Registracija
Upoznavanje.net vam pomaže da se povežete sa drugim ljudima iz vašeg života.

od
Првиот бран на оргазмот ја обзема изненадно па мораше да се придржи за зид како би останала на нозе. Лина не престануваше па Розе набрзо тргна кон ново задоволување, на ново оргазамско патување. Не сакаше овој пат да сврши без Лина. Ја подгна испред себе. Сега стоева повторно една спроти друга.
Без многу припрема и го гурна на Лина прстот во нејзината темна пештера и на слепо почна да ги истражува нејзините пукнатини. Лина и ја возврати услугата, па се наместиа така што да можат најлесно да се задоволуваат една со друга. Публиката урлаше. Девојките се валкаа и бореа во калта, прскаше на сите страни, атмосверата беше вжештена. Клизавите калливи тела се судараа уз секси звук. Вешто се избегнуваа и извежбано изведуваа складни потези,служејки се со трикови кои им беа непознати на публиката.Една мораше да победи па према однапред одредениот распоред денес подобра беше пеколната Розе.

Жешката Лина се препушти на нејзините раце и заврши на грб во калта. Публиката во делириум дивееше и скандираше.Тргнаа во соблекувална додека калливата смеса се цедеше низ нивните голи тела.Градите им потскокнуваа,а капки од калта лизгаа низ нивните сочни округли цицки.Си ја сакаа својата работа,иако беше такаречено валкана.И се сакаа една со друга.Се пољубиа чим ја затвориа вратата од соблекувална.Беа сами и тоа секогаш знаева да го искористат.Се љубеа онака калливи едвај доаѓајки до воздух. Пуштива топла вода стоејки испод тушот,продолжиа да се љубат додека калта испаѓаше од нив. Лина ја наслони Розе на ѕид лепејки ја уз него, и цврсто држејки ја за газот. И го волекуваше јазикот, и го гураше се подлабоко во уста. Двете стенкаа од страст која ги обземаше. Хемијата што постоеше измеѓу нив од првиот ден, беше сеуште изузетно јака. Грчевито се гушкаа како и првиот пат кога водеа љубов.И ги пушти заоблените цврсти газови и ја фати за гради,нежно ги мазеше миејки и ги и последните трагови од калта од нив.Ја обфати со едната рака, и ја прислони главата, облизувајки ја како да лиже сочна овошка. И ја фати брадавицата со заби и нежно ја загриза. Со јазикот и ја лижеше, додека со слободната рака поминуваше по другата брадавица.Полека ја спушташе раката према распукнатината на Розе, а она полека ги рашири нозете препуштајки и се. Со прст и го допре клиторисот, што предизвика длабока воздишка кај Розе. Наслонета на ѕид и се отвараше како до крај расцветан цвет.Вешто со рацете и го обработуваше процепот влажен и треперлив.
Клекна пред неа, главата и ја втисна во свиленкастите влакненца. Јазикот одма го пронајде својот пат до точката Ге,вешто водејки ја Розе према се поголемо уживање. Нозете и потклекнаа додека сласта се ширеше по нејзиното тело.