Registracija
Upoznavanje.net vam pomaže da se povežete sa drugim ljudima iz vašeg života.

od
Ни самиот незнам дали сакате да ја чуете мојата приказна односно да ја прочитате. Се надевам дека ке ви се допадне затоа што е сто посто вистина. Излегов касно, нешто не беше во ред со комјутерот, па излегов да го најдам колегата да се договориме да наврати утре до кај мене, но не го најдов. Беше касно 23 час. Сите беа разотидени, беше недела колку што се секавам. Влегов во клубот седнав до компјутерот, немаше ништо посебно на интернет нити пак на msn па гледав малку некој секс- страници а таа криејки се продираше, а мене курот ми се дигна и беше толку тврд да почнаа јајцата да ме болат. Јас случајно малку го додирнав а таа почна да воздивнува.

Не ја ни забележав дека ме гледа и дека се пипка по пичето, станав да ја прашам нешто како кај неа е споен компјутерот. А она тивко ми одговори дека е добар. Кога приидов до неа таа ги соблече гакичките и почна да се пипка. Ја запрашав што работи, а она на тоа ми одговори дека ништо не прави. Возбудливо гледаше во мојата тренерка. После некое време стана. Рече дека брзо ке се врати. Отиде само нешто да земе а јас сам останав во клубот. Она беше толку брза што не приметив кога излезе и кога се врати. На себе носеше тенка сукњичка. Јас ја извадив маицата над тренерките и го извадив курот надвор. Таа тивко ме запраша дали има нешто на интернет. Јас се изгубив и незнаев што да и кажам. И реков дека има нешто малку, на што таа побара да види. И застана покрај мене така да со својот мал стомак ме додирнуваше. Јас се возбудив. Курот почна да ми скака. Влегов на некоја страница и го пуштив видеото. Тие забрануваат тоа да се гледа, но бидејки се познаваме, а и неа и се гладаше тоа, бараше да пуштам да гледа. Гледавме а звукот малку го зголемив. По некое време таа прокоментира дека е невозможно да се има толкав кур. На тоа јас и кажав дека мојот кур нешто помал но е добар. Незнам каква е твојата пичка но не би рекол дека е онака развалена. А таа на тоа одговори дека не е, и ме запраша од каде јас тоа го знам. Посака да ми го види курот. Јас многу не размислував и ја кренав маицата. Таа се изненади, а мене ме фати срам и не знаев што да направам. После тоа таа рече дека курот ми е скоро како оној на филмот. За кратко време ја спуштив маицата, а она отиде до својот стол. Јас останав како помочан и незнаев што ке се случи. Она со тивок глас ме запраша дали колата од татко и е надвор.

Станав да видам и потоа и кажав дека не е. Потоа ми рече да и ја видам пичката. Беше навистина слатко пиче. Ја запрашав дали можам да ја додирнам. На тоа таа ми возврати дека доколку и дозволам да го земе мојот кур во рака, ке ми дозволи.
Ја соблеков тренерката а таа како вистинска професионалка го милуваше курот. Сакав да и го ставам прстот во пичето но таа не сакаше тоа. Се спушти надоле и почна да го лиже. Ја запрашав дали е сега се во ред, а таа ми рече да не бидам глуп туку да работам тоа што треба сега. Извади неколку кондоми и еден од нив почна да ми го навлекува. Седна на столот и јас почнав да и го ставам. Воздишувавме како да не сме се поебале никогаш.Беше лудо. За половина час се слушна некоја кола и јас помислив дека е тоа татко и. Како луд избегав и отидов под туш.