Registracija
Upoznavanje.net vam pomaže da se povežete sa drugim ljudima iz vašeg života.

Kako biste održali ili postigli životno zadovoljstvo, postoje stvari kojih nikada ne biste smeli da se odreknete. Pogotovo kada uđete u novu vezu.

Često se dešava da žene, prilikom ulaska u novu vezu, zaborave na život koji su imale pre partnera. Ustaljene navike tada padaju u drugi plan, zbog čega se s vremenom može javiti nezadovoljstvo. Kako biste sprečili taj osećaj, savetujemo da se nikada ne odričete sledećeg:

Prijateljice

Redovna druženja s prijateljima su izuzetno važna za srećan i ispunjen život. Zato nikada ne zanemarujte ljude od poverenja, na koje možete uvek da računate i oslonite se.

Samostalno donošenje odluka


Iako veza zahteva kompromise i zajedničko odlučivanje, potrebno je da pronađete pravu meru u tome. Dakle, radite na svojoj samostalnosti i trudite se da pri tome slušate sebe. Izbegavajte zavisnost od partnera, te odluke donosite svojom glavom.

Vreme za sebe

Iako je važno da budete posvećeni porodici, kao i samom partneru, od velikog značaja je da odvojite vreme za sebe. Kako biste sačuvali psihičko i fizičko zdravlje, pronađite u toku dana malo vremena u kome ćete biti posvećeni samo sebi.