Registracija
Upoznavanje.net vam pomaže da se povežete sa drugim ljudima iz vašeg života.

Sreli smo se ne tako davno.Bilo je kao i uvek sto biva:srece,padova,razocarenja.Koliko smo puta usijanih glava bili pred prekidom,a onda se vracali jedno drugom ponovo,noseni zarom,na stare staze.Uspeli smo da se odupremo i nadzivimo sve one price i ogovaranja, sve one klevete i lazi.
Koliko smo dobrih prijateljskih saveta zakopali duboko u nama!Verovali smo jedno drugom i voleli se.Zato su nam zelje i snovi puni ambicija i opstali,zato smo i uspeli sacuvati ono sto su nam srca stvorila,ono za cim smo ceznuli.
Sve do sada kada je postalo ozbiljno.Kad je sadasnjost bila isto tako vredna kao i buducnost.Kad smo hteli vise nego sto nam je zivot pruzao i davao.
Kada sam ja od tebe zelela mnogo vise nego sto si mi pruzao.Jer ja te nisam zelela samo za jednu noc,za jednu avanturu.Zelela sam te kao buduce ostvarenje svojih zelja. Zelela sam te kao coveka koji ce me pratiti ne samo deo puta vec citav zivot.Zato nije ni cudo sto sam se s pravom zapitala da li si sposoban da mi pruzis sve ono sto treba kroz zivot. Da se na kraju pitam da li ce ti ljubav koju ti pruzam biti dovoljna.
Ja nisam bogataseva cerka da ti mogu pruziti sve sto pozelis jer pored mene bi te ocekivala mnoga odricanja posto nase zelje moramo sami da gradimo i stvaramo,u protivnom,postaju snovi.
Jednom, kad nas zivot ponese u kolotecinu svog zivljenja, znaj da nas u njemu ocekuje svasta. Olako si prihvatila moje ispruzene ruke i, verujem, posla bi samnom na kraj sveta, svesna da u zivotu nije srecan onaj sto ima sve, nego onaj koji ne zeli ono sto nema!
Shvati, razmisli, odrasti vec jednom da bi u potpunosti meni pripadala, da budes vecno moja, ona kojoj zelim da poklonim tako mnogo; jer ljubav je samo jedna karika u lancu koji vodi ka sreci, cilju, saznanju da ponekad i samo voleti nije dovoljno.