasvim legalno da ubije supruga koji ju je prevario, ali samo ukoliko može da ga dotuče golim rukama. U obrnutom slučaju, on može da je ubije na bilo koji način koji odabere. Ravnopravnost polova? Ali jedan od najčudnijih zakona vezanih za seks dolazi iz Santa Kruza u Boliviji gde je muškarcu zabranjeno da ima seks sa ženom i ćerkom u isto vreme.