Registracija
Upoznavanje.net vam pomaže da se povežete sa drugim ljudima iz vašeg života.

od
Horoskop otkriva kako da poseksate svaki znak: Verovatno ste se već zapitali u koji astrološkim znakovima se rođaju najbolji ljubavnici? Po mišljenju astrologa, najbolji znakovi za seks su: Bik, za predigru, Škorpija za akciju, Devica se prema partneru ponaša kao da je jedini na svetu, a maštoviti Blizanci su pravi majstori zavođenja…

OVAN

Ovan je moćan i voli sve da drži pod kontrolom, a omiljena disciplina mu je ljubljenje. Izrazito je nestrpljiv i sebičan u vođenju ljubavi, što može uzrokovati probleme u vezi, no ponekad se posvećuje samo partneru i svojim ga pokretima dovodi do ludila. U osvajanju Ovna nema mesta sramežljivosti, a najviše od svega ga uzbuđuje britak um, spontanost i komplimenti.

BIK

Bik ima jedan od najjačih libida u Zodijaku. Njegovu žeđ za intimnošću može utažiti samo stalno dodirivanje i lagano zavođenje, a vodi se krilaticom da je dobar seks kao dobra hrana, pa u njemu treba uživati. Bika će osim duge predigre, osvojiti mali znakovi pažnje kao što su pokloni, dobar miris i negovano telo.
BLIZANCI

Blizanci su majstori zavođenja i traže duhovite i pametne partnere. Vrlo su maštoviti i najviše se boje dosade u krevetu, a padaju na laskanje. Sviđaju im se komplimenti na račun inteligencije i privlače ih partneri s kojima se mogu nadmudrivati.

RAK

Rak je najosećajniji znak, a kod partnera ga najviše privlače slične osobine. On traži brižnog, predanog i nežnog ljubavnika, a osvojiće ga romantičan doživljaj. Pažnja mu godi, a ako je dobija dovoljno učiniće sve za partnera.

LAV

Lav je samopouzdan, strastven i moćan što ga čini najboljim ljubavnikom Zodijaka. Voli da bude glavni u krevetu, i nema te poze koju nije isprobao, a partnera stalno obasipa poklonima. Osvojiće ga stalna pažnja, a sviđa mu se i milovanje po kosi.
DEVICA

Devica se prema partneru ponaša kao da je jedini na svetu. Iako deluje hladno zapravo je jako osećajna, ali to pokazuje samo odabranima. Jako se veže za partnera što graniči s opsesijom, a kad se zaljubi, to traje celi život. Devica je izbirljiva, a osvojiće je uredan partner.

VAGA

Vaga voli da udovoljava ljudima, a u ljubavi je pažljiva i nežna. Ali, kao i Lav, voli da eksperimentiše u krevetu. Obožava romantiku i od partnera očekuje da joj ispuni sve želje. Sviđaju joj se sofisticirani ljubavnici, a njen prirodni talent za flert i fizička privlačnost omogućavaju joj dobar status.

ŠKORPIJA

Škorpija je uz Lava najbolji ljubavnik Zodijaka, ali seks često koristi kao manipulaciju. Njenoj ličnosti je teško odoleti, a u krevetu je neretko hladna. Teško ju je osvojiti zato što je ona ta koja zavodi, diktira igru i bira partnera.
STRELAC

Strelac je kreativan i zaigran u krevetu, a najviše voli da isprobava nove stvari. Slično je i s partnerom, menja ih već na prvi znak dosade. Zanimaju ga kratke avanture, a osvojiće ga dobar smisao za humor i zaljubljenost u život. Uživa u dodirima, a erogene zone su mu noge i trbuh.

JARAC

Jarac je povučen i u seks se upušta samo ako je zaljubljen. On voli rutinu i nije otvoren za eksperimente, a osvojiće ga dugo udvaranje. Uživa u zavođenju, pa je seksi donje rublje pun pogodak.

VODOLIJA

Vodolija pokreće strast i više ceni seks nego vezu. Međutim, osvojiće je naizgled neosvojiv partner, odnosno onaj za kojeg se treba potruditi. Kad se zaljubi, partnera voli i uprkos svim nesavršenostima.
RIBE

Opuštene Ribe žele stalnog partnera, a i najsitnije probleme u vezi rješavaju seksom. Veza sa Ribama je puna zadovoljstava i užitka, a ako ih želite osvojiti morate biti agresivni. One su previše bezbrižne i očekuju da ih drugi osvajaju.