Registracija
Upoznavanje.net vam pomaže da se povežete sa drugim ljudima iz vašeg života.

od
Bio je lijep i sunčan dan a ja sam bila u krevetu. Nisam se mogla dignuti, bolila me je jedna strana trbuha. Razmišljala sam d ali da idem u bolnicu na pregled ili ne jer do sutra će mi možda proći. Samo, kako da vozim do tamo u tom stanju, pomislim – uf. Digla sam se iz kreveta i uzela u ruku mobitel, zvat ću prijateljicu da me odveze do bolnice ako ima vremena. U slučaju da dobijem jezikovu juhu od frendice (negativni odgovor) ići ću sama, pomalo ću voziti. Duga je noć i bolje da idem vidjeti šta mi je.
Zovem prijateljicu: „Halo ! ‘Ej… Lara dobro da si se javila, trebam te. Šta radiš?” „Kuham fini gulaš.” „Ok, onda ništa.” „Andrea reci, šta me trebaš?” „Nije mi dobro od ujutro boli me desna strana trbuha, mislila sam ako me možeš voziti do bolnice.” Naravno da mogu, moj dečko će završiti gulaš. Samo ću te pustiti i morat ću doma je li to okej?” „Da je, spasila si me. Hvala ti. Čekam te.” „Evo samo da se obučem i uđem u auto i za jedno 15 minuta sam kod tebe. Ma znaš koliko mi treba da dođem, uostalom.” „Znam Lara. Vidimo se. Bok.” „Bok!” Super, ima vremena a za nazad uzet ću taksi – pomislim.

Jedva sam se digla i obukla. Bila sam spremna, samo sam čekala prijateljicu. U kupaoni sam bila i češljala sam svoju kosu te sam se gledala na ogledalo. Zvono na vratima me prekinulo. Izašla sam i otvorila prijateljici vrata. „Hej Andreice, onda idemo li!?” „Da idemo, samo da uzmem torbu.” Uzela sam svoju crnu torbu sa stolice i zaključavala vrata. Sjela sam u auto i Lara me pogledala i pitala: „Kako ti je, te boli?” „Boli me ova strana (pokazivala sam joj rukom) ne znam od čega me to boli.” „Da nisi možda istegnula koji mišić ili tako nešto?” „Ne znam, nismo mi doktori zato i idem na pregled.” „Da tu si upravu.” Dok sam se u autu vozila, gledala sam van. Obe smo šutjele neko vrijeme. „Nego, tvoj dečko kuha ha?” „Da, on ti zna kuhati, voli to.” „To je baš lijepo. Imaš dobrog dečka kad ti kuha i sigurno posprema po doma.” „Da, ja i on to skupa radimo.” Nasmijem se i kažem – super. „Draga, ja ću te sad tu pustiti ‘oćeš mo’ć sama do bolnice hodati?” „Hoću, ništa se ti ne brini.” „Dobro onda javi mi se šta je bilo, brinem se za tebe znaš.” „Javit ću ti se. Hvala ti, ne znam zaista šta bi da nemam tebe.” „Sve okej, prijateljice smo, ne…?” Stala je i ja sam izašla iz auta i viknula joj da pozdravi dečka.
Laganim koracima sam došla do ulaza u bolnicu. Imala sam osjećaj da ću se srušiti jer me je jako počelo boljeti. Držala sam se za zid i rekla: „Aaaa boli”. Ispred mene se stvorio doktor i pitao me: „Jesi li dobro!?” „Ne, boli me ova strana trbuha (pokazivala sam mu ‘di me boli). „Došla sam na pregled”, kažem mu. „Taman u pravo vrijeme si došla, sve kolege su sada zauzete, evo ja ću te pregledati.” Njegov osmjeh me očarao. „’Oćeš me moći pratiti do ordinacije?” „Hoću, ipak nisam još toliki invalid”, kažem mu i nasmijem se. Ovakvog doktora se rijetko kad sreće – pomislim u sebi. Ulazili smo u ordinaciju i on mi je rekao da legnem. Legla sam a on je došao i moju majcu stavljao polako gore, skoro preko mojih grudiju. Brzo se ispravio. Počeo me je pipati po trbuhu i stiskati onu stranu koju sam mu bila pokazala vani da me boli. „Boli me”, kažem mu. „Dobro ovako… Nije ti to ništa strašno, desi se i prođe. Istegla si malo više samo taj mišić, dat ću ti neke tablete protiv bolova.” „Kad će mi proć?” „Za par dana ćeš biti kao nova.”, nasmije mi se i moju majcu još više počne dizati gore. „Šta to radite?” „Pa mislio sam da se sad na brzinu tu sa tobom poseksam. Sviđaš mi se jako.” Nasmijem se i kažem: „Dobro, može, zašto ne”. Skinuli smo se oboje goli. Koje tijelo je imao samo! Uh… uzbudila sam se. Sva bol me je prošla odmah. Legli smo na tepih mekani. Njegov kurac sam drkala dok je on moju pičkicu mazio. Jebao me je sa prstima u moju pičkicu. Drkala sam njegov kurac i stiskala njegova jaja. Spuštao se je dole do moje pičkice isplazio je jezik i počeo ju je lizati, zabijati svoj jezik u nju. Ah… kako dobro. Lizao me je dugo. Klečala sam na tepihu a njegov kurac sam držala u ruci, Stavila sam ga čim dublje u usta. Pušila sam ga. Njegov tvrd kurac je bio u mojim ustima. Povremeno sam ga drkala. Naglo me je uhvatio za kosu i dok mi je njegov kurac bio u ustima počeo me je jebati. Polako pa sve brže i jače me jebao njime u usta. Stao je a ja sam njegov kurac izvadila iz usta. Samo mi je rekao: „Mala, želim te jebati. Naguzi mi se.”
Naglo ga je stavio u moju pičkicu i počeo me jebati polako. Držali smo se za tepih oboje. Žestoko me je počeo jebati. Stenjala sam.

