Registracija
Upoznavanje.net vam pomaže da se povežete sa drugim ljudima iz vašeg života.

od
„Gde si ti odlutala?“ trgao me Milošev glas. „Divno ti stoji haljina“, rekao je dok mi je prelazio rukom preko sisa i stomaka. Bradavice su se stvrdle i izvirile iz dekoltea. „Biće nam super večeras, videćeš.“ Više puta mi je prepričavao svoja svingerska iskustva i ja sam baš želela da probam to s njim. Ložila me je pomisao da se gledamo dok se jebemo s drugim parom, a da nisu pederi. Obećao mi je da će mi ispuniti želju i sad smo krenuli kod njegovih prijatelja svingera, kao poklon za godišnjicu.

Kad smo stigli, domaćin od svojih pedesetak godina, veoma zgodan me je poljubio u obraz i poveo nas u veliki dnevni boravak gde su već sedela dva para i njegova supruga. Ustala je da se pozdravimo, poljubila me je u obraz i pohvalila moju haljinu. Ona je bila u crnoj mini haljini od guste mreže ispod koje su se providele gole sise i pička. Druge dve žene sve bile u kratkim haljinama s otvorima na sisama. Ovlažila sam. Dobili smo piće i uključili se u priču. Prepričavali su doživljaje iz raznih evropskih klubova gde su orgijali kad su bili mlađi. Pička je počela da mi pulsira napaljeno. Miloš me je zagrlio i počeo da mi miluje sise preko haljine da me opusti. Žena koja je sedela s druge strane mi je povukla haljinu i počela da mi liže ukrućenu bradavicu. Miloš mi je raširio noge i milovao napaljenu pičku. Prišla mu je domaćica, raskopčala pantalone i počela da mu puši. Napaljeno sam gledala kako mu se kita ukrućuje u njenim ustima. Njen muž je sad podigao haljinu i lizao pičku ženi pored mene, a meni je milovao unutrašnju stranu butine. Polako su svi počeli da ustaju, skidaju se i odlaze u drugu prostoriju. Žena pored mene je stenjala i mešala na domaćinovom jeziku. Domaćica je ustala svukla mi haljinu i tange, a zatim i svoju. Povela me je u susednu prostoriju u kojoj je bio ogroman okrugli krevet na sredini. Na njemu su se dva para već jebala, čulo se šljapkanje i stenjanje. Pička mi se nekontrolisano zgrčila i procurio mi je mlaz niz noge. Domaćica me je lagano gurnula da legnem između njih. Raširila mi je noge i počela da mi liže mokru pičku. Njen muž me je opkoračio i ugurao mi kurac u usta. Mešala sam napaljeno na njenom jeziku i gutala tvrdi kurac. Ona se izmakla, a on je izvukao balavi kurac iz mojih usta i gurnuo mi ga u napaljenu mokru pičku. Osetila sam jezik kako mi palaca po klitorisu dok mi se debeli kurac zabada u pičku. Žena me je lizala, dok se Miloš snažno zabijao u nju od pozadi. Gledali smo se u oči i ja sam napaljeno počela da se grčim u orgazmu.
Domaćin je izvukao kurac i okrenuo me da mu klečeći pušim. Podigla sam guzu kad sam osetila sam kako mi nečiji kurac ulazi od pozadi u pičku i stresla se od naleta strasti između dva tvrda kurca. Ritmično su me jebali u usta i pičku dok opet nisam počela da se tresem u orgazmu. Spustila sam se na krevet, okrenula i gledala Miloša koji je sad ležao pored a dve žene su mu lizale napeti kurac i jaja. A onda ga je jedna opkoračila i počela da se nabija na njegov prelepi kurac dahćući i stenjući od zadovoljstva.

Druga je dopuzala do mene i raširila noge ispred mog lica. Lizala sam joj nabrekli crveni klitoris dok je uvijala kukovima. Osećala sam na sebi dodire vrelih tela koja su se sudarala s mojim, žena je počela da se grči i svršava na mom jeziku. A onda su me nečije ruke podigle i izmakle u stranu, gledala sam kako debeli domaćinov kurac nestaje u njoj. Muškarac me je povukao na sebe i sad sam se nabijala na njegov kurac gledajući oko sebe u oznojena isprepletana tela. Čulo se šljapkanje, dahtanje, stenjanje, tela su se talasala i grčila. Napaljena prizorom i mokra skroz sam se podigla i naslonila njegov glavić na moj čmar. Lagano sam klizila, čmar se širio dok sam se nabijala do kraja. On je glasno zastenjao kad sam počela da se krećem i stiskam mu kurac. Izvila sam se unazad i brže se nabijala dok mi je iz pičke curilo po njemu. Zaurlao je i počeo da se cima puneći mi guzu spermom. Podigla sam se i osetila kako me nečije ruke nose i hvataju za guzu, šireći je. Osetila sam kako klizim čmarom niz nečiji kurac, bila sam mu okrenuta leđima. Izvila sam se unazad i napaljeno mešala dok mi je sisata plavuša lizala mokru pičku. Zatresla sam se u snažnom orgazmu, ona se izmakla i sad je domaćin prišao, opkoračio me i gurnuo svoj debeli kurac u moju raspaljenu pičku. Mešala sam s oba kurca u sebi, usijala sam se od uzbuđenja i ubrzo počela da se tresem u razornom orgazmu dok su me njih dvojica žestoko jebali. Vrištala sam u ekstazi kad je kurac u mojoj guzi počeo da se grči puneći je spremom. Domaćin je izvukao svoj debeli i gurnuo ga plavuši u usta i uz urlik počeo da svršava. Ona je gutala njegovu spermu mumlajući.
Ležala sam iscrpljena na boku i gledala kako domaćica poskakuje na Miloševom kurcu, dok mu iznad glave brineta meša na jeziku, svršavajući uz trzaje celim telom. Pored njih je još jedan muškarac klečao i glasno uzdisao dok su mu dve žene skupljale ostatke sperme s kurca koji je još uvek poskakivao. Pička mi je curila, ali nisam imala snage da se pomerim. Domaćica je svršavala vrišteći i mešajući na Miloševom kurcu. On je zaurlao, podigao je i isprskao joj pičku. Dugo smo tako ležali isprepletani i ulepljeni. Kad smo se istuširali i krenuli, Miloš je rekao da je neverovatno uživao gledajući me kako sam podivljala među svim onim golim telima.