Bila sam tako jako mokra i napaljena. Uhvatio me ja za guzu čvrsto. Nije stajao, jebao me je i dalje žestoko. Ah… oboje smo stenjali. Brzo ga je izvadio i rekao: „Uh.. tako si dobra, jebeno me pališ. ‘Ajde zajaši me mala, jaši na njemu žestoko. Voliš žestok seks?” „Da, jako.” Legao je na tepih a ja sam ga nogama opkoračila. Lagano sam sjela na njega i mrdala svojom guzom. Sve dok mi nije ušao cijeli. Počela sam jahati na njemu dok me je on držao rukama za obadvije sise. Lagano sam jahala pa sve brže i brže. „Ah… ah…”, stenjala sam. „Aaa… mala, ne mogu više, okreni se brzo i raširi noge.” Okrenula sam se i raširila noge a on je svoj kurac naglo stavio u moju pičkicu. Žestoko me je počeo jebati a ja sam noktima grebla kao mačkica po njegovim leđima. Jebao me je je tako par minuta. Brzo ga je izvadio van iz moje mokre pičkice i rekao: „Svršiti ću. ‘Di želiš da svršim?” „U moja usta.” Drkala sam ga dok sam imala otvorena usta. Isplazila sam jezik i čekala njegovu toplu spermu. Topli mlazovi sperme zalili su moja usta. Gutala sam finu spermu, mmmm. Mali dio sperme mi je bio po usnicama i licu. Lizala sam njegov kurac, do posljednje kapi njegove sperme dok je on mene jebao prstima. Svršila sam mu na jezik. Bio je jebeno dobar seks sa doktorom.
Obukli smo se oboje i pozdravi jer on je imao pacijentice koje su ga čekale. Morao je raditi. Samo mi se nasmijao za kraj i pitao me je: „Ti je bolje!?” „Da, ne boli me više.” „Izgleda da seks liječi sve”, kaže mi on. „Izgleda” nasmijem se i kažem mu: „Hvala. Bok!” Rekao je i on meni Bok. Otišla sam.
P. S. Uh… dobar je doktor